Auto Bild награди TUCSON и IONIQ 5 като най-добри вносни модели

27.01.2022
Сподели:
• Тестовите редактори на Auto Bild определиха два модела Hyundai за „Най-добри автомобили за внос на годината“
• IONIQ 5 спечели категория „Електрически автомобил“, TUCSON в категория „SUV от среден клас“
• И двата автомобила впечатлиха съдиите със своята просторност и интелигентна технология

Hyundai спечели в две категории едновременно в „Най-добрите вносни автомобили на годината“ на списание Auto Bild. В категорията „SUV от среден клас“ Hyundai TUCSON убеди редакторите и застана начело на подиума, докато IONIQ 5 спечели в категорията „Електрически автомобил“.

И TUCSON, и IONIQ 5 впечатлиха тестовите редактори. „Hyundai обслужва както новия, така и стария свят с достойнствата, необходими, за да убеди клиентите: дизайн, иновации и динамика.” Съдиите похвалиха тяхното „интериорно пространство“, интелигентна технология като системата за изобразяване на мъртвата точка на дигиталното табло (BVM) и „атрактивен дизайн“. Напълно електрическият IONIQ 5 спечели допълнителна похвала за своята иновативна технология за свръхбързо зареждане от 800 волта: „IONIQ 5 се зарежда по-бързо от почти всеки друг автомобил на пазара.

Том Дрекслер, главен редактор на Auto Bild, даде следната присъда за TUCSON: „Hyundai TUCSON допринася за нови клиенти за Hyundai със своя вълнуващ дизайн, но не прави грешката да иска да бъде твърде модерен в интериора. Към това се добавя и балансираното съотношение цена-качество.”

„След нашата продуктова офанзива миналата година, наградата на Auto Bild за нашия най-продаван TUCSON и нашия революционен IONIQ 5 като „Най-добри вносни автомобили“ е потвърждение, че сме направили много неща правилно“, казва Андреас-Кристоф Хофман, маркетинг вицепрезидент на Hyundai Motor Europe. „Много съм доволен, че успяхме да убедим тестовите редактори както с нашите иновативни технологии, така и с надеждното качество и смел дизайн на тези двама новодошли.“

Победителите в конкурса „Най-добри вносни автомобили на годината” на Auto Bild са избрани от редакционния екип. Решението се основава на точките, отбелязани във всеки от тестовете, проведени от Auto Bild.
-край-

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.