ПРОЕКТИРАНЕ
БЪДЕЩЕТО
НА АВТОМОБИЛИТЕ

Творческите идеи, които разчупват шаблона, тръпката от предизвикването на образеца,най-съвременните технологии и способността да разбираш желанията на хората позволяват на Дизайнерския център да прецени бъдещите мега тенденции. Нашата глобална дизайнерска мрежа черпи вдъхновение от големите градове в САЩ, Европа, Япония, Китай и Индия, за да предскаже и да поведе световни тенденции.

01

Дизайн планиране

Местните тенденции и стилът на живот на клиентите от цял свят се изследват, за да се създадат оригинални изображения и концепции.

02

Скициране и интерпретация

Въз основа на определена концепция, идеите придобиват по-солидна форма чрез скициране и интерпретация

03

Моделиране в мащаб ¼

След интерпретиране на идеята се избира дизайн и се пресъздава в 3D глинен макет за по-нататъшно развитие.

04

Дигитално (CAS) моделиране

Дизайнът се пресъздава чрез компютърно генерирано 3D изображение, чиито данни след това се използват за оценка на дизайна и аеродинамиката

05

Представяне във виртуална реалност (VR)

След интерпретацията се избира дизайн и се пресъздава в 3D глинен макет за по-нататъшно развитие.

06

Глинено моделиране в мащаб 1:1

Фрезираща машина CNC с 5 оси създава пълноразмерен модел на автомобила, който след това се завършва от артистичните и прецизни ръце на специалистите

07

Емоционален и цветен дизайн

Качеството на дизайна се гарантира, като процесът се фокусира върху дизайна на части чрез използване на нови технологии и материали. Чрез разработването на материали и цветове, които са стъпка напред пред тенденциите, автомобилният дизайн оживява.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.