Hyundai с осем награди във Великобритания

11.10.2021
Сподели:
• Hyundai TUCSON бе коронясан за „Автомобил на годината“ на наградите Carbuyer за най -добър автомобил през 2022 г.
• TUCSON също е обявен за „Най -добър семеен автомобил“ и „Най-добър хибрид“
• IONIQ 5 печели награди „Най-добър служебен автомобил“, „Най-добър семеен електрически автомобил“, „Най-добре проектиран автомобил на годината“ и „Иновация на годината в автомобилната индустрия“, отличени и на 2021 News UK Motor Awards
• i20 N е признат за „Най-добър хотхеч“ за 2022 г.

Hyundai Motor събра осем награди с три модела на 2022 Carbuyer Best Car Awards и 2021 News UK Motor Awards.
Отличията включват изцяло новия Hyundai TUCSON, обявен от Carbuyer за „Автомобил на годината“. В допълнение към престижната титла, TUCSON е признат и за „Най-добър семеен автомобил“ и „Най-добър хибриден автомобил“.

Редица иновации и акценти допринесоха за това Hyundai TUCSON да спечели три титли. Компактният SUV се предлага с най-широката гама от електрифицирани двигатели в своя сегмент, включително Hybrid, Plug-in Hybrid и 48V Mild-Hybrid. TUCSON се отличава със своя параметричен и смел дизайн и безпроблемно съчетава динамика и ефективност. Освен това най-добрите в класа си функции за безопасност на TUCSON, като автономна аварийна спирачка (FCA) и асистент за предотвратяване на сблъсък с обекти в сляпата зона (BCA), поддържат увлекателното му шофиране.

„Многократен носител на награди, Hyundai TUCSON е както най-добрият семеен автомобил на Carbuyer, така и най-добрият ни хибриден автомобил за 2022 г.“, каза Ричард Инграм, редактор в Carbuyer. „Прекрасен за шофиране, практичен и удобен, но и изгоден за управление благодарение на хибридните си задвижвания. Новият TUCSON е просто най-добрият нов автомобил, който сме карали през цялата година - което го прави естественият победител в категорията „Автомобил на годината на Carbuyer. "
Наградите на Carbuyer за 2022 г. също отличиха Hyundai i20 N като „Най -добър хотхеч“, а изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 като „Най-добър служебен автомобил“ и „Най-добър семеен електрически автомобил“.

„Видяхме, че играта с електрически автомобили напредна значително през последните 12 месеца, а IONIQ 5 е доказателство за това докъде е стигнал пазарът“, каза Ричард Инграм, редактор в Carbuyer. „Футуристичният не само по начина, по който изглежда, но и големият пробег с едно зареждане и свръхбързото зареждане също го поставят в авангарда, докато просторната му кабина и щедрият списък с асистенти и системи за удобство го правят блестяща кола за живеене.“

Екипът от експерти на Carbuyer строго тества всеки модел и оценява победителите спрямо техните съперници на пазара по отношение на цена, динамика, комфорт, безопасност и практичност.

Британските автомобилни журналисти гласуваха

На всичкото отгоре, на 2021 News UK Motor Awards, IONIQ 5 спечели и титлите „Най-добре проектиран автомобил на годината“ - надминавайки Aston Martin V12 Speedster и Maserati MC20 - и „Автомобилни иновации на годината“ – благодарение на Premium Relaxation Seats и технологията Vehicle-to-Load (V2L).

„Външният дизайн на IONIQ 5 привлича вниманието ви веднага, но иновацията вътре е това, което наистина впечатлява“, каза Уил Дрон, редактор на Driving.co.uk. „Много автомобилни производители говорят за създаване на „интериори предоставящи комфорта на хола у дома“ в новите си автомобили, но Hyundai е първият, който наистина изобрети тази концепция в сериен автомобил, със супер удобни седалки, които позволяват отпускане от следващо ниво по време на почивки от шофиране. А технологията Vehicle-to-Load превръща IONIQ 5 във външна батерия на колела, която отваря всякакви възможности за активност на открито, от зареждане на електически велосипеди до захранване на светлини и уреди по време на къмпинг. И двете са иновации, които други производители на автомобили ще последват в близко бъдеще."

Тези награди бяха оценени от експертна група от журналисти по автомобилисти от Driving.co.uk, The Sunday Times, The Sun и списанието The Times LUXX.

„Наградите потвърждават, че най-новото поколение на нашите модели са водещи на европейския автомобилен пазар“, каза Майкъл Коул, президент и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor Europe. „Особено нашите електрифицирани модели са най-напреднали и подкрепят нашия силен растеж. Също така нашата подмарка N стана утвърден играч в своите сегменти. "

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.