Последно поколение технологии за повече комфорт и безопасност.

Новите премиум интелигентни технологии с допълнителен фокус върху комфорта и функционалността поставя новото Santa Fe на върха в своя клас: изпитайте най-доброто от мощни и икономични силови агрегати с Hybrid опции, както и първокласни функции за безопасност и свързаност.

Динамика

Santa Fe Hybrid: среща на високата мощност с нисък разход на гориво.

Със своя динамичен тандем между последно поколение бензинов турбо двигател и мощен електрически мотор, задвижван от батерии, новото Santa Fe Hybrid повишава горивната ефективност до нови височини. И всичко това без да се налага да зареждате батерията или да променяте навиците си на шофиране. Santa Fe Hybrid превключва безпроблемно между електрически режим на работа и хибриден режим, като така постига завидни пътни маниери.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Illustration of the electric motor of the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

  Мощен електрически двигател.

  Насладете се на електрическо ускорение. Електрическият двигател с мощност 44,2 kW осигурява висок въртящ момент и висока ефективност. Освен това осигурява впечатляващо ускорение при тръгване.

 2. Illustration of the lithium-ion polymer battery of the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

  Литиево-йонна полимерна батерия.

  Батерията с мощност 1,49 kWh има превъзходни характеристики за зареждане / разреждане, максимизирайки както електрическо шофиране, така и съхранение на енергия.

 3. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV from the front driving down a highway.

  Новоразработена 6-степенна автоматична скоростна кутия.

  Новоразработената 6-степенна автоматична скоростна кутия осигурява подобрена работа и горивна ефективност в сравнение с предшественика си.

  Повече динамика. По-малко емисии. Технология на двигателя CVVD.

  Изцяло новият двигател 1.6 T-GDI Smartstream на Santa Fe Hybrid ще бъде оборудван с първата в света технология с непрекъснато променлива продължителност на клапаните (CVVD). CVVD оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране. Това е единствената система, която може да променя продължителността на отваряне на клапана по време на пътуване, в зависимост от условията.

  Енергиен поток.

  В зависимост от ситуацията на шофиране, Santa Fe Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран тук.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the acceleration of the electric motor of the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

   Потегляне / Ниска скорост.

   При потегляне или шофиране с ниска скорост, електричеството, съхранявано в батерията, задвижва електродвигателя, за да ускори новото Santa Fe Hybrid.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The parallel work of the electric motor and the petrol engine of the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

   Ускорение / Изкачване.

   По време на силно ускорение или шофиране нагоре, електродвигателят и бензиновият двигател работят паралелно, за да увеличат максимално ускорението и да минимизират разхода на гориво.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV using the petrol engine or the electric motor.

   Постоянна скорост.

   При постоянна скорост, мощността се осигурява или от бензиновия двигател, или от електродвигателя, което от двете е най-енергийно ефективно в тази ситуация.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai Santa Fe Hybrid charging the battery.

   Спиране / Спускане.

   Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила. При забавяне или шофиране надолу генерираната енергия се съхранява в батерията.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai Santa Fe Hybrid charging the battery.

   Регенеративно спиране.

   При спиране (например чрез спиране или при движение надолу) електродвигателят работи като генератор и регенерира кинетичната енергия в електрическа енергия, която след това се съхранява в акумулатора.

  1. 1

  Terrain Mode Selector

  Сняг или пясък? Спорт или Еко? Можете лесно да превключвате режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Изберете спортен режим за подобрена динамика с модифицирана реакция на педала на газта, настройка скоростната кутия и управлението. Еко режимът осигурява максимална горивна ефективност с модифицирано ускорение, и ефективност на климатика.

  An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Снежен режим.

   Оптимизиран за поддържане нa безопасно движение по заснежени и заледени настилки, режимът за сняг ограничава въртящия момент на двигателя и едновременно с това се грижи за възможно най-равномерното му разпределение между четирите колела.

  2. Illustration of the sand terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Пясъчен режим.

   За оптимално пътно поведени върху пясъчни терени. Режимът комбинира подаването на по-висок въртящ момент с поддържането на по-ниска предавка, благодарение на което се минимализира риска от затъване.

  3. Illustration of the mud terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Режим за кал

   За пресечни местности с голямо наличие на кал. Системата основно препрограмира HTRAC системата за 4х4 като разпределя въртящия момент по-равномерно и системата за стабилност при нужда използва по-активна работа на спирачната система.

   Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™.

   Опитайте превъзходно управление и контрол и ново ниво на увереност в шофирането. HTRAC ™ активно регулира разпределението на задвижващата мощност на четирите колела, за да постигне оптимален баланс при всички видове пътни условия. За разлика от системите за механично задвижване на четирите колела, които вече са въведени от безброй други марки, HTRAC ™ променливо контролира спирачките и мощността на колелата. В комбинация с режимите на задвижване, HTRAC ™ подобрява ускорението, стабилността и горивната ефективност. Системата увеличава сцеплението на сняг, чакъл и, разбира се, на нормални пътни настилки, като същевременно подобрява ефективността при завиване.

   Side view of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Изцяло нова платформа.

   Новото Santa Fe е базирано на изцяло новата платформа за автомобили на Hyundai от трето поколение, което позволява значителни подобрения в производителността, управлението, горивната ефективност и безопасността.

   The MacPherson suspension of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Динамично окачване.

   Предното окачване тип MacPherson доставя подобрена стабилност и ефективност при ускорение и спиране. Задното Multi-link окачване осигурява по-удобно пътуване и заема по-малко пространство от другите типове окачване, за да може да се отдели повече място за комфорта на пътниците.

   Свързаност

   Модерна свързаност, която да отидете.

   Естествено, новото Santa Fe също е надграденo с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

    Безжично зареждане.

    Новата стойка за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi-стандарт) е още по-мощна и ефективна за бързо и лесно зареждане на смартфон без по-разхвърляни кабели.

   2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai Santa Fe Hybrid.
    2

    Apple CarPlay и Android Auto

    Сега можете да се насладите на интелигентна свързаност, благодарение на безжичните Apple CarPlay ™ и Android Auto ™.

   3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

    Bluelink® Connected Car Services.

    Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

     Отключване и заключване.

     Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, Santa Fe ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите Santa Fe с помощта на бутон в приложението Bluelink.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

     Изпращане на дестинация до колата

     Ако Santa Fe е снабдено с навигация, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршрута с навигационна система. Просто влезте и натиснете Go.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

     Намери колата ми

     Забравихте къде сти паркирал? Няма проблем. Просто отворете проложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

     Известия за аларма.

     Bluelink винаги следи Santa Fe. Ако някой се опита да проникне в Santa Fe - заключването на вратите е компрометирано и автомобилът е отворен - системата ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

     Диагностика на автомобила

     За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

     Състояние на автомобила

     Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

    1. 1
    Close-up of the all-new Hyundai Santa Fe Hybrid AVN touchscreen with navigation system on screen

    Свързано маршрутизиране.

    Насладете се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнете по-бързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

    Blue link Last Mile Navigation function

    Изпращане на дестинация до колата.

    Може да се наложи да паркирате Santa Fe някъде, преди да стигнете до действителната си дестинация. Ако сте в рамките на 200 м - 2 км, можете да предадете навигацията от колата на приложението Bluelink. С добавена реалност телефонът ви ще ви насочи точно къде искате да отидете.

    Удобство

    Хитроумен комфорт и удобство.

    Новото Santa Fe Hybrid предлага най-доброто при комфорта и удобството с изключително гъвкава система за сядане и интелигентни ежедневни помощници като електрическата багажна врата с динамично управление. Вие и вашето семейство и приятели ще оцените увеличеното място за краката на 2-ри и 3-ти ред, още по-голям капацитет на багажника и много умни отделения за съхранение, стратегически разположени в целия интериор.

    Interior view of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV showing all the seats.
    Interior view of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV showing a child adjusting the headrest.

    Изключителна гъвкавост при сядане.

    Насладете се на първокласен комфорт за до 7 пътници, както и на разточително товарно пространство. Багаж за дълга отпуска? Можете да регулиране на дължина сгъваемите седалки на втори ред в съотношение 40/20/40, за да се поберат с лекота както пътници, така и товари. Необходимо е само едно натискане на бутон, за да плъзнете втория ред седалки нагоре за лесно влизане до 3-ти ред седалки.

    A picture of the head-up display inside the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

    Head-up дисплей.

    Предлагащ най-яркият дисплей в класа си за максимална видимост дори в слъчевите дни, новият 8,5" Head-Up Display ви помага, като прожектира важна информация като скорост, навигационни команди и предупреждения директно върху предното стъкло

    Премиум аудиосистема KRELL.

    Премиум аудиосистемата на KRELL осигурява звездно звуково представяне. 10 високоговорителя от висок клас доставят на всички на борда невероятно съраунд изживяване, задвижвано от първокласен 12-канален усилвател с обща мощност 589 вата. KRELL Automotive е първокласната марка за автомобилно аудио, разработена от KRELL, водеща аудио компания от висок клас със седалище в САЩ.

    Image of KRELL premium audio system inside the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

    Безопасност.

    За максимална безопасност на пасажерите на борда.

    Новите модерни функции за безопасност на Hyundai SmartSense и усъвършенствани системи за подпомагане на водача като Highway Drive Assist и Parking Rear Collision Avoid извеждат новото Santa Fe Hybrid в съответствие с конкурентите от премиум класа. Има дори нов Remote Smart Parking Assist, който ще паркира колата ви вместо вас.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV from the rear parked in front of a house.

     Дистанционно паркиране (RSPA).

     Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? Новото Santa Fe може дистанционно да бъде паркирано напред и назад.

    2. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV using the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist.

     Асистент за избягване на сблъсък при движение назад (PCA-R).

     Тази нова функция използва задни и странични радари за откриване на препятствия при движение назад, при необходимост издава аудио и визуални предупреждения и задейства спирачките, ако е необходимо, за да се избегне сблъсък.

    3. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV from the front driving down a highway.

     Асистент за шофиране по магистрала (HDA).

     За първи път новото Santa Fe е оборудвано с асистент за шофиране по магистрала (HDA). Функцията е комбинация от Lane Follow Assist и Smart Cruise Control, използваща сензори и данни от навигационната ситема, за да осигури безопасна работа, както и за автоматично регулиране на скоростта в отсечки с различна позволена максимална скорост. Специален бутон на волана позволява на водача да активира HDA само с едно докосване.

     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. Асистент за следене на пътната лента (LFA).

      Новото Santa Fe Hybrid разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа Santa Fe винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 200 км / ч по магистралите и градските улици.

     2. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

      Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

     3. Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

      При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

     4. Автономна аварийна спирачка (FCA).

      Системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране на автомобил/велосипедист или пешеходец по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък.

     1. 1
     2. 2
     3. 3
     4. 4

     Защита на вас и вашите близки

     Новото Santa Fe е предназначено да защитава вас и вашите пътници. До шест въздушни възглавници: две предни, две странични и две въздушни възглавници - постигнати са значителни подобрения в безопасността при сблъсък благодарение на изцяло новата платформа на автомобила Hyundai. Тя дава възможност на автомобила да поеме по-добре удара в случай на сблъсък, като същевременно минимизира деформацията на пътническата кабина.

     The location of the six airbags in the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

     Открийте колко много може да направи този 7-местен SUV.

     Като нашия водещ SUV в Европа, новият Santa Fe не само е по-голям сега, но също и по-добър. Изпитайте повече пространство и по-усъвършенствани интелигентни технологии като най-модерните функции за свързване и супер ефективни нови двигатели.