Takeda България с нови електрически автомобили IONIQ 5

03.10.2023
Сподели:
София, 3 октомври 2023 г. – Днес международната биофармацевтична компания Тakeda закупи чисто нови електрически автомобили IONIQ 5 от официалния дилър на марката Индустриал Комерс.
Създадената през далечната 1781 година японска компания се ангажира да се справя с глобалните предизвикателства чрез дългосрочно устойчиво развитие и изборът на Hyundai IONIQ 5 е логична стъпка към постигането на този ангажимент.
 “Стремим се да минимализираме нашето въздействие върху околната среда и използването на електрически автомобили в ежедневието ни напълно съответства на целите, които сме си поставили за устойчиво развитие. “, каза Тодор Кесимов – Управител на Takeda за Румъния и България.
"С иновативната 800-волтова акумулаторна система за свръхбързо зареждане и маскимален пробег от 500 км, IONIQ 5 e възможно най-добрият избор за нашите партньори от Takeda.  Електрическата мобилност за корпоративни нужди не е прогнозно бъдеще, а реално настояще.”, заяви Пантелей Панов, мениджър корпоративни продажби в Индустриал Комерс КО.
Моделът е носител на редица награди:
Световен автомобил на годината, Световен електрически автомобил на годината, Световен автомобилен дизайн на наградите World Car Awards, които се обявяват на Международното автомобилно изложение в Ню Йорк (2022 г), Автомобил на годината във Великобритания (UK Car of the Year 2022), Електрически автомобил на годината според списание Car and Driver, U.S. (2022 г) и други.

За Takeda в България

Takeda е международна биофармацевтична компания с над 242-годишна история и присъствие в около 80 страни, с водеща пазарна позиция в Япония и САЩ. Дейността на Takeda съдейства за напредъка и развитието на науката с цел създаване на високо иновативни лекарства, запазвайки мястото си на глобален биофармацевтичен лидер, основан на ценностите си и ръководен от научноизследователската и развойна дейност. За повече информация посетете: https://www.takeda.com/bg-bg

За ИНДУСТРИАЛ КОМЕРС КО

Hyundai Motor Company е създадена през 1967 г. и присъства в над 200 страни, в цял свят и е един от най-бързо развиващите се автомобилни производители в света. През последните години компанията инвестира значително в иновации и технологии, за да подобри своите продукти и услуги. Hyundai е лидер в разработването на електрически и хибридни автомобили и се стреми да стане един от най-големите производители на електрически автомобили в света. Компанията предлага широка гама от автомобили, подходящи за всеки вкус и потребности - SUV-та, седан, хечбек и EV в различни пазарни сегменти.
В България автомобилният производител е представен от Индустриал Комерс КО ЕООД. Дилърската мрежа разполага с шоуруми и сервизи в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе и Габрово.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.