Hyundai Motor Company пусна първи скици на новото поколение i20

05.02.2020
Сподели:
  • Първите скици на новото поколение Hyundai i20 показват изцяло нов дизайн
  • Първият модел в Европа, който имплементира новия дизайнерски език на марката
  • Световна премиера за новото поколение i20 ще бъде през Март 2020г.

Hyundai Motor Company пусна първи скици на изцяло новото поколение Hyundai i20, които показват, че ще се отличават с изцяло нов дизайн и ще бъде първият автомобил в Европа, носещ новия дизайнерски език на Hyundai: “Sensous Sportiness”.
Новият дизайн се характеризира с хармония между четири основни елемента: пропорция, архитектура, стил и технология. Целта на новата дизайнерска посока е да внесе инстинктивна красота в автомобилите на Hyundai, създавайки емоционална стойност и придавайки им отличителен вид.
Предварителните изображения показват, че изцяло новият i20 ще има по-спортен и динамичен вид. Каскадната решетка отпред ще се прелива хоризонтално към страните, като води до характерното широко и ниско купе. Също така уникалният светлинен подпис подчертава ширината и стойката на изцяло новия i20. Удебелената характерна странична линия на каросерията подчертава спортните пропорции и пъргавостта на автомобила. Задната част е допълнена с хоризонтален дизайн на задните светлини, които са свързани със задното стъкло.
Хоризонталните линии, покриващи арматурното табло, са характерни за изцяло новия интериор на i20. За допълнително повишаване на елегантността и естетиката на интериора, новият дигитален клъстер и централната част на таблото се вливат в един основен елемент и разполагат с два 10,25-инчови екрана.
Напълно новият i20 ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева през Март 2020 г. Повече подробности ще бъдат публикувани в близко бъдеще.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.