Елате в космоса.

В това пространство възможностите са неограничени. Влезте в изцяло новата STARIA и изпитайте изключителен комфорт и гъвкавост, поддържани от най-високите нива на безопасност и свързаност. Това е една малка стъпка за Hyundai и един гигантски скок в бъдещето на мобилността на MPV.

 1. The all-new Hyundai STARIA multi-purpose vehicle pictured from the front.

  Проектиран да се откроява.

  С минималистична форма на космически кораб, екстериорът на STARIA е вдъхновен от кривата на светлината, която осветява хоризонта на Земята при изгрев слънце, когато се гледа от космоса.

 2. Hyundai Staria with premium safety features and a wide range of advanced driver-assistance systems.

  Най-добрите в класа си функции за безопасност.

  С най-добрите в класа си функции за безопасност, до шест въздушни възглавници и широка гама от усъвършенствани системи за подпомагане на водача, STARIA осигурява още повече спокойствие.

 3. The all-new Hyundai STARIA Premium multi-purpose vehicle's interior.
  1

  Пространство, стил и гъвкавост.

  Добре дошли в нова ера на многофункционалните превозни средства (MPV) - просторният салон позволява на вас и вашите пътници да се насладите на повече пространство и гъвкавост.

  STARIA: комфорт за 9 пасажера с 1,303 литра багажен обем.

  Емблематичният външен вид на STARIA е само половината от историята. Всеки сантиметър от този стилен 9-местен автомобил използва оптимално пространството в кабината, така че всеки на борда да се наслади на комфорта в хола у дома. Така че, независимо дали водите семейството на пътешествие или се отправяте към летището с клиенти - с девет места и 1,303 литра товарно пространство, това е идеалният избор за простор и гъвкавост.

  A business man checking his phone, going towards the all-new Hyundai Staria Premium.
  1

  STARIA Luxury: 7-местна мобилност в първокласен лукс.

  Елегантно футуристичен, STARIA Luxury прави нещо повече от създаване на нова дизайнерска естетика: той предефинира луксозния MPV сегмент, за да застане в свой собствен клас. Нaдградете до бизнес клас с този луксозно обзаведен 7-местен вариант -и изпитайте ново ниво на комфорт. Премиум седалките за релаксация на втория ред се накланят електрически и се регулират по дължина за лесно достигане или увеличаване на товарното пространство.

  1. The Hyundai STARIA multi-purpose offers smart connectivity.

   Интелигентна свързаност.

   Безжично зареждане на смартфон, USB портове отпред и отзад, 10,25 -инчово дигитално табло и сензорен екран: Вие и вашите пътници можете да останете лесно свързани.

  2. The Hyundai STARIA multi-purpose vehicle is also a conference room.

   Интелигентно удобство.

   Камерите и високоговорителите поддържат предните седалки свързани с хората (или домашните любимци) отзад.

  3. The Hyundai STARIA multi-purpose vehicle with best-in class safety features.

   Интелигентна безопасност.

   Интелигентните функции, като автономна аварийна спирачка (FCA) и асистент за следене на мъртвата точка (BCA), предпазват всички на борда.

   A view of the Hyundai STARIA Van multi-purpose vehicle's ample cargo space.

   STARIA VAN - преоткриване на работния микробус.

   Създаден да работи по-интелигентно и да изглежда по-добре, като го прави с просторна кабина и гъвкаво товарно пространство.

   3-годишна гаранция с неограничен пробег.

   Както всеки Hyundai, изцяло новата STARIA е изградена по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 3-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което ви дава една от най-добрите гаранции в индустрията - като стандарт.

   The all-new STARIA Premium standing in front of a modern building.
   Hyundai 3 year unlimited mileage warranty.
   2
   Badge of the Hyundai 6d infographic.

   Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

   Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.

   Открийте повече от изцяло новата STARIA.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.