Последно поколение технологии за повече комфорт и безопасност.

Новата премиум интелигентни технологии с допълнителен фокус върху комфорта и функционалността поставя новия Santa Fe на върха в своя клас: изпитайте най-доброто от мощни и икономични силови агрегати с Hybrid и Plug-in Hybrid опции, както и първокласни функции за безопасност и свързаност.

Удобство

Хитроумен комфорт и удобство.

Новото Santa Fe предлага най-доброто при комфорта и удобството с изключително гъвкава система за сядане и интелигентни ежедневни помощници като електрическата багажна врата с динамично управление. Вие и вашето семейство и приятели ще оцените увеличеното място за краката на 2-ри и 3-ти ред, още по-голям капацитет на багажника и много умни отделения за съхранение, стратегически разположени в целия интериор.

Interior view of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV showing all the seats.
Interior view of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV showing a child adjusting the seat.

Изключителна гъвкавост при сядане.

Насладете се на първокласен комфорт за до 7 пътници, както и на разточително товарно пространство. Багаж за дълга отпуска? Можете да регулиране на дължина сгъваемите седалки на втори ред в съотношение 40/20/40, за да се поберат с лекота както пътници, така и товари. Необходимо е само едно натискане на бутон, за да плъзнете втория ред седалки нагоре за лесно влизане до 3-ти ред седалки.

A picture of the head-up display inside the new Hyundai Santa Fe SUV.

Head-up дисплей.

Предлагащ най-яркият дисплей в класа си за максимална видимост дори в слъчевите дни, новият 8,5" Head-Up Display ви помага, като прожектира важна информация като скорост, навигационни команди и предупреждения директно върху предното стъкло

Премиум аудиосистема KRELL.

Премиум аудиосистемата на KRELL осигурява звездно звуково представяне. 10 високоговорителя от висок клас доставят на всички на борда невероятно съраунд изживяване, задвижвано от първокласен 12-канален усилвател с обща мощност 589 вата. KRELL Automotive е първокласната марка за автомобилно аудио, разработена от KRELL, водеща аудио компания от висок клас със седалище в САЩ.

Image of the KRELL premium sound system inside the new Hyundai Santa Fe.

Свързаност

Модерна свързаност, която да отидете.

Естествено, новото Santa Fe също е надграденo с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai Santa Fe.

  Безжично зареждане.

  Новата стойка за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi-стандарт) е още по-мощна и ефективна за бързо и лесно зареждане на смартфон без по-разхвърляни кабели.

 2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai Santa Fe.
  1

  Apple CarPlay и Android Auto

  Сега можете да се насладите на интелигентна свързаност, благодарение на безжичните Apple CarPlay ™ и Android Auto ™.

 3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Отключване и заключване.

   Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, Santa Fe ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите Santa Fe с помощта на бутон вприложението Bluelink.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Изпращане на дестинация до колата.

   Ако Santa Fe е снабдено с навигация, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршрута с навигационна система. Просто влезте и натиснете Go.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Намери колата ми

   Забравихте къде сти паркирал? Няма проблем. Просто отворете проложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Известия за аларма.

   Bluelink винаги следи Santa Fe. Ако някой се опита да проникне в Santa Fe - заключването на вратите е компрометирано и автомобилът е отворен - системата ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Диагностика на автомобила.

   За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Състояние на автомобила.

   Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

  1. 1
  Close-up of the all-new Hyundai Santa Fe AVN touchscreen with navigation system on screen

  Свързано маршрутизиране.

  Насладете се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнете по-бързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

  Blue link Last Mile Navigation function

  Изпращане на дестинация до колата.

  Може да се наложи да паркирате Santa Fe някъде, преди да стигнете до действителната си дестинация. Ако сте в рамките на 200 м - 2 км, можете да предадете навигацията от колата на приложението Bluelink. С добавена реалност телефонът ви ще ви насочи точно къде искате да отидете.

  Динамика

  Новоразработена гама ефективни и икономични двигатели.

  Насладете се на повече ефективност с повече мощност. Новото Santa Fe се отличава с изцяло нова гама двигатели с новия „R“ дизел с по-ниски емисии на CO2 и е първият Hyundai в Европа, който се предлага с най-новия двигател ''Smartstream'' в Santa Fe Hybrid и Plug-In Hybrid. Дизеловият двигател е комбиниран с нова 8-степенна трансмисия с двоен мокър съединител (8DCT), налична за подобрено ускорение и подобрена горивна ефективност.

  The new 8-speed wet double-clutch transmission of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

  8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен мокър съединител (8DCT).

  Новата 8-степенна автомачина скоростна кутия с двоен мокър съединител (8DCT), предлагана с дизеловия двигател, предлага по-плавно превключване в сравнение с конвенционален автоматик, като същевременно повишава ефективността спрямо автоматичните скоростни кутии с двоен сух съединител.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

   1.6 T-GDI turbo hybrid.

   Осигурявайки комбинирана мощност от 230 к.с., Hybrid версията на Santa Fe се задвижва от динамичен тандем на новия 1.6 T-GDi 'Smartstream' турбо бензинов двигател с директно впръскване и 44.2 kW електрически мотор, който черпи своята мощност от 1,49 kWh литиево-йонна полимерна батерия. Предлага се с предно задвижване или с HTRAC задвижване на всички колела.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

   1.6 T-GDi plug-in Hybrid.

   Santa Fe Plug-In, предлагана в началото на 2021 г., се задвижва от новия 1,6 T-GDi 'SmartStream' турбо бензинов двигател с директно впръскване, съчетан с 66,9 kW електрически мотор, който черпи мощността си от 13,8 kWh литиево-йонна полимерна батерия. Този вариант ще се предлага само с HTRAC задвижване на всички колела. Santa Fe Plug-In Hybrid предлага система мощност от 260 к.с.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the 2.2 SmartStream Diesel engine in the new Hyundai Santa Fe SUV.

   2.2 SmartStream Diesel.

   Четирицилиндровият дизелов двигател "SmartStream" разполага с мощност от 202 к.с. и 440 Нм въртящ момент и се предлага с HTRAC задвижване на всички колела. Новият двигателен блок се състои от алуминий вместо стомана, за намаляване на теглото с 19,5 кг. Подобрени са и много други компоненти, което води до по-добра горивна ефективност. Освен това той е оборудван с нова система за впръскване от 2200 бара за подобрена цялостна производителност на двигателя.

  1. 1

  Terrain Mode Selector

  Сняг или пясък? Спорт или Еко? Можете лесно да превключвате режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Изберете спортен режим за подобрена динамика с модифицирана реакция на педала на газта, настройка скоростната кутия и управлението. Еко режимът осигурява максимална горивна ефективност с модифицирано ускорение, и ефективност на климатика.

  An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

   Снежен режим.

   Оптимизиран за поддържане нa безопасно движение по заснежени и заледени настилки, режимът за сняг ограничава въртящия момент на двигателя и едновременно с това се грижи за възможно най-равномерното му разпределение между четирите колела.

  2. Illustration of the sand terrain mode of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

   Пясъчен режим.

   За оптимално пътно поведени върху пясъчни терени. Режимът комбинира подаването на по-висок въртящ момент с поддържането на по-ниска предавка, благодарение на което се минимализира риска от затъване.

  3. Illustration of the mud terrain mode of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

   Режим за кал

   За пресечни местности с голямо наличие на кал. Системата основно препрограмира HTAC системата за 4х4 като разпределя въртящия момент по-равномерно и системата за стабилност при нужда използва по-активна работа на спирачната система.

   Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™.

   Опитайте превъзходно управление и контрол и ново ниво на увереност в шофирането. HTRAC ™ активно регулира разпределението на задвижващата мощност на четирите колела, за да постигне оптимален баланс при всички видове пътни условия. За разлика от системите за механично задвижване на четирите колела, които вече са въведени от безброй други марки, HTRAC ™ променливо контролира спирачките и мощността на колелата. В комбинация с режимите на задвижване, HTRAC ™ подобрява ускорението, стабилността и горивната ефективност. Системата увеличава сцеплението на сняг, чакъл и, разбира се, на нормални пътни настилки, като същевременно подобрява ефективността при завиване.

   Side view of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

   Изцяло нова платформа.

   Новото Santa Fe е базирано на изцяло новата платформа за автомобили на Hyundai от трето поколение, което позволява значителни подобрения в производителността, управлението, горивната ефективност и безопасността.

   The MacPherson suspension of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

   Динамично окачване.

   Предното окачване тип MacPherson доставя подобрена стабилност и ефективност при ускорение и спиране. Задното Multi-link окачване осигурява по-удобно пътуване и заема по-малко пространство от другите типове окачване, за да може да се отдели повече място за комфорта на пътниците.

   Безопасност.

   За максимална безопасност на пасажерите на борда.

   Новите модерни функции за безопасност на Hyundai SmartSense и усъвършенствани системи за подпомагане на водача като Highway Drive Assist и Parking Rear Collision Avoid извеждат новото Santa Fe в съответствие с конкурентите от премиум класа. Има дори нов Remote Smart Parking Assist, който ще паркира колата ви вместо вас.

   Illustration depicting the Hyundai Highway Drive Assist

   Асистент за шофиране по магистрала (HDA).

   За първи път новото Santa Fe е оборудвано с асистент за шофиране по магистрала (HDA). Функцията е комбинация от Lane Follow Assist и Smart Cruise Control, използваща сензори и данни от навигационната ситема, за да осигури безопасна работа, както и за автоматично регулиране на скоростта в отсечки с различна позволена максимална скорост. Специален бутон на волана позволява на водача да активира HDA само с едно докосване.

   Three new Hyundai Santa Fe 7 seat SUVs parked next to each other.

   Дистанционно паркиране (RSPA).

   Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? Новото Santa Fe може дистанционно да бъде паркирано напред и назад.

   The new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV using the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist.

   Асистент за избягване на сблъсък при движение назад (PCA-R).

   Тази нова функция използва задни и странични радари за откриване на препятствия при движение назад, при необходимост издава аудио и визуални предупреждения и задейства спирачките, ако е необходимо, за да се избегне сблъсък.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Асистент за следене на пътната лента (LFA).

    Новото Santa Fe разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа Santa fe винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 200 км / ч по магистралите и градските улици.

   2. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

    Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

   3. Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

    При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

   4. Автономна аварийна спирачка (FCA).

    Системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране на автомобил/велосипедист или пешеходец по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък.

   1. 1
   2. 2
   3. 3
   4. 4

   Защита на вас и вашите близки

   Новото Santa Fe е предназначено да защитава вас и вашите пътници. До шест въздушни възглавници: две предни, две странични и две въздушни възглавници - постигнати са значителни подобрения в безопасността при сблъсък благодарение на изцяло новата платформа на автомобила Hyundai. Тя дава възможност на автомобила да поеме по-добре удара в случай на сблъсък, като същевременно минимизира деформацията на пътническата кабина.

   An illustration of the six airbags inside the new Hyundai Santa Fe.

   Открийте колко много може да направи този 7-местен SUV.

   Като нашия водещ SUV в Европа, новият Santa Fe не само е по-голям сега, но също и по-добър. Изпитайте повече пространство и по-усъвършенствани интелигентни технологии като най-модерните функции за свързване и супер ефективни нови двигатели.

   © 2023 Hyundai. Всички права запазени.