Сервизна програма 5+

Сервизна програма 5+ за автомобили извън гаранция.

Дългата фабрична гаранция на Hyundai от 5 години без ограничение на пробега на автомобила ви е изтекла? Няма място за притеснение! Като наши клинети, вие сте най-важни за нас. Заповядайте в Hyundai и се възползвайте от специалната ни оферта за 30% отстъпка за сервизно обслужване и оригинални части на автомобили извън гаранция 5+.

Сервизно обслужване.

Както нашите автомобили са представители на първокласно качесво, така и ние държим на високото ниво на обслужване. Нашите сервизни специалисти преминават регулярни обучения, като така гарантираме, че се работи по най-новите стандарти за поддръжка на автомобилите Hyundai.

Предимствата на обслужване на вашия Hyundai с оригинални части.

Hyundai предлага 2-годишна гаранция за всички оригинални части и аксесоари на Hyundai. Така можете да сте спокойни, че за вашия автомобил са се погрижили специалисти и можете да поемате на път в абсолютно спокойствие.

Съотношение цена-качество.

Освен 2 години гаранция на оригинални резервни части Hyundai, сега с програмата 5+ за автомобили извън гаранция, можете да се възползвате от 30% отстъпка на нашите услуги.

Допълнителни предимства за клиентите на Hyundai.

Погрижете се за вашия Hyundai с първокласно обслужване и се възползвайте от специален ваучер за отстъпка при зареждане на висококласни горива в бензиностанции Shell. Програмата 5+ идва до вас със съдействието на Hyundai, Mobis и Shell.

Кампанията важи от 19.04.2021 г. до 16.05.2021 г.