Hyundai KONA e Автомобил на годината за 2023 г. в наградите на списание Auto Express

05.07.2023
Сподели:
  • Hyundai доминира в категориите най-добър малък SUV, градски автомобил и най-добър SUV в В-сегмента.
  • Hyundai TUCSON е най-добрият SUV в В-сегмента, а новият Hyundai i10 е най-добрият градски автомобил
 
7 юли 2023 г. - Изцяло новата KONA на Hyundai празнува значителен успех, след като беше коронована за Автомобил на годината на наградите на списание Auto Express, за Малък SUV на годината и Малък фирмен автомобил на годината.

Наградите бяха раздадени в лондонската консерватория Барбикан по време на церемония, в която Hyindai се оказа големият победител, с впечатляващото представяне на изцяло новата KONA, подкрепено от допълнително признание за Hyundai TUCSON като SUV на годината и Новият Hyundai i10 като Градски автомобил на годината.
Auto Express е водещо печатно и онлайн издание за автомобилни новини в Обединеното кралство. Наградите се връчват от опитен екип от автомобилни журналисти, които оценяват всички претенденти след продължителен тестдрайв.

Експертите на Auto Express бяха впечатлени от дългия списък с качества на изцяло новата KONA, включително динамичен дизайн, авангардна технология, просторен интериор и отлично изживяване при шофиране, плюс изключителния избор, който предоставя както на частни купувачи, така и на тези, които търсят служебна кола - двигател с вътрешно горене (ICE), хибридни електрически (HEV) и изцяло електрически версии (EV).

Това е втори път за последните три години когато Hyundai грабва приза за Автомобил на годината след победата на IONIQ 5 през 2021 г.

В България автомобилът се предлага от Индустриал Комерс Ко, официален дилър на марката в България, и се очаква в дилърската мрежа в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Габрово и Русе до края на месец юли.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.