По-голям. По-добър. По-красив. И сега по-практичен от всякога.

Нашият водещ SUV в Европа, Hyundai SANTA FE предлага повече от практична просторност и стилен дизайн. Впечатляваща гама от оригинални аксесоари на Hyundai ви позволява да персонализирате стила на вашия Hyundai SANTA FE още повече. Като алтернатива, за тези, които просто се нуждаят от опции за защита на вашия автомобил или транспортиране на по-обемисти предмети, нашата гама ще е тук за вас!

 1. The Hyundai SANTA FE with LED door lights.

  Ярко посрещане.

  Подобрете видимостта си в тъмното и направете стилно изявление с нашите LED светлини за врати. При отваряне на предната или задната врата LED светлините на вратите автоматично светват.
 2. The Hyundai SANTA FE with the stainless-steel barrier for easy loading.

  Товарене без стрес.

  Ако често товарите и разтоварвате тежко или обемисто оборудване, тази лайсна от неръждаема стомана ефективно предпазва вътрешния праг на Hyundai от щети.
 3. The Hyundai SANTA FE with genuine floor mats.

  Защитете това, което обичате.

  Колкото и да е екстремно времето, колкото и екстремно да е вашето приключение, тези издръжливи и лесни за почистване стелки образуват защитен слой срещу мокри, кални или пясъчни обувки.

  Транспорт.

  Каквито и да са вашите предпочитания и интереси, транспортните аксесоари на Hyundai разширяват възможностите и товароносимостта на SANTA FE. Страхотно е да има място за всички и всичко.

  1. Genuine accessories cross bars for the Hyundai SANTA FE.

   Напречни греди.

   Получете повече пространство за вашите приключения. Тези сигурни, леки напречни греди са специално създадени за релсите на покрива на SANTA FE и предлагат лесно инсталиране.
  1. 1
  1. Genuine Accessories roof box for the Hyundai SANTA FE.

   Кутии за багаж

   Когато се нуждаете от допълнително място за съхранение във вашия SANTA FE, допълнителните кутии за багаж ви осигуряват както качество, така и количество. Аеродинамични и елегантни, лесени за инсталиране, също така разполагат с двоен страничен отвор за бързо товарене и разтоварване.
  1. 1
  1. Genuine Accessories tow bar for the Hyundai SANTA FE.

   Теглич.

   За тези по-дълги пътешествия можете да разчитате на нашия устойчив на корозия стоманен теглич, за да транспортирате вашия товар сигурно и ефективно.
  1. 1
  1. Genuine accessories bike carrier for all tow bars for the Hyundai SANTA FE.

   Стойка за колела.

   При еднодневни велосипедни пътувания или ваканции за колоездене тази стойка поема всички проблеми с товаренето и разтоварването. С място за два велосипеда с максимален полезен товар от 60 кг. Компактен и устойчив на кражба, можете дори да отворите задната врата с велосипедите си отзад!
  1. 1

  И има още!

  И има още! Оригиналните аксесоари на Hyundai са създадени, за да ви помогнат да се насладите на още повече забавление и гъвкавост с вашето ново SANTA FE. Всички са прецизно изработени от висококачествени материали, така че да паснат перфектно на вашия автомобил. За повече информация се свържете с вашия Hyundai дилър.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.