Многофункционален и свързан.

Новият TUCSON Plug-in Hybrid продължава да задава стандарти в сегмента на компактните SUV със своята впечатляваща гама от най-съвременни интелигентни технологии. Насладете се на най-новата свързаност, най-добрите функции за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

Свързаност

Безпроблемно и интуитивно.

Насладете се на най-новите подобрени функции за свързване, които осигуряват завладяващо шофиране, което безпроблемно интегрира технология и стил.
 1. The 12.3" digital cluster displaying the speed and system information of the Hyundai TUCSON Plug-in. 

  12.3-инчов дигитален клъстер.

  Напълно дигиталният 12,3-инчов клъстер показва важна информация като скорост и информация за системите свързани с шофирането, където можете да я видите най-добре – централно пред вас.
 2. 12,3-инчов дигитален клъстер показващ скоростта и информация за системите при шофиране на Hyundai TUCSON Plug-in.

  12.3-инчов централен екран.

  Централният 12,3-инчов сензорен екран ви дава лесен достъп до всички функции за свързване и инфоразвлечение. Apple CarPlay™ и Android Auto™ ви позволяват да отразявате вашите приложения, музика и оформление на телефона на големия екран.1
   
 3. Централният 12,3-инчов сензорен екран на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

  12-инчов head-up display.

  12-инчовият head-up display ви води безопасно през света, проектирайки важна информация при шофиране, като текуща скорост, навигационни указания или предупреждения директно пред погледа ви.
 4. 12-инчовият head-up display на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

  6,6-инчов сензорен екран за контрол на климатика.

  Лесно и удобно. 6,6-инчовият сензорен екран за контрол на климатика опростява процеса на регулиране на настройките за отопление и охлаждане – предоставяйки ви по-интуитивно потребителско изживяване.
  Бързо зареждане и универсална съвместимост с 12V извод и два USB-C порта в Hyundai TUCSON Plug-in.

  Свързани автомобилни услуги на Bluelink.

  Bluelink осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

  Удобства

  Настанете се удобно.

  TUCSON Plug-in Hybrid е перфектният спътник за всички ваши приключения, издигайки удобството и комфорта до безпрецедентни нива с подобрена и разширена гама от интелигентни технологии.
  The Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid driving at night over a bridge. 

  Интелигентно предно осветление (IFS).

  Насладете се на най-добрата осветеност и безопасност с технологията Matrix beam LED, която автоматично се адаптира към пътните ситуации, като увеличава максимално използването на дългите светлини, без да заслепява останалите водачи.
  Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid шофиране през нощта по мост.

  Странични огледала с автоматична корекция при паркиране.

  Насладете се на подобрено удобство при паркиране и по-добра видимост при движение на заден ход благодарение на страничните огледала с интегрирана система за памет (IMS), които автоматично се изместват надолу при движение на заден ход.

  Климатичен контрол, с който всички са доволни.

  Нека си признаем. Всеки е различен. Някои обичат да им е по-топло, а други предпочитат по-хладното. TUCSON Plug-in Hybrid ви позволява да контролирате температурата в купето с тризонов климатичен контрол и удобна за пътниците технология като: отопляеми и вентилирани седалки.
  The three-zone climate control of the Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid. 

  Тризонов климатичен контрол.

  Нека всички останат доволни – тризоновият климатроник ви позволява да задавате различни температури за водача, пътниците на предната и задната седалка.
  Седалките на водача и пътника отпред в Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

  Отопляеми и вентилирани седалки.

  Прохладно през лятото. Топло през зимата. Шофьорът и пътникът на предната седалка ще се влюбят в опционалните отопляеми и вентилирани седалки. Предлагат се и отопляеми задни седалки.

  Предлагащ комфорт и удобства.

  Гъвкав и свързан, TUCSON Plug-in Hybrid е също така предлага комфорт и удобство. Интелигентни функции като дистанционно сгъваеми седалки правят товаренето на багаж бързо и лесно. А интелигентната функция за влизане ви дава лесен контрол върху предната пътническа седалка.
  1. Бутони за плъзгане и накланяне на предната пътническа седалка в Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Walk-in-device.

   Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя седалката на предния пътник чрез бутон на седалката за лесно качване и повече комфорт.
  2. Жена поставя неща в багажника на Hyundai TUCSON Plug-in.

   Гъвкаво сгъване на задната седалка.

   За по-голямо удобство и гъвкавост, задните седалки могат да се сгъват в съотношение 40:20:40. Също така можете да сгъвате седалките на втори ред от багажника.
  3. Изглед от птичи поглед на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, подчертаваща позицията на батерията отдолу.

   Интелигентно разположение на батерията.

   Благодарение на интелигентното разположение на високоволтовата батерия в долната част, TUCSON Plug-in Hybrid предлага щедро пространство и място за краката вътре. Пътниците отзад могат да се насладят на 955 мм пространство за краката.
  4. Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, паркиран на чакълест път в гората.

   Интелигентна електрическа задна врата.

   Насладете се на лесно зареждане. Задната врата се отваря автоматично, когато интелигентния ключ е достатъчно близо и има връзка в продължение на 3 секунди. Нещо повече, можете да зададете различни настройки за височината на повдигане задната врата.

   Безопасност

   Повече спокойствие.

   Със своите усъвършенствани системи за подпомагане на водача и пакет за активна безопасност с набор от иновативни функции, TUCSON Plug-in Hybrid осигурява още повече спокойствие.
   Изглед от птичи поглед на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, подчертаващ системата със седем въздушни възглавници.

   Подобрена безопасност със 7 въздушни възглавници.

   Разполага с подобрена система със седем въздушни възглавници, включително централна странична въздушна възглавница на първия ред.
   Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid се движи по градска улица.

   Система за контрол на стабилността при страничен вятър.

   Системата за контрол на стабилността при страничен вятър активно контролира евентуално напускане на лентата, причинено от силен страничен вятър, за да поддържа съществуващата посока на шофиране и да гарантира стабилност.
   1. 360 градусова видимост.

    Перфектен за паркиране. 360-градусовият изглед, прави маневрирането в затворени пространства лесно и по-безопасно.

   2. Система за помощ при паркиране (PDW).

    Ултразвуковите сензори за напред/страни/назад откриват обекти и ви предупреждават със звукови сигнали, които усилват постепенно, за да можете да прецените разстоянието си от обекта.

   3. Дигиталният клъстер показва лявата и дясната страна на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Система за следене на сляпата зона.

    Вече можете да видите изглед назад в дигиталния дисплей за шофьора, съответно отляво и отдясно. Камерите се активират с включване на мигача за съответната посока.

    Близък план на дръжката на задната вътрешна врата на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, пример за предупреждение за безопасно излизане.

    Safe Exit Warning (SEW).

    Тази интелигентна функция помага за избягване на катастрофи, като сканира превозни средства, приближаващи се отзад и показва предупреждение на таблото и външното огледало, както и звуков сигнал.
    Близък план на дръжката на задната вътрешна врата на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid, пример за предупреждение за безопасно излизане.

    eCall.

    Автоматично се обажда на службите за спешна помощ, ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се задействат. Имате също така и възможност да натиснете бутона SOS за спешна помощ по всяко време, 365 дни в годината.
    1. Бутонът eCall в Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

     Интелигентен ограничител на скоростта (ISLA).

     Звуков и визуален сигнал се появява, когато ограничението на скоростта е превишено. В комбинация с ръчен ограничител на скоростта, ISLA може автоматично да регулира скоростта на автомобила.

    2. Илюстрация на функцията за безопасност Intelligent Speed Limit Assist в Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

     Система за предупреждение за пътници на 2-ри ред седалки (ROA).

     Най-новата система ROA използва прецизни радарни сензори. Радарите могат да измерват дори минимални движения на гръдния кош и кръвния поток на пътниците. Системата е достатъчно усъвършенствана, за да различава възрастни, бебета и домашни любимци.

    3. Илюстрация на функцията за безопасност, предупреждение за пътници на 2-ри ред седалки в Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

     Асистент за шофиране на магистрала 1.5 (HDA 1.5).

     Асистент за шофиране на магистрала 1.5 (HDA 1.5) поддържа зададена скорост и дистанция от превозното средство отпред при шофиране по магистрали и помага за центрирането на автомобила в лентата, дори и при завой. Интелигентният круиз контрол (SCC) поддържа дистанция до превозното средство отпред и зададена от водача скорост.

     1. Асистент за избягване на челен удар с асистент при завиване в кръстовище (FCA-JT).

      Системата FCA автоматично спира, когато засече внезапно спиране от автомобила отпред или засече пешеходци или велосипедисти по пътя ви. По време на завиване в кръстовище, спира, ако има риск от сблъсък с насрещно превозно средство.

     2. Асистент за поддържане лентата на движение (LFA).

      TUCSON включва Асистент за поддържане лентата на движение (LFA). Когато се активира, той държи автомобила центриран в лентата си при скорости между 0 и 180 км/ч по магистрали и градски улици.2

     3. Асистент за дългите светлини (HBA).

      Разпознава насрещни превозни средства и превозни средства в същата лента и автоматично превключва на къси светлини. Когато не бъдат засечени повече превозни средства, той отново активира дългите светлини, увеличавайки максимално обхвата ви на видимост.2

     4. Асистент за избягване на сблъсък в сляпата зона (BCA).

      Използвайки два радарни сензора в долната задна броня, системата ви предупреждава за трафик в сляпата зона. Ако включите мигача в подобна ситуация, асистентът ще издаде звуков сигнал, за да предотврати сблъсък.2

     5. Асистент за избягване на сблъсък при паркиране на заден ход (PCA-R).

      При движение на заден ход, ако бъдат засечени пешеходци или обекти отзад, системата ви предупреждава за потенциален сблъсък и ще задейства спирачките, ако сблъсъкът е неизбежен.2

     6. Асистент за дистанционно паркиране (RSPA).

      С RSPA подравнявате колата с мястото за паркиране и слизате от колата. След като вратите се затворят, натиснете бутона за напред/ назад на смарт ключа, за да паркирате колата.2

     1. 1
     2. 2
     3. 3
     4. 4
     5. 5
     6. 6

     © 2024 Hyundai. Всички права запазени.