На гребена на вълната с Hyundai

20.06.2018
Сподели:
Всеки, който закупи нов автомобил Hyundai, може да се запише в Hyundai Surf School и да получи безплатен сърф урок, предоставен от Surf School Tortuga в кв. Сарафово (Бургас).

Специално за лято 2018 Hyundai започна оригинална колаборация с бургаската школа по сърф Surf School Tortuga. Тази академия е разположена в красивия и ветровит Бургаски залив, точно между вълноломите на плажа в квартал „Сарафово“. Оборудвано с модерна и надеждна екипировка на световно признати марки, училището осигурява перфектни условия за начинаещи уиндсърфисти и кайтсърфисти.

Що се отнася до Hyundai, освен че марката разполага с освежена гама от модели, в момента са налични и няколко особено атрактивни оферти. Ултраекологичният IONIQ например не само се предлага с три различни електрически системи за задвижване, но и сега идва с бонус – индивидуална бързозарядна станция или персонален технологичен пакет на стойнсот 2 000 лв.

Друго свежо предложение е новият SUV в корейската гама – KONA. С авангардния си дизайн и модерни технологии кросоувърът определено може да се превърне в чудесен начин да стигнете до първия си урок по сърф.

Да си представим как може да мине следващият ви уикенд

Имате чисто нов Hyundai и тръгвате към Бургас, спирате да хапнете на турския ресторант край Пазарджик, колата върви гладко, пускате си музика от Spotify и неусетно достигате до „града на трите ленти“. Отсядате в центъра и отивате да похапнете в чудесния италиански ресторант по пътя за гарата. А то си е нужно, защото на другия ден имате урок по сърф в Сарафово. Минавате покрай морската градина, пясъчните фигури и стадиона, тръгвате да излизате от града и достигате до северния бургаски квартал. Вече знаете къде е Surf School Tortuga, така че се насочвате към един ден, изпълнен с приключения, вода... и малко пясък в косите. Вечерта спите като къпани, а на другия ден, преди да тръгнете наобратно, правите един бърз плаж на Градина, хапвате цаца с картофки и студено тараторче и тръгвате обратно към дома, мечтаейки за следващия уикенд.

Защо си заслужава...

Сигурни сме, че един качествен урок по сърф няма да е това, което ще ви ориентира към покупката на нов автомобил от Hyundai. И тук няма място за съмнение. Но сме и сигурни, че ако нашите модели ви привличат, със сигурност едно лятно приключение със сърф ще е чудесният ви първи спомен с Hyundai.
 

© 2023 Hyundai. Всички права запазени.