Революционен дизайн. Наелектизираща динамика.

Добре дошли в революцията. Усъвършенстван и експериментален, изцяло новият Tucson е не просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция в дизайна. Водейки напред с прогресивен дизайн, той предлага и най-модерните интелигентни технологии и най-електрифицираната гама от силови агрегати в своя сегмент.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. An image of the hybrid engine available in the all-new Hyundai Tucson compact SUV. 

  Електрифицирани задвижвания.

  Ние пуснахме кабел на избора Ви. Сега можете да избирате от най-електрифицираната гама от двигатели в сегмента: с 48-V Mild-Hybrid, Hybrid и Plug-In Hybrid.

 2. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.

  Революционен дизайн.

  Динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя за изцяло новия Tucson.

 3. An illustration of the best-in-class advanced driver-assistance systems in the all-new Tucson.

  Най-добрата в класа безопасност.

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  Екстериор

  Революция в еволюцията на дизайна.

  Изискан и експериментален, изцяло новият дизайн на Tucson е революционен. Извеждайки съвременната естетика на следващото ниво, нейните насечени повърхности и динамични линии го превръщат в един от най-екстравагантните SUV модели. Отличаващ се с по-голямо и широко купе, неговата мускулеста стойка съчетава остри ъгли и динамични пропорции с богати повърхности - създавайки прогресивен външен вид, без да прави компромис със SUV наследството на Tucson.

  360°

  0%

   Първите в света параметрични скрити светлини.

   Тъмният хромиран геометричен дизайн на параметричната решетка се трансформира веднага, щом потеглите с Tucson. Благодарение на най-съвременната технология за полуогледално осветление, външните секции на решетката се превръщат в изразителни форми, подобни на бижута, когато LED дневните светлини се включат, създавайки уникален високотехнологичен светлинен подпис. Когато Tucson бъде изключен, те отново се сливат с решетката в един общ параметричен елемент.

   An image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. An image of the chrome accent line on the side of all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Хромирана акцентираща линия.

    Спортната осанка на изцяло новия Tucson се подчертава от хромирана акцентираща линия завършваща с параболичо острие, започваща от страничните огледала и продължаваща чак до С-колоната.

   2. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Задни комбинирани LED светлини.

    Широките LED задни светлини с параметрични скрити светлинни детайли продължават динамичната тема на дизайна отзад.  

   3. An image of the 19'' alloy wheels on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    19 "алуминиеви джанти.

    Допълнителните 19 " алуминиеви джанти оптимизират зашеметяващите пропорции на изцяло новия Tucson, като допълнително подчертават грандиозното му присъствие.

    От концептуален автомобил до революционен SUV дизайн.

    Езикът на прогресивния дизайн на изцяло новия Tucson е вдъхновен от SUV концепцията Vision T на Hyundai, която беше представена на AutoMobility LA 2019. Острите му ъгли и футуристичните форми са лесно разпознаваеми в този смел нов компактен SUV - първият SUV на Hyundai, разработен според новата ни дизайнерска идентичност на Sensuous Sportiness

    Вътрешен дизайн

    Красотата на минимализма.

    Влизането в изискания и просторен интериор на изцяло новия Tucson е като влизане в спретнато организирана стая, където ежедневните грижи изчезват. Тук пространството, технологиите и информацията се пресичат хармонично. С участието на чувствени форми, вдъхновени от водопади, в целия интериор са нанесени висококачествени меки на допир материали, извеждащи външния вид и усещането на ново ниво.

    Image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV's futuristic interior design.

    Свързан за едно напълно дигитално изживяване.

    Елегантността на кабината се подчертава от уникалната интеграция на водеща в сегмента технология. Открийте високо усъвършенствано и напълно персонализирано дигитално изживяване с новия 10,25 ”централен екран и сензорна конзола - и се насладете на лесен контрол върху Вашия свят и Вашия автомобил. Нашите дизайнери сведоха до минимум физическите копчета и бутони, така че всички функции за навигация, инфотейнмънт, отопление и климатизация се контролират чрез докосване.

    Удобство

    Голям на удобство и комфорт.

    Гъвкав и свързан, изцяло новият Tucson се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.

    A close up image of the buttons of the Walk-in device on the passenger seat of the all-new Tucson.

    Система за сгъване на седалката до водача.

    Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя предната пътническа седалка чрез бутон на седалката за лесно влизане и повече комфорт.

    An image of the remote folding rear seats inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Вентилация на предните седалки.

    Предните седалки се предлагат с 3-степенна вентилационна система за комфортно шофиране, независимо от климатичните условия.

    Технология Multi-Air Mode.

    Увеличете максимално вашия индивидуален комфорт. За първи път в Hyundai, изцяло новата технология Multi-Air Mode на Tucson се състои от комбинация от директни и индиректни вентилационни отвори за климатизация и отопление, за да създаде по-приятна вътрешна среда с по-нежен въздушен поток.

    A photo of the sleek interior of the all-new Hyundai Tucson compact SUV. 
    A close up image of the rear passenger climate controls inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Тризонов климатичен контрол.

    Всички ще са щастливи. Тризоновата климатична система вече обслужва пътниците на задните седалки в допълнение към пътниците в предната част на автомобила.

    Свързаност

    Модерна свързаност в движение.

    Естествено, новият Tucson също е надграденo с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

    A close up image of the 10.25" touchscreen inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    10,25 "сензорен екран и сензорни уреди.

    Новият 10,25" сензорен екран се влива като водопад в новопроектираната централна конзола. Всички контроли за навигация, инфотейнмънт и климатизация са сензорни.

    A close up image of the 10.25" digital cluster inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    10.25 "дигитално табло.

    Новото отворено дигитално табло засилва високотехнологичния нюх на интериора. Корпусът на диспещ е премахнат, за да засили усещането за простор.

    An image of a smartphone featuring the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app.

    Свързани автомобилни услуги на Bluelink®.

    Bluelink® Connected Car Services внасят безпроблемна свързаност директно в изцяло новия Tucson с онлайн разпознаване на глас и широка гама от функции, за да направят шофирането Ви по-удобно и приятно. Освен многото интелигентни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink®, безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai също е включен в навигационната система.

    Безопасност

    Насладете се на повече спокойствие с най-добрата в класа безопасност.

    С най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с фантастична гама от иновативни функции, изцяло новият Tucson осигурява още повече безопасност и спокойствие за Вас и хората, които обичате.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

     Асистент за шофиране по магистрала (HDA).

     За първи път новият Tucson е оборудван с асистент за шофиране по магистрала (HDA). Функцията е комбинация от Lane Follow Assist и Smart Cruise Control, използваща сензори и данни от навигационната ситема, за да осигури безопасна работа, както и за автоматично регулиране на скоростта в отсечки с различна позволена максимална скорост. Специален бутон на волана позволява на водача да активира HDA само с едно докосване.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

     Автономна аварийна спирачка (FCA).

     Системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране на автомобил/велосипедист или пешеходец по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An image of the chrome accent line on the side of all-new Hyundai Tucson compact SUV.

     Дистанционно паркиране (RSPA).

     Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? Новият Tucson може дистанционно да бъде паркирано напред и назад.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. An illustration of the high beam assist system in the all-new Tucson.

     Асистент за дълги светлини (HBA).

     Открива приближаващи превозни средства и превозни средства в една и съща лента и автоматично превключва на къси светлини. Когато не бъдат открити повече превозни средства, той активира дългите светлини, увеличавайки максимално обхвата ви на видимост.

    1. 1
    Image of a first row centre side airbag in the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Подобрена безопасност със 7 въздушни възглавници.

    Отличава се с подобрена система от седем въздушни възглавници, включително централна странична въздушна възглавница за първи ред седалки, която е уникална в този сегмент.

    Динамика

    Най-широката гама електрифицирани задвижвания.

    Разработен, за да намали емисиите, без да прави компромис с това, че е забавен за шофиране, изцяло новият Tucson предлага най-широката гама от електрифицирани задвижвания в компактния SUV сегмент. Можете да избирате между бензинови и дизелови двигатели със система Mild-Hybrid, пълен Hybrid или Plug-In Hybrid.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. Icon illustrating the efficient powertrain of Hyundai hybrid vehicles.

     Hybrid.

     Електрифицираща ефективност. Хибридът се задвижва от новия 1,6-литров T-GDI Smartstream бензинов двигател и 44,2 kW електрически мотор, с 1,49 kWh литиево-йонна полимерна батерия.

    2. Icon illustrating the efficient powertrain Hyundai plug-in hybrid vehicles.

     Plug-in hybrid.

     Електрически, когато го искате. Бензин, когато имате нужда от него. Plug-In Hybrid системата на изцяло новия Tucson с 1,6-литров T-GDI двигател също ще се предлага през 2021 година.

    3. Icon illustrating the efficient powertrain Hyundai 48V mild hybrid vehicles.

     Mild-Hybrid.

     Спестете гориво и намалете емисиите с 48V Mild-Hybrid. Той поддържа двигателя с вътрешно горене с допълнителен въртящ момент по време на ускорение.

     Повече производителност. По-малко емисии. Технология на двигателя CVVD.

     Hyundai е разработила първата в света технология с непрекъснато променлива продължителност на клапаните (CVVD). Той оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране.

     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. The logo of Hyundai's HTRAC™ All-wheel drive system in the all-new Tucson.

      Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™.

      Лошо време? Динамично шофиране? Няма проблем. Иновативната система за задвижване на четирите колела HTRAC ™ осигурява оптимално управление и ефективност при завиване.

     2. An illustration of the Electronic Controlled Suspension (ECS) in the all-new Hyundai Tucson. 

      Електронно контролирано окачване (ECS).

      Насладете се на по-добро управление. ECS намалява страничното накланяне на купето, увеличава комфорта и поемането на пътните неравности, за да подобри пътното поведение.

     3. An image of the Terrain Mode Selector in the all-new Hyundai Tucson SUV. 

      Terrain Mode Selector.

      Сняг или пясък? Спорт или Еко? Можете лесно да превключвате режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Изберете спортен режим за подобрена динамика с модифицирана реакция на педала на газта, настройка скоростната кутия и управлението. Еко режимът осигурява максимална горивна ефективност с модифицирано ускорение, и ефективност на климатика.