Visit Hyundai in your country

Eco

Създаване на по-добър свят
с BLUEDRIVE

BLUEDRIVE философията
на Hyundai за

Front side view of a car with its inner structure seen through the transparent exterior

Лидерство при ерата на екологично чистата мобилност, благодарение за
подобряването на горивната ефективност и откриване на нови енергийни възможности.

Искаме да освободим хората от екологичните отговорности и стреса за горивната ефективност. Надяваме се да предадем на следващите поколения една красива околна среда, за да дишат чист въздух и да се наслаждават на шофиране без да се притесняват за замърсяването на околната среда. Искаме да реализираме тази мечта, като свържем технологията си с екологичното бъдеще. Нашите автомобили постигат висока ефективност, използвайки все по-малко енергия благодарение на иновативни технологии. В резултат на което, автомобилите с BLUEDRIVE технологиите осигуряват лесно, комфортно и най-вече чисто шофиране.
A Hyundai automobile is exhibited in a black framed box

Предизвикайте новите възможности на бъдещето,
като потърсите различни източници на енергия

Хората говорят за иновацията при екологичните технологии, поставяйки под върпрос новите енергиини източници.
Бъдещаа екологична мобилност според нас започва от предлагането на различни технологии, базирани на нуждите на различните хора.
Нашата творческа перспектива към екологичната мобилност включва всичко от чист и безкраен водород и електричество до комбинацията между ефективни двигатели с вътрешно горене и електрифициране. Тази визия отваря нови възможности за бъдещата мобилност.
Inner bottom part of a car exposed in the air

Ние осигуряваме високи нива на ефективност като гарантираме максимален пробег

Хората говорят за развитието на екологичните технологии, търсещи по-висока ефективност, по-добро представяне чрез непрекъснато технологично развитие. Ние прилагаме съвременни технологии във всички наши модели и преследваме технологичното развитие на ефективността и производителността.
Чрез изследване не само на двигатели с вътрешно горене, но и на дизайн и материали, ние се стремим да подобрим ефективността във всички области, свързани с пробега на гориво. Без значение какъв модел хората избират според начина си на живот и вкуса, това преживяване не се променя.

R&D

Изследване и развойна дейснот
Front half side of a Genesis

Дизел/ Бензин

Ефективна технология
Подобряване на горивната ефективност и намалпване на въглеродните емисии
Front half side of a Sonata

PHEV/HEV

Хобридна система
Електифициране на двигатели с вътрешно горене за повишаване на екологичната ефективност
Front half side of a Hyundai automobile

FCEV/EV

Чиста мобилност
Възобновяеми източници за енергия за чиста мобилност

Създаване на по-добро бъдеще чрез реализиране на енергийна справедливост

Тъй като е наше задължение да създадем чиста околна среда за следващите поколения, световните автомобилни компании трябва да разработяъ екологично чисти автомобили и да намалят отделяните въглеродни емисии. Hyundai ще остане в лидерските позиции за справяне с екологичните проблеми и ще положи максимални усилия за намаляването им.

Ползи за обществото

icon eco01

Намаляне на замърсяването

icon eco02

Редуциране на отделените вредни емисии

icon eco03

Понижаване на потреблението на енергия

icon eco04

Иновации за бъдещ разтеж

Проект 2020.22.2

Hyundai планира да създаде пълна гама от екологични модели, вариращи от компактни градски автомобили до SUV модели до 2020г. Очаква се пазарът да нарасне от 2 милиона броя през 2014г. До 6,4 милиона броя до 2020г. Hyundai инвестира в екологично чисти автомобилни технологии, за да се превърне в лидер на този нововъзникващ пазар.
 • Моделна гама 2020
  Създаване на пълна гама от екологични автомобили до 2020г.
 • Автомобили 22
  Иновация на пълна гама от 22 екологично чисти автомобила Hyundai
 • В света 2ра сила
  Заемащ лидерска позиция в разработването на екологичи автомобили
 • Хибридни модела
 • Плъг-ин хибридни модела
 • Електически модела
 • Водородни модела

4 типа еколочно чисти технологии
от моделите на Hyundai

Автомобилите, които не изискват никакви изкопаеми горива за да работят и да отделят нулеви вредни емисии, са крайната цел на стратегията BLUEDRIVE на Hyundai. По-конкретно, стратегията BLUEDRIVE има за цел да подобри функционалността на автомобилите, като например тяхната безоппаснот и удобство, като същевременно намали замърсяването на разхода на гориво. Hyundai въведе редица екологични технологии, за да разработи автомобилите част от стратегията BLUEDRIVE. Към 2015г. екологичните модели в гамата на Hyundai включват хибридни (HEV), плъг-ин хибридни (PHEV), електрически (EV) и водородни (FCEV) модификации, като последната разработка се смята за най-екологично чистият модел до момента.

illustration for Hybrid electric vehicle

Хибридна технология

Хибридните абтомобили (HEV) съчетават два източника на мощност: двигател с вътрешно горенеи електромотор. Тъй като иновативното развитие на Hyundai за паралелен хибрид постига по-добра икономия на гориво с подобрена ефективност на опаковката, технологията за управление на хибридния стартер допълнително подпомага управлението на съединителя на двигателя и намалява напрежението между електрически режим и този на двигателя за по-плавно хибридно шофиране.
Научете повече
illustration for Plug-in hybrid electric vehicle

Плъг-ин Хибридна технология

Плъг-ин хибридните автомобили (PHEV) са усъвършенствани хибридни автомобили с удължен живот на батерията и с по-висока енергийна плътност за по-икономично шофиране на дълги разстояния в изцяло електрически режим на работа. Независимо дали е в електрически или в хибриден режим, PHEV има значително предимство, като осигурява по-голяма ефективност при шофиране, като същевременно намалява нивата на емисии чрез възстановяване на енергията от външен източник.
Научете повече
illustration for Electric vehicle

Електическа технология

Електическите автомобили използват изцяло електрически двигател и акумулаторна батерия с висока плътност за задвижване. Захранван от външен източник на електроенергия, EV не отделя вредни емисии в атмосферата. Оборудван с 27кВч литиево-йонна полимерна батерия, Hyundai EV осигурява оптимизирани решения за по-добра работа и по-висока енергиина ефективност.
Научете повече
illustration for FCEV

Водородна технология

Чрез комбиниране на водородни и кислородни атоми в горивните клетки, горивните модели на Hyundai (FCEV) съхраняват компресиран водород под високо налягане в резервоари и произвеждат собствено електричество за енергия с нулеви емисии на отработени газове. Като първият разработчик на първите в света масово произвеждани автомобили с горивна клетка, Hyundai продължава да води бъдещето на екологичните технологии за мобилност.
Page sharing
notice close

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.