Усъвършенстван, освежен, преоткрит.

Прогресивният екстериорен дизайн с футуристични форми и остри ъгли е вдъхновен от концепцията Vision T SUV на Hyundai. Новият TUCSON Plug-in Hybrid наследява същността на всепризнатия дизайнерски език на настоящия модел, отличавайки го с по-изтънчена естетика.

Екстериор

Погледът.

Мощни нови елементи на дизайна хармонизират с динамични геометрични форми и преработените параметрични скрити светлини, за да направят TUCSON Plug-in Hybrid уникален и привличащ вниманието на пътя.
 1. The Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid in a dynamic view of front and side.

  Отпред.

  Смело преработената радиаторна решетка се отличава с динамично взаимодействие на тънки, ъглови линии, а бронята и предпазните плочи сега се простират безпроблемно от едната към другата страна, създавайки визуално по-широк обхват.
 2. Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid в динамичен изглед отпред и отстрани.

  Уникални LED дневни светлини.

  Уникалните параметрични скрити светлини също са преработени – с нова технология за лазерно рязане, придаваща на LED дневните светлини по-ярък и по-внушителен вид.
 3. Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid с LED акценти.

  Отзад.

  По-голямата задна предпазна плоча е интегрирана в лайстната на бронята, засилвайки впечатлението за широката й позиция. Елегантната форма безпроблемно повтаря предната част, предавайки усещане за стабилност.
 4. Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid и неговата по-голяма задна предпазна плоча.

  Нови лети джанти.

  Изберете от гама от лети джанти с нов дизайн, които допълнително подчертават уникалния външен вид на този впечатляващ SUV.
  1. Три размера лети джанти на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Задни LED комбинирани светлини.

   Динамично плъзгащите се LED задни светлини разполагат с параметрични скрити светлинни детайли, които продължават динамичния светлинен подпис в задната част.

  2. Динамично плъзгащите се LED обиколки на задната част на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Високотехнологично стъклено лого.

   Хечбекът е увенчан от гладко стъклено лого на Hyundai, което сега е безпроблемно интегрирано в задния прозорец, в отклонение от традиционните автомобилни емблеми.

  3. Хечбекът с логото на Hyundai в задната част на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   По-добра видимост отзад.

   Насладете се на по-добра видимост, когато имате най-голяма нужда. Дължината на перото на задната чистачка е увеличена до 350 mm, така че можете да се наслаждавате на ясна видимост през по-широка зона, когато шофирате в дъжд и сняг.

   Интериор

   Чувството.

   Напълно преработен, за да интегрира впечатляваща нова гама от екрани и усъвършенствани технологични елементи, прецизно изработеният интериор съчетава простор и практичност за успокояващо усещане за откритост.

    

   1. Steering wheel and digital cluster of the Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid. 

    Нов дизайн на волана.

    Предлагайки оптимално захващане и ергономично позиционирани елементи за управление за комфорт и удобство, новият волан с три лъча придава стилен привкус в пилотската кабина.
   2. Волан и цифров клъстер на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Преливащ нов дизайн на таблото.

    Новото арматурно табло, със своя хоризонтален поток и отворено място за съхранение, излъчва хармонична комбинация от функционалност и стил – преливащо грациозно в тапицерията на вратата, за да увеличи усещането за простор.
   3. Новото табло и отворено място за съхранение на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Нов подлакътник и централна конзола.

    Перфектно позициониран за максимален комфорт по време на шофиране, новият подлакътник също ви дава идеален достъп до подложката за безжично зареждане и държачите за чаши в обновената централна конзола.

    Многофункционалност и простор.

    TUCSON Plug-in Hybrid е изключително мултифункционален, предлагайки изобилие от гъвкаво товарно пространство за натоварената ви работна седмица и изпълнените с активност уикенди. Вашите пътници също ще се радват на достатъчно място за разполагане и на комфорт в автомобила.
    Багажника с товарно пространство до 1799 л на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Голямо товарно пространство.

    В зависимост от задвижването и оборудването ще се насладите на до 620 л багажно пространство с повдигнати седалки и до 1799 л със събрани седалки.
    Удобните пет седалки на Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

    Първокласен комфорт и простор.

    Насладете се на първокласен комфорт на всичките пет места.