Свързаност

Share

Най-интелигентният начин да останете свързан по време на движение

Включете се в мобилния свят на мултимедийно забавление на Hyundai.

Бъдете свързани, информирани и забавлявани

Където и да шофирате, никой не предлага по-лесна свързаност от Hyundai.

Live Services

Премахване на несигурността от всяко пътуване

Всяко пътуване може да се превърне в приключение, а с LIVE Services на ваша страна, винаги ще може да преодолеете хаоса от тежкия трафик, ремонти и закъснения по пътя към мястото, където искате да отидете. Предоставени от TomTom, LIVE Services са стандартни за вашата навигационна система Hyundai

LIVE Services

Предлагани безплатно към този момент, LIVE Services на Hyundai ви подпомагат с актуализирана информация за пътната обстановка, предупреждения за пътни камери за скорост*, онлайн търсене на обекти от личен интерес (POI)* и метеорологични условия. И винаги ще може да се справите с неочакваното, взимайки интелигентни решения, които намаляват стреса, подобряват пътната безопасност и ви спестяват ценно време за нещата, които искате да правите.

Предупреждение за камера за скорост*

Всеобхватна услуга с предупреждения за стационарни и мобилни камери за скорост. Така може да се концентрирате върху безопасното, уверено и спокойно шофиране.

* Където местното законодателство го позволява

Информация за пътната обстановка

Увеличаващият се трафик води до нарастване на задръстванията на пътната мрежа. Ето защо Hyundai ви осигурява информация в реално време за пътната обстановка, предлагайки ви по този начин най-добрите маршрути, съобразени с преобладаващите условия, и най-точното време на пристигане.

Live POI

Търсенето на адрес, POI или комбинация от двете никога не е било толкова лесно. Благодарение на безплатното текстово търсене, винаги може да откриете мястото, което търсите, от над 11 милиона места в повече от 500 категории.

Метеорологична прогноза

Хубаво е да знаете какво време ще ви съпровожда, когато тръгнете на път. Метеорологичната услуга осигурява информация в реално време за метеорологичните условия в големите европейски градове. Винаги можете да следите най-актуалната информация за времето в настоящото ви местоположение, крайна точка на пътуване или любими градове.

Hyundai
Приложение Access Point

Използвайте приложението Hyundai Access Point от вашето устройство Android, за да извлечете най-големи ползи от LIVE Services

Просто стартирайте автомобила си Hyundai със своето устройство Android и вашият хотспот ще се включи автоматично, за да се свърже с навигационната ви система. Това просто е най-добрият начин да използвате директно Live Services, без да се налага да се свързвате всеки път.

Download

Технология, която обогатява всяко пътуване

LIVE Services е още една причина следващият ви автомобил да е Hyundai.
Това е само една от иновационните технологии, които се предлагат в следващите ви модели Hyundai*.

Tucson

i20 Coupe

i20 5 door

i20 Active

H1

Santa Fe

Grand Santa Fe

IONIQ Hybrid

IONIQ Electric

i10

i40

i30

* Наличието на услугите, показвани на този Интернет сайт, в съответните модели на Hyundai, зависи от времето на производство и оборудването. За допълнителна информация, моля, свържете се с местния дилър.

android auto

Нека смартфонът ви бъде ваш водач.

Включете съвместимия си смартфон, докоснете иконата Android Auto върху екрана на навигационната система и сте готови да се насладите на по-удовлетворяващо шофиране с по-малко разсейвания. Нищо не може да е по-лесно.

Телефонните обаждания, съобщенията, навигацията, музиката и др.
могат да се управляват лесно и безопасно, докато сте в движение.

Опростен и интуитивен: Android Auto

Улеснен контрол чрез бутони върху волана или чрез гласов контрол, Android Auto интегрира най-доброто от функционалността на Google в навигационната система на вашия автомобил Hyundai.

Google Now

Android Auto се свързва със смартфона ви за полезна информация и организира съдържанието в прости карти, които могат да се покажат на дисплея на вашия автомобил Hyundai. Така получавате данни за времето, пропуснати повиквания, получени съобщения, срещи и цялата най-практична информация на същото, лесно достъпно място.

Гласов контрол

Говорете с Google и дръжте ръцете си върху волана. Android Auto е разработен специално за вас, за да бъде използван по време на шофиране, като предлага функцията Talk to Google. Той работи също чрез контролните бутони върху волана или сензорния екран. А приложенията, до които искате достъп в автомобила, са направени интуитивни, за да можете да ги използвате, докато очите и ръцете ви останат там, където принадлежат.

Повиквания и съобщения

Изпращайте, четете и отговаряйте на вашите текстови съобщения, плюс телефонни повиквания, връщайте пропуснати разговори и прослушвайте гласовата си поща. Вашият Hyundai може да ви помогне да направите всичко това.

Навигация

В допълнение към воденето по маршрут завой след завой, трафик условията и прогнозното време за пристигане, Android Auto може също така да предвижда къде най-вероятно искате да отидете. Тази способност се базира на вашите скорошни дестинации, срещи в календара и др. Android Auto дори ще предложи маршрут до крайни точки на пътуване, до които научава, че пътуване всеки ден, като например офиса.

Вашата музика

Безпроблемен достъп до любимите ви изпълнители, песни и плейлисти чрез сензорния екран на автомобила. Android Auto поддържа също избраните аудио приложения, които сте изтеглили в телефона си, за да се наслаждавате на музика, подкастове, радио или стрийминг услуги като Spotify.

Приложения в движение

Независимо дали обикаляте квартала или тръгвате на епично пътешествие, Android Auto улеснява достъпа до вашите избрани приложения и съдържание във вашия автомобил Hyundai.

Android, Android Auto, Google, Google Play и други марки са търговски марки на Google Inc.

Технология,
която обогатява пътуването ви

Android Auto е още една причина следващият ви автомобил да е Hyundai.
Това е само една от иновационните технологии, които се предлагат в следващите ви модели Hyundai*.

i40
IONIQ Hybrid
IONIQ Electric
i10
i30

Apple CarPlay

Получете достъп до пълния потенциал на вашия iPhone.

Активирайте Apple CarPlay чрез иконата върху сензорния екран на навигационната система, за да се възползвате от всички възможности за насочване, комуникация и инфотейнмънт на вашия iPhone.

Получавайте упътвания, осъществявайте телефонни повиквания, получавайте съобщения или слушайте любимата си музика, всичко това чрез лесния за използване сензорен екран във вашия автомобил Hyundai. Или говорете със Siri за абсолютен хендсфри контрол. Това е безопасният начин да използвате своя iPhone в движение, без да застрашавате безопасността си.

Подобрете удоволствието от шофирането.

Просто свържете своя iPhone и шофирането става още по-добро.

Гласов контрол

Обаждайте се, връщайте пропуснатите повиквания и прослушвайте гласовата си поща. Оборудваният с Apple CarPlay автомобил Hyundai може да ви помогне да направите всички тези неща. Всичко, което трябва да направите, е да попитате.

* iPhone и Apple CarPlay са регистрирани търговски марки на Apple Inc.

Телефонни разговори и съобщения

Siri може да изпраща, чете и отговаря на вашите текстови съобщения вместо вас, така че никога не трябва да гледате вашия iPhone, докато шофирате своя автомобил Hyundai. Можете да възпроизвеждате аудио съобщения и да слушате хората със собствените им гласове.

* iPhone и Apple CarPlay са регистрирани търговски марки на Apple Inc.

Навигация

The power and simplicity of Maps is now available on your dashboard. Apple CarPlay can also predict where you most likely want to go using addresses from your email, texts, contacts, and calendars. And with the nearby feature, you can find fuel, parking, restaurants, and more with just a tap of the finger. So you’ll know the best places to stop.

* iPhone and Apple CarPlay are registered trademarks of Apple Inc.

Музика

Влезте в цялото си съдържание от iTunes, членството ви в Apple Music и допълнителните аудио приложения чрез вградените във вашия Hyundai контролери. Или просто кажете на Siri, какво искате да чуете. Можете също така да се наслаждавате на New and For You от Apple Music с песни, изпълнители и албуми, специално подбрани от експерти, както и колекции, базирани на вашите предпочитания.

* iPhone и Apple CarPlay са регистрирани търговски марки на Apple Inc.

Технология,
която обогатява всяко пътуване

Apple CarPlay е още една причина следващият ви автомобил да е Hyundai.
Това е само една от иновационните технологии, които се предлагат в следващите ви модели Hyundai*.

i40
IONIQ Hybrid
IONIQ Electric
i10
i30

Всички показани търговски марки, които не са търговски марки, регистрирани от Hyundai Motor Company, Hyundai Motor Europe GmbH или неговите филиали, не са собственост на Hyundai Motor Europe GmbH.