AI кампания на Hyundai Motor кани Instagram фенове да визуализират мечтани дестинации с изцяло новия SANTA FE

05.10.2023
Сподели:
  • „Open for Imagination“ кампанията използва изображения, генерирани от изкуствен интелект (AI), които включват изцяло новия SANTA FE във фантастични декори.
  • В официалния Instagram акаунт на Hyundai Worldwide - https://www.instagram.com/hyundai/ потребителите могат да създават свои собствени снимки на мечтана дестинация на открито, включващи изцяло новия SANTA FE
Hyundai Motor Company наскоро стартира глобална дигитална кампания, водена от изцяло новата концепция „Open for More“ на SANTA FE. Кампанията „ Open for Imagination “ използва персонализиран AI модел текст към изображение, за да създаде снимки, които включват изцяло новия SANTA FE, на основа на избрани от потребителя ключови думи.
Идеалната локация на открито и различните представи на всеки за нея отразяват подхода, който Hyundai Motor прие при проектирането на изцяло новия SANTA FE. Голямата задна врата и просторният интериор предоставят най-доброто в класа пространство, което вдъхновява за приключения и мечтани дестинации.
Достатъчно е да напишете „Hey SANTA FE“ в официалния Instagram акаунт на Hyundai Worldwide, за да стартирате изживяването и да генерирате изображения, създадени по ваш вкус.
Веднъж седмично от Hyundai Motor споделят генерираните от феновете изображения в класацията Най-доброто от нашите потребители“. Само за един месец са споделени над 200 000 снимки в световен мащаб.
„С тази кампания Hyundai Motor има за цел да обогати дигиталното изживяване за нашите клиенти чрез използването на генеративна AI технология“, каза Sungwon Jee, старши вицепрезидент и глобален главен маркетинг директор. „Вярваме, че тези инициативи създават възможности, при които марката и клиентите могат активно да взаимодействат помежду си, вместо да комуникират едностранно с корпоративни послания. Продължавайки напред, ние ще се стремим непрекъснато да предлагаме на нашите клиенти по-широка гама от подобен тип взаимодействия през различните канали. “
Микросайтът на кампанията ще е активен до февруари 2024 г. на адрес: santafe-openformore.hyundai.com.
Продажбите на изцяло новия Hyundai SANTA FE в Европа и Северна Америка стартират през първата половина на 2024 г.

За Hyundai

Hyundai Motor Company е създадена през 1967 г. и присъства в над 200 страни, в цял свят. Подразделението на южнокорейския производител в Европа отговоря за продажбата и сервизирането на автомобили с марката Hyundai в 47 европейски държави чрез 2279 търговски обекта. Повече от 70 процента от превозните средства, продавани от Hyundai в Европа, са модели, проектирани, тествани и произведени в двете Европейски фабрики на марката. Hyundai Motor Company е един от най-бързо развиващите се автомобилни производители в света. През последните години компанията инвестира значително в иновации и технологии, за да подобри своите продукти и услуги. Hyundai е лидер в разработването на електрически и хибридни автомобили и се стреми да стане един от най-големите производители на електрически автомобили в света. Компанията предлага широка гама от автомобили, подходящи за всеки вкус и потребности - SUV-та, седан, хечбек и EV в различни пазарни сегменти.
 
В България автомобилният производител е представен от Индустриал Комерс КО ЕООД. Дилърската мрежа разполага с шоуруми и сервизи в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Габрово.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.