Проектиран да направи изявление.

Голям, смел и красив, новото Santa Fe Hybrid не е за хора със слаби сърца. Построен да покорява пътя, той също така привлича много внимание. Широката му стойка и изцяло преосмисленият дизайн ще събират погледи, където и да сте.

20 години Санта Фе - еволюцията на една икона.

Hyundai представи първото поколение Santa Fe през 2000 г., което ни направи един от пионерите в SUV сегмента. Сега празнувайки своята 20-годишнина, изключително успешният Santa Fe се превърна в икона за марката. Разгледайте с нас как се е развил първият ни SUV през годините.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. An image of the first generation Hyundai Santa Fe SUV.

  Първо поколение 2000 г.-2006 г.

  Първото поколение се отличава със отличителен, но изискан външен вид и беше значително по-дълъго и по-широко от много от своите конкуренти, подчертавайки практичността му при шофиране извън пътя.

 2. An image of the second generation Hyundai Santa Fe SUV.

  Второ поколение 2006 г. - 2012 г.

  Второто поколение се отличава с повече мощност, повече пространство и актуализирана палитра от системи за безопасност, като същевременно предлага значително по-добро управление, както на пътя, така и извън него.

 3. An image of the third generation Hyundai Santa Fe SUV.

  Трето поколение 2012 г.- 2018 г.

  Третото поколение предлага още по-голям комфорт и качество, както и нова дизайнерска посока, която се състои от изискани линии, както и смели и обемни повърхности.

 4. An image of the fourth generation Hyundai Santa Fe SUV.

  Четвърто поколение 2018 г. -настояще.

  Премиум усещането на 4-то поколение се подчертава от престижния му външен вид, усъвършенствани технологии, най-добрите в класа си функции за безопасност и изключителен простор.

  Проектиране на новия облик - от скица до реалност.

  В началото на проектирането на дизайна, първоначалните скици са нищо повече от груби рисунки с молив върху лист хартия. За Santa Fe, дизайнерският екип се съсредоточи върху постигането на по-спокоен и изтънчен дизайнерски език. Той подчертава по-широката стойка на новия екстериор, за да постигане на перфектен баланс между хармонични линии и смели пропорции.

  A picture of SangYup Lee, the Executive Vice President and Global Head of Hyundai Design Center.
  Модернизирахме новото Santa Fe с първокласни функции и привлекателна естетика, които със сигурност ще добавят стойност на автомобила. Дръзките линии, които се простират от едната страна до другата и отпред назад, придават на Santa Fe мускулест, но изискан вид, който клиентите на SUV искат. Освен това добавихме многобройни функции и удобства, за да създадем перфектния семеен спътник, който е удоволствие да се шофира.

  - SangYup Lee, изпълнителен вицепрезидент и глобален ръководител на Hyundai Design Center -

  Екстериор

  Мускулест, но изискан красавец.

  По-голям, по-смел и по-характерен, новото Santa Fe Hybrid е преработено из основи. Съчетавайки изкусно присъствието си с елегантна изтънченост, новите промени по интериора и екстериора правят уникално изявление в големия SUV сегмент.

  The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV showing its new full LED headlamps and bumper.

  Просто перфектен.

  Новите Full-LED фарове са стандартно оборудване и разполагат с уникални Т-образни дневни светлини, които привличат вниманието за миг.

  The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV showing its new taillight design.

  Изключително уверен.

  Новият дизайн на задните светлини се отличава с хоризонтална графика, свързана с червена рефлекторна лента, за да подсили визуално ширината на новопроектираното купе.

  Дръзки и отличителни екстериорни цветове.

  Персонализирайте новото си Santa Fe Hybrid с избор от 9 изящни екстериорни цвята, вдъхновени от природата. Три нови екстериорни цвята са добавени към гамата за повече стил: Glacier White, Taiga Brown, Lagoon Blue.

  The multiple color options of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

  Интерир

  Висококачествени материали. Красива атмосфера. Топ технологии.

  Влезте в просторния интериор на новото Santa Fe Hybrid и веднага ще го почувствате: Повече пространство, повече комфорт и повече удобство в сравнение с предишния модел. Изпитайте ново ниво на лукс с всеки компонент, завършен от първокласни меки на допир материали или фина кожа. И за първи път в Hyundai, новото Santa Fe Hybrid предлага опционален Luxury пакет за още по-първокласна атмосфера.

  A picture of the new Hyundai Santa Fe Hybrid's premium interior design.

  Плаваща централна конзола

  Една от най-забележителните характеристики на модернизирания интериор е „плаващата“ централна конзола, която се влива елегантно в облицованото с кожа табло. Опакована в мек материал и с множество високотехнологични функции, новата конзола подчертава първокласното усещане в кабината.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. A picture of the new Hyundai Santa Fe Hybrid's new 12.3" fully digital cluster.

   Изцяло дигитално арматурно табло.

   Новопроектираното табло се допълва от ново 12.3 "дигитално табло, което предлага изключителни нива на персонализация.

  2. A picture of the new Hyundai Santa Fe Hybrid's optimally placed 10.25” touch widescreen.

   Нов 10,25" централен екран.

   Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

  3. A close up image of the button type shift-by-wire inside the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

   Управление чрез бутони.

   Превключвайте между P,D,N,R като просто използвате бутоните, удобно разположени на плаващата централна конзола.

   Открийте колко много може да направи този 7-местен SUV.

   Като нашия водещ SUV в Европа, новият Santa Fe не само е по-голям сега, но също и по-добър. Изпитайте повече пространство и по-усъвършенствани интелигентни технологии като най-модерните функции за свързване и супер ефективни нови двигатели.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.