Добре дошли в по-спортната страна.

Избирайки plug-in хибрид, вие правите заявка за ефективност. Изборът на вдъхновената от моторните спортове визия N Line добавя нотка динамика и усещане за производителност. N Line предлага динамичен стил, опционално електронно контролирано окачване и комбинирана мощност на бензинов и електрически двигател от 253 к.с.

Екстериор

По-елегантен и по-смел.

Новият TUCSON Plug-in Hybrid N Line разполага с набор от нови подобрения в екстериорния дизайн, които придават по-елегантен спортен външен вид, който включва характерни N-специфични дизайнерски елементи.
 1. По-смелият дизайн на предния въздухозаборник на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

  Нова предна броня и въздухозаборници.

  По-агресивната броня с нейната отличителна N Line решетка е подобрена от по-смелия дизайн на въздухозаборника, вдъхновен от аеродинамичните върхове при крилата на самолет.
 2. По-смелият дизайн на предния въздухозаборник на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

  Отстрани.

  Енергично изглеждащи странични лайстни и калници в цвета на купето се вливат в новата предна броня за по-динамичен силует.
 3. Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid и неговите калници в цвета на купето.

  Задна броня и N Line спойлер.

  Новата задна броня се отличава със същите вдъхновени от аеронавтиката форми на крила като предната. Той подобрява спортния външен вид отзад заедно с аеродинамичния N Line спойлер.
 4. Новите 19' колела с лого N на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

  N Line Колела.

  Нови 19" алуминиеви джанти с лого N и форма на крило правят смело изявление и подобряват динамичните черти на TUCSON Plug-in Hybrid N Line.
  1. Параметрични скрити светлини.

   Спортните полуогледални ръбове на преработените параметрични скрити светлини придават на LED дневните светлини по-ярък образ и усещане за по-висок клас благодарение на новата технология за лазерно рязане.

  2. Спортен двоен ауспух.

   Двойният ауспух е в хармония с новата лъскава черна горна линия на бронята и вдъхновените от крила на самолет форми: дизайнерски белези от света на моторните спортове на Hyundai N. LED фаровете за мъгла са включени и в задната част.

  3. Гланцови черни акценти около прозорците.

   Гланцовата черна рамка около страничните прозорци създава вдъхновено от състезателната писта усещане за движение напред, преливайки към динамичната задна част на автомобила.

   Интериор

   Предефинирайте зоната си на комфорт.

   TUCSON Plug-in Hybrid N Line разкрива ново усещане за спортен дух. Просто седнете в модернизирания кокпит, за да почувствате незабавно неговите корени в моторния спорт. Спортните седалки N Line, облицовката на вратите и подлакътника имат червени контрастни шевове.
   1. Спортните черни седалки N Line на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    N Line седалки.

    Спортните седалки N Line ви осигуряват контрол и комфорт с отлична лумбална опора и са изпълнени в луксозна комбинация от перфориран черен текстилен велур и кожа с червени контрастни шевове.
   2. Шофирането е удобно благодарение на новия подлакътник на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Нова централна конзола и подлакътник.

    Перфектно позициониран за максимален комфорт по време на шофиране, новият подлакътник също ви дава идеален достъп до подложката за безжично зареждане и поставките за чаши в обновената централна конзола.
   3. Новият волан с три спици N Line на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    N Line волан.

    Новият волан N Line с три спици е облицован с кожа, с червени контрастни шевове и спортни метални акценти. Той гордо показва логото N.
   4. Алуминиеви педали с устойчиви на приплъзване гумени подложки в Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Алуминиеви педали.

    Алуминиеви педали подобряват динамичното изживяване при шофиране с полирано метално покритие и устойчиви на приплъзване гумени подложки за повече контрол.

    Динамика

    N Line feeling.

    Благодарение на комбинираните 253 к.с. на 1,6-литров T-GDi Smartstream двигател и 72 кВт електрически мотор, и опционалното електронно контролирано окачване (ECS), вие получавате повишената пъргавина и отзивчивост на вдъхновената от моторните спортове N Line в Plug-In хибрид SUV.
    1. Дигиталният клъстер в режим ЕКО, показващ скорост и обороти в Hyundai TUCSON Plug-in.

     ЕКО режим.

     Ще се насладите на добър комфорт при шофиране в градския трафик. Освен това ЕКО режимът осигурява максимална горивна ефективност с модифицирано ускорение, точки на превключване и климатик.
    2. The digital cluster showing speed and RPMs inside the Hyundai TUCSON Plug-in. 

     Спортен режим.

     Спортният режим придава динамика и предлага повече контрол и обратна връзка в целия скоростен диапазон с по-директна връзка, за да се осигури още по-голям контрол на пътя.
    3. Алуминиевите джанти на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

     Електронно контролирано окачване (ECS).

     Силата на затихване на всяко колело се контролира индивидуално от ECS. Намалява търкалянето, накланянето и вертикалното движение, като подобрява вашият контрол и шофиране.