Hyundai представи новото Santa FE

18.07.2023
Сподели:
Новото поколение на Hyundai Santa Fe впечатлява със своя дизайн и функционалност
  • Новият Hyundai Santa Fe се отличава със свеж, нов дизайн, предназначен за хората с активен начин на живот.
  • Екстериорният дизайн се характеризира с внимание към финните детайли: H-светлините хармонизират предната и задната част на Santa Fe, правейки го разпознаваем.
  • Големият багажник и просторният интериор предлагат най-доброто в класа пространство, подходящо както за градско шофиране, така и за активния начин на живот на открито.
  • Световната премиера на изцяло новия Santa Fe ще е през август.
Hyundai Motor Company днес разкри дизайна на своя изцяло променен модел Santa Fe. Петото поколение на южнокорейския SUV се отличава с голям брой промени, вдъхновени от последните тенденции в начина на живот на открито, същевременно запазвайки удобството при шофиране в града.
След последната актуализация на модела през 2018 година, Hyundai Motor предприе необичаен подход за дизайна на SUV-a. Този подход има за цел да отговори на нуждите на клиентите, които търсят автомобил, който да се справя както с приключенските моменти и пътешествията в природата, така и с кратките пътувания в града.
Резултатът е мощен нов модел, който се отличава със здрав, но изящно изработен екстериорен дизайн и просторен, многофункционален интериор.
„Изцяло новият Santa Fe е SUV, който намира перфектен баланс между градския живот и животът на открито, и е готов за всяка задача - от семейните маршрути до приключенските моменти в природата “, каза Санг Юп Лий, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на Hyundai Global Design Center. „Със своето по-дълго междуосие, просторен интериор и приличащо на тераса пространство отзад, новият Santa Fe се опира на силните си страни на SUV, за да предложи повече гъвкавост от всякога, както и първокласно клиентско изживяване. “
Световната премиера на изцяло новия Hyundai Santa Fe е през август и ще бъде предавана на живо в You Tube канала на Hyundai.

© 2023 Hyundai. Всички права запазени.