Hyundai България стартира партньорство за индивидуални зарядни решения за електромобили с eCars

18.06.2018
Сподели:
Hyundai включва като уникален подарък брандирани с логото на компанията зарядни станции от eCars за нови клиенти закупили IONIQ електромобили.
Специално за българското представителство на Hyundai екипът на eCars разработи новa ИДА премиум зарядна станция. Със светещо лого на компанията и в наситено син полиран алуминий, Hyundai предоставя новите зарядни станции като подарък на клиенти закупили IONIQ ELECTRIC след средата на април 2018 г.

Hyundai IONIQ е единственият модел, който се произвежда и в трите алтернативни варианта:
  • Електрически
  • Плъгин хибрид
  • Хибрид
И трите модела вече се предлагат у нас и с новото сътрудничество официалният представител на Hyundai в България ИНДУСТРИАЛ КОМЕРС добавя още стойност за своите клиенти, като предлага електрическия IONIQ с брандирана ИДА зарядна станция от eCars като подарък.

Една от новите брандирани ИДА зарядни станции вече е монтирана в салона на компанията на бул. Околовръстен път 260 като демонстрация на индивидуално зарядни решение при избора на IONIQ ELECTRIC.


Hyundai България и eCars са ангажирани да превърнат това ново сътрудничество в дългосрочен успешен модел за все по-набиращата популярност в България електрическа мобилност.

За екипа на eCars е признание да работи с един от водещите световни автопроизводители, което ни вдъхновява да разработваме и предлагаме още по-ефикасни решения и продукти. Продължаваме с разгръщане на мрежата от зарядни станции в цяла България и благодарим на Hyundai като качествен партньор в споделеното развитие на електрическата мобилност у нас.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.