Hyundai Motor е избран за „ Производител на Годината“ от списание BBC TopGear

28.11.2018
Сподели:
• Hyundai е признат за „Производител на Годината“ от списание BBC TopGear Magazine.
• Южнокорейската фирма е отличена с отличието заради своята "разнообразна" и "амбициозна гама", която прави по-утвърдените марки „завистливи“.
• i30N, IONIQ и KONA Electric са моделите, отличаващи се в своите класове благодарение на комбинация от ефективност, надеждност и цялостното си представяне.

Списание "BBC TopGear" подчертава бързото развитие на Hyundai през годините и поздравява марката със своя разнообразен и амбициозен продуктов асортимент, по-специално "mega-hyped“ i30N, “teardrop eco hatch’ IONIQ и ‘quirky-looking but chilled driving family’ KONA Electric.
BBC TopGear: "След десетилетия ние да ви казваме, че моделите на Hyundai имат по-малко индивидуалност от музиката при изчакване на обаждане в кол център, южнокорейците са направили неочакваното. Сега Hyundai разполага с моделна гама от автомобили, за които и утвърдените автомобилни марки могат да завиждат. Hyundai са си пренаписали историята.“
От градските автомобили до традиционните и "горещи" хечбеци, от малките до големите модели в 4х4 гаманата, моделите се предлагат с избор на ефективни двигатели с вътрешно горене: от бензин, дизел, хибрид, до щадящи околната среда електроавтомобили и модели използващи водород. В момента Hyundai предлага на своите клиенти една от най-разнообразните продуктови гами в бранша.
Тони Уайтхорн, президент и главен изпълнителен директор на Hyundai Motor UK, заяви: "Да получим това признание от списание BBC TopGear е свидетелство за това колко сме постигнали дори през последното десетилетие. През 2008 г. продадохме само 28 000 автомобила в Обединеното кралство и бяхме купени основно заради своята цена. През 2018 г., ние сме един от десетте най-големи производители на автомобили във Великобритания и ще продадем над 90 000 автомобила преди края на годината. Най-важната причина за покупката сега е дизайнът. Нашата марка продължава да се развива и ние сме много горди, че можем да предложим на нашите клиенти още по-голям избор от всякога. "

Повече информация за серията KONA Electric можете да намерите тук: http://hyundai.bg/cars/konaev
Повече информация за серията IONIQ можете да намерите тук: http://ioniq.hyundai.bg/
Повече информация за i30N можете да намерите тук: http://hyundai.bg/cars/newi30n

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.