Световна премиера на новото поколение i10 в спортна N-Line серия

10.09.2019
Сподели:
  • Новата генерация Hyundai i10 e четвъртият представител на N-Line серията след i30, i30 Fastback и Tucson
  • Повече от визуална промяна: екстериорът и интериорът на i10 N-Line се допълват от нов турбо двигател

След представянето на новото поколение i10, Hyundai обяви за допълнително разширяване на своята N-Line серия с i10 N-Line, което дебютира на Автомобилното изложение във Франкфурт (IAA) 2019. Новият модел съчетава динамичния дизайн, свързаността и безкомпромисната безопасност на новата генерация i10 със спортния характер на N-Line. Новият Hyundai i10 N-Line ще започне продажби в Европа през лятото на 2020г.

Благодарение на успеха на N-Line серията, представена през 2018г. в Hyundai i30 и i30 Fastback, а след това и Tucson по-рано тази година, новият Hyundai i10 става четвъртият модел на Hyundai, който преминава през премяната N-Line. Най-новият представител разполага с нов T-GDI двигател за динамично представяне, който да гарнира спортният екстериор на модела.

„Вземайки вдъхновение от нашето поделение Hyundai N, i10 N-Line се отличава с още по-динамичен вид“, казва Андреас-Кристоф Хофман, Маркетинг Вицепрезидент в Hyundai Motor Europe. „През изминалата година, N-Line се превърна във важен компонент от нашата моделна стратегия и ние се радваме да представим N-Line логото и на нашите клиенти на i10”.

Динамичен и спортен екстериорен дизайн
Подобно на ногата генерация i10, динамичният и елегантен дизайн на i10 N-Line оставя трайно впечатление в А-сегмента на пазара. Новият дизайн впечатлява с преработени брони и решетка, придавайки зрял и динамичен външен вид, наподобяващ i30N. Ексклузивните 16-цолови лети джанти и LED дневните светлини илюстрират отличителния дизайн на i10 N-Line и подчертават спортния характер на модела. За завършек на екстериора, i10 N-Line е оборудван с дифузьор, спортна изпускателна система и червени лога i10 C-колоната. Клиентите ще имат избор между 6 екстериорни цветове, които могат да бъдат комбинирани с 2 различни цветови решения за покрива.

Интериор, вдъхновен от моторните спортове
Интериорът на Hyundai i10 N-Line кара всеки водач да се чувства като в състезание. Тази динамична атмосфера се постига благодарение на спортен волан, метален N-Line скоростен лост, червените контрастни шевове и алуминиеви спортни педали. Междувременно спорните седалки предлагат перфектен баланс между динамична позиция на шофиране и комфорт, подходяща за всеки водач. Въпреки спортните си добродетели, i10 N-Line си остава верен на практичността и функционалността с множество практични интериорни решения, без да компрометира комфорта.

Нов 1.0 T-GDI двигател за динамичен стил на шофиране
Новият Hyundai i10 N-Line се предлага с 1.0 T-GDI 3-цилиндров бензинов двигател с максимална мощност от 100к.с. и 172Нм въртящ момент. Познат от други модели на марката, 1.0 T-GDI е перфектният избор за N-Line. Новият двигател се предлага в допълнение към 1.2 MPI 4-цилиндров бензинов двигател с 84к.с. и 118Нм въртящ момент. И двата двигателя се предлагат с 5-степенна механична скоростна кутия.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.