Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
The New Hyundai Tucson. Hard work works.
 • Освежен дизайн
 • Впечатляващ комфорт
 • Свързаност от най-високо ниво
 • Последно поколение системи за сигурност 
 

 
 
The image may differ from the actual product.

 
previous
next
 
Discover the New Tucson
Съчетавайки освежен дизайн с много нови интелигентни технологии и най-новите съвременни системи за сигурност, Hyundai Tucson е по-добър от всякога.

Рафиниран флуиден дизайн

Смелият и атлетичен външен вид се постига чрез рафинирани и добре дефинирани линии и балансирани пропорции.

 • Каскадна предна решетка Предницата на новият Hyundai Tucson се краси от новата каскадна решетка на марката. Със стилни хромирани елементи, Tucson прави впечатляваща изява. За финален завършек, дизайнът съчетава и променените LED дневни светлини. Така Tucson оствя трайно присъствие.
 • Елегантен и спортен Отвореното за промяна съзнание ни позволява да видим нещата под различна светлина, да се отървем от старите схващания и да приемем новото. Новият Tucson демонстрира силата на промяната. Смелият му дизайн съчетава в едно динамика и елегантност.
 • highlight_tab_typeA_view_1 8” Плаващ сензорен екран Елегантният дизайн на 8 "сензорен екран прави всичко лесно и бързо достъпно.  С функции като Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, системата предлага и 3D навигация  и предлага безплатен седемгодишен абонамент за LIVE услуги. Apple CarPlay™ е регистрирана търговска марка на Apple Inc. Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.
 • highlight_tab_typeA_view_2 Система за 360-градусов обзор (SVM) Система от камери с висока резолюция за изобразяване на 360 обзор около автомобила с възможност за детайлен преглед.
 • highlight_tab_typeA_view_3 Електрически заден капак Насладете се на лесно товарене и разтоварване. Задната врата се отваря автоматично, когато водача наближи автомобила. Това прави товаренето на тежки или обмисти товари лесно, защото дори не е нужно да изваждате ключ си.
 • highlight_tab_typeA_view_4 Премиум аудиосистема KRELL Tucson разполага с нова висококачествена аудиосистема KRELL. С 10 висоговорителя и допълнителен усилвател, всеки на борда ще може да се наслаждава на премиум изпълнение на любимите си песни.
highlight_grid_1 Изящно изработен интериор

Седнете и се отпуснете. Новият Tucson със задни регулиращи се седалки разполага със предостатъчно място за петима пасажери. Откриите изключително ниво на комфорт с висококачествени материали и меки на допир повърхности, обхващащи интериора за една комфортна и рафинирана атмосфера.

highlight_grid_2 Водещ в класа си багажен обем.

Зад задните седалки се намира 513-литровият багажник, като със сваляне на облегалките този обем може да се увеличи до 1503 литра. Освен това те са делими в съотношение 60:40 за оптимално разпределение на пространството за товари и пътници.

highlight_deatil
Аеродинамичен дизайн

Елегантният външен вид на Tucson не е само за шоу. Проектиран да осигурява минимално въздушно съпротивление
за по-добра ефективност. С индекс на въздушно съпротивление от 0.33, Tuscon постига завидно ниски нива на разход на гориво.

Преден интегриран
спойлер
Намалена извивка
на А-колона
Аеродинамичен под
на автомобила
Заден спойлер със
странични отводи
Cd 0.33
Просторен и отличителен

В изискания интериор на Tucson се отличават освежени нови акценти, които правят преработената кабина още по-удобна и просторна. Напълно новото табло е изработено от висококачествени материали с допълнителна двойна обшифка. Изберете от гамата от четири различни интериорни цветови схеми с обновени материали- естествена кожа или луксозен текстил.

 • highlight_tab_typeB_view_1 Black Класическият черен интериор се отличава със сив покрив за елегантен контраст у черни шевове върху арматурното табло, волана и скоростния лост.
 • highlight_tab_typeB_view_2 Sahara Beige Двуцветният интериор в бежово е изключително елегантен със своя бежов цвят на покрива. Двойни шевове в бежово красят кожените елементи на арматурното табло, с което се постига изключително изискана атмосфера.
 • highlight_tab_typeB_view_3 Red Wine Разкош: това е дефиницията на двуцветния червен интериор. С хващаща окото цветова схема на седалките, панелите на вратите красят в същите тонове, а червените двойни шевове по арматурното табло, волан и скоростен лост придават финалната осанка на премиум излъчване.
 • highlight_tab_typeB_view_4 Light Grey Насладете се на красотата на контраста. Новият светъл интериор идва със светли нюанси на седалките и панелите на вратите в комбинация с черен покрив.
The New Hyundai N Line. Drive a statement
Taking it to the next level.

Свикнал си да правиш изявление. Сега можеш да го караш. Наслади се на това колко добре изглежда новият Hyundai Tucson N-Line.

Play Video
След успехите на високо оценените i30N и i30N Fastback N, Hyundai N девизията продължава да разширява гамата от динамични автомобили с новата N линия да Tucson. Сега може да се докоснете до Tucson N line, оборудван със спиращи дъха и привличащи вниманието елементи, директно взаймствани от i30N. В допълнение на широката гама от спортни визуални елементи, Tucson N Line предлага и по-динамично изживяване при шофиране благодарение на комбинирането на различни настройки на окачването, управлението и 19” спортни гуми.
highlight_nline_drag_img1.jpg
highlight_nline_drag_img2.jpg
highlight_nline_drag_handle.png
Вижте повече
 • highlight_nline_experience_img_1.jpg
  Ексклузивна предна решетка и броня.

  Агресивната природа на Tucson N Line се подчертава и от обновената предна броня, която е допълнена от преобразена на база N визията на Hyundai Каскадна решетка.

 • highlight_nline_experience_img_2.jpg
  19” джанти и спортни гуми

  Един поглед е напълно достатъчен, за да се забележат спортният характер на Tucson N Line. Благодарение на промените в окачването и 19” джанти с гуми Michelin PS4, придават на автомобила динамична стойка и допринасят за пътното поведение. По-големите предни спирачки засилват спортното усещане на водача.

 • highlight_nline_experience_img_3.jpg
  N line акценти

  Елегантните N Line емблеми и черни огледала, позволяват на Tucson N Line да се отличи от тълпата и да бъде забелязан.

 • highlight_nline_experience_img_4.jpg
  Черен заден спойлер

  Аеродинамичният заден спойлер разполага с Shark-fin антена. Завършен в черен цвят, спортното среща елегантността.

 • highlight_nline_experience_img_5.jpg
  N Line волан

  Насладете се на комфорта и контрола на N Line волана с перфорирана кожа, спортни метални елементи и червени шевове. А бутоните за управление на различни функции в Tucson N line ще ти позволят да не отместваш поглед от пътя.

 • highlight_nline_experience_img_6.jpg
  N Line спортни седалки

  N line лого и червени шевове! Забележителните N Line спортни седалки ти дават възможност да запазиш контрол, когато ти трябва. С електрическо регулиране на лумбалната упора, съчетание на кожа и алкантара допринасят за удобството по време на път.

 • highlight_nline_experience_img_7.jpg
  Метални педали

  Спортни метални педали допринасят за цялостното спортно усещане в интериора и засилват цялостното изживяване.

 • highlight_nline_experience_img_8.jpg
  N Line скоростен лост

  Скоростният лост на Tucson N Line е съобразен със спортния характер на автомобила – червени състезателни шевове и кожа за по-добро и спортно усещане.

Exterior
Свеж нов ектериорен дизайн
Новият Tucson разполага с нов изящен светлинен подпис с Full LED технология за още по величествена визия. Те се вливат в новата каскадна предна решетка, която е разположена над преработена предна броня и предпазни елементи в долната си част.
 • exterior_car_front
  moreBi-LED предни светлини
  moreКаскадна предна
  радиаторна решетка
  moreLED двенвни светлини
  • exterior_front_sub1_on
   Bi-LED предни светлини Новият Tucson вече разполага с предни Full LED светлини с подобрена видимост. С комбинация с асистент за дългите светлини, нощта става ден.
  • exterior_front_sub2
   Каскадна предна радиаторна решетка Hyundai Tucson разполага с нова версия на традиционната за моделите на Hyundai каскадна предна решетка, с която привлича всеки поглед
  • exterior_front_sub3
   LED двенвни светлини LED дневни светлини са с нов освежен дизайн, които придават на Tucson модерен и стилен светлинен почерг
 • exterior_car_side
  moreСтранична линия
  moreАлуминиеви джанти
  moreПанорамен стъклен покрив
  • exterior_side_sub1
   Странична линия Динамичната странична линия е допълнително подчертана с хромирана рамка на прозорците.
  • exterior_side_sub2
   Алуминиеви джанти Персонализирайте новия Tucson. Изберете между внимателно подбрани алуминиеви джанти от 16" до 19" ! Предлагането варира, в зависимост от региона
  • exterior_side_sub3_on
   Панорамен стъклен покрив Насладете се на лукса предоставен от електирчески панорамен стъклен покрив, който се отваря с едно докосване за маскимален комфорт.
 • exterior_car_rear
  moreЗадни комбинирани
  LED светлини
  moreЗадна предпазна кора
  moreTwin chrome
  tail-pipes
  • exterior_rear_sub1_on
   Задни комбинирани LED светлини Освеженият дизайн се подчертава и от новите LED комбинирани задни светлини, които продават на Tucson изразителен светлинен почерг и по-добва видимост.
  • exterior_rear_sub2
   Задна предпазна кора Задната предпазна кора продава по-изразителен SUV завършек за модерен екстериорен дизайн
  • exterior_rear_sub3
   Двоен ауспухов накрайник Освевеният Tucson разполага и с нов дизайн на спортния двоен ауспух с хромирана обработка-един от многото дизайнерски елемента, които подчертават модернизирането на модела.

 • Странични огледала с вградени мигачи
  Страничните LED мигачи привличат вниманието на другите учаснтници на пътя, правейки всяка смяна на лентите още по-безопасна.

 • Оформяне на калниците
  Оформянето на арките на калниците с асиметричен дизайн създава усещането за движение на автомобила

 • Странични прагове
  Спортните двутонални странични прагове свързват динамичните арки на калниците и визуално удължават междуосието на автомобила

 • Заден спойлер
  Спортната линия на задницата на Tucson се завършва с аеродинамичен дизайн на спойлера, който разполага с вграден LED централна стоп светлина
Interior
Стилен интериорен комфорт
Впечатляваща комбинация от изключителен простор и комфорт, това е вниманието към детайла, което прави интериорът на Tucson толкова специален. Ергономичният интериорен дизайн е обновен с нови, меки на допир материали и изискани цветови схеми
interior_color_1 interior_color_2 interior_color_3 interior_color_4
Изберете любимата комбинация
 • Black
 • Sahara Beige
 • Red Wine
 • Light Grey
 • Cloth wovenCloth tricotFull leather
 • Cloth tricotFull leather
 • Full leather
 • Full leather
Вътрешен стил

За да се уверите, че стилът на Tucson е точно както ви харесва, можете да избирате от 4 цветови схеми. От класическо черно и атрактивни бежови и светлосиви тонове до екстравагантно червено. Разгледайте някои от другите интериорни акценти по-долу.

Разгледайте интерорните акценти

Tucson разполага със свързаност от най-ново поколение и е оборудван с най-актуалните технологии, за да направят всеки един момент още по-запомящ се. Разгледайте накои от водещите в класа си акценти.

interior_section_img_1
 • interior_section_1
  Табло тип Supervision

  Разположен с цел максимално лесна видимост, Supervision екрана на Tucson предоставя важна информация като: активните функции за безопасност, разход на гориво и оставащ обсег, навигация, външна температура и много други.

 • interior_section_2
  Навигационна система

  Допълнителната 8" инфотейнмънт система в Tucson включва всички  функции за навигация, медии и свързаност.  Елегантният плаващ дизайн на 8- инчовия сензорен  екран прави всичко лесно достъпно, включително системи като Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, за да можете да разполагате с  функционалността на вашия смарт телефон. Навигационната система разполага с 3D карти и  уникалната фукция на Hyundai- Lifetime Mapcare ™ **, с безплатна  годишна карта и софтуерни актуализации. 

  Apple CarPlay е регистрирана търговска марка на Apple Inc. Android Auto е регистрирана търговска марка на Google Inc.
 • interior_section_3
  Управление от волана

  Спортният волан оборудван с ергономично разположени бутони за управление на системите на автомобила, допринася за безопасното и удобно пътуване. Лесен контрол на силата на звука, обаждания, достъп до бордовият компютър и круиз контрол.

  • Audio remote controls
   & Phone controls
  • Auto cruise controls
 • interior_section_4
  Автоматичен двузонов климатик

  Просто го настроите за вашия комфорт. Автоматичната климатична инсталация с двойна зона създава индивидуални зони за комфорт за шофьора и пътника на предната седалка. Задайте желаната температура и системата прави останалото.

 • interior_section_5
  Кожен завършек

  Ще почувствате вниманието към детайлите в широкото използване на висококачествени материали в кабината. Допълнителната кожа с акцентни шевове покрива много от вътрешните повърхности a за изискана атмосфера.

 • interior_tab_view_1
  Водещ в класа багажен обем Tucson предлага водещ в класа си багажен обем. С едно движение можете да увеличите обема му от 513л. На 1,503л. С равен товарен под при сгънати седалки, товаренето става детска игра.
 • interior_tab_view_2_1
  Сгъване на седалките в съотношение 60:40 Спокоен и гъвкав. Новият Тусон 
  доставя обширен обем на багажника от 
  513 литра. Променливото товарно пространство също е 
  лесна за настройка - можете да сгънете 
  задните седалки 60:40 за секунди. 
  И със сгъваемите седалки, разполагате 
  с просторна товарна повърхност с капацитет от 1 503 литра. За повече 
  комфорт пътниците на задните седалки могат да регулират 
  ъгъла на облегалките на седалките.

 • Въздуховоди за задните места
  Регулируемите върдуховоди за задните места позволяват на пътниците да настроят климатизацията по оптимален начин за максимален комфорт

 • Електрическа паркинг спирачка
  Компактният контролер за ръчната спирачка освобождава полезно вътрешно пространство между предните седалки и благодарение на функцията за автоматично освобождаване е изключително удобен.

 • Свързаност (AUX и USB)
  Свързващите портове са предназначени за свързване на повечето видове персонални музикални плейъри, включително и USB преносима памет.
Динамика
Динамика
Новият Tucson e екипиран с най-новите технологии, които отговарят на най-актуалните регулации за вредни емисии и разход на гориво. Всички двигатели отговарят на Евро стандарт Euro 6d-Temp
 • 1.6 GDi бензинов двигател

  1.6-литровият GDI е снабден с шестстепенна механична скоростна кутия и задвижване на предните колела. Oсигурява максимална мощност от 97 кВт / 132 к.с. при 6,300 об. / Мин и максимален въртящ момент от 16,4 кг / м при 4850 об / мин.


  Max. Power
  132 ps
  Max. Torque
  16.4 kg·m
 • 1.6 T-GDi бензинов двигател

  Бензиновият двигател 1.6 T-GDi е отличен по отношение на ефикастността и мощността, осигурявайки максимална мощност от 130 кВт / 177 к.с. при 5500 об / мин. Той може да бъде комбиниран с  шестстепенна 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител, която се предлага с предно или задвижване на четирите колела. Той предлага максимален въртящ момент от 27.0 кг ∙ m при 1500 - 4500 об / мин.


  Max. Power
  177 ps
  Max. Torque
  27.0 kg·m
 • U 1.6 115 ps дизелов двигател

  Новоразработеният 1.6-литров дизелов двигател осигурява 85 кВт / 115 к.с. и се предлага с избор между предно предаване или задвижване на всички колела. Двигателят може да се комбинира с шестстепенна ръчна скоростна кутия или  най-съвременната седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител.


  Max. Power
  115 ps
  Max. Torque
  28.6 kg·m
 • U 1.6 136 ps дизелов двигател

  Новоразработеният 1.6-литров дизелов двигател осигурява 98 кВт / 136 к.с. и се предлага с избор между предно предаване или задвижване на всички колела. Двигателят може да се комбинира с шестстепенна ръчна скоростна кутия или  най-съвременната седемстепенна трансмисия в двоен съединител на Hyundai.


  Max. Power
  136 ps
  Max. Torque
  32.6 kg·m
 • R 2.0 CRDi дизелов двигател

  Дизеловият двигател 2.0 CRDi осигурява 185 к.с. при 4000 об / мин и въртящ момент 41.0 кг · м при 1750 ~ 2750 об / мин.


  Max. Power
  185 ps
  Max. Torque
  41.0 kg·m
 • 48V MHEV

  За първи път в Hyundai, Tucson разполага с 48-вата хибридна система за задвижване. Предлага се в комбинация с 2.0-литровия дизелов двигател, електрическата система 48V спомага за ускоряване, доставяйки до 12 кВт допълнителна мощност за намаляване на разхода на гориво и емисиите на CO2. Литиево-йонната полимерна батерия има капацитет от 0,44 kWh и се зарежда чрез регенеративно спиране (чрез използване на електрическия мотор за забавяне). Изберете между 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична скоростна кутия на Hyundai.


  Max. Power
  185 ps
  Max. Torque
  41.0 kg·m
 • performance_tab_view_1 7-Степенна скоростна кутия с двоен съединител (DCT) Технология с два съединителя. Седемстепенната трансмисия с два съединителя (DCT) дава осезаемо предимство в динамиката и икономията на гориво. Предлага се само с определени моторизации
 • performance_tab_view_2 HTRAC задвижване на всички колела Когато се засече потенциална загуба на сцепление, до 50% от въртящия момент се предава към задните колела, за по-добър контрол върху хлъзгави повърхности и за по-добро поведение в завой. В екстремни условия разпределението на въртящия момент може да се настрои на режим 50:50. Предлага се само с определени моторизации
 • performance_tab_view_3 8-степенна автоматична скоростна кутия Предлагайки най-добрите смени на предавки, новоразработената 8-степенна трансмисия осигурява повишена динамика и подобрена форивна ефективност. Предлага се само с определени моторизации

 • Предно окачване McPherson
  Преработеното предно окачване McPherson позволява по-динамично и по-прецизно управление за по-сигурно и по-комфортно пътно поведение.

 • Многораменно задно окачване
  Оптимизираната геометрия на задното окачване повишава комфорта на шофиране и стабилността при шофиране.
Safety
Hyundai SmartSense
С Hyundai SmartSense, моделите на Hyundai предлагат пълен набор от системи за безопасност. Новият Tucson предлага пълен набор от най-модерните системи за подпомагане на водача- създаден, за да осигури максимална защита и спокойствие
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

  Усещайки пътя напред с радар и камера, системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране от автомобила отпред или пешеходци по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък. Системата се активира, когато автомобил, пешеходец или велосипедист бъде засечен пред колата, работещи при скорости от 10 km / h или по-високи.

 • Blind-Spot Collision Warning (BCW)

  С помощта на 2 радарни сензора в долната част на задната броня, системата визуално ви предупреждава за трафика в областта на мъртвата зона. Ако предприемете смяна на лентата с натиснат мигач, BCA ще визуализира звуков и визуален сигнал.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  Като добър втори пилот, системата помага на шофьорите да останат нащрек в заобикалящата ги среда, като използват камери за наблюдение на маркировките на пътната настилката. Активна при скорости над 60 км / ч, системата сканира позицията на автомобила в лентата и предупреждава шофьора акустично и визуално, за да може да коригира позицията си. Ако водачът не реагира, системата след това активира коригиращо управление, за да насочи автомобила обратно към безопасно положение.

 • Low Beam Assist-Static (LBA-S)

  При движение с ниска скорост, допълнителните светлини за освеняване кривата на завой осигурявам оптимално осветяване на пътя.

 • Smart Cruise Control with Stop & Go (SCC w/ S&G)

  Използвайки предни радарни сензори, Smart Cruise Control с Stop & Go поддържа постоянна скорост и разстояние от автомобила напред, като автоматично ускорява и спира. Ако трафикът спира, системата Stop & Go прилага спирачката, докато колата спре и ускори до желаната скорост, веднага щом пътят е чист. Системата работи от 0 до 180 км / ч.

 • FCA
 • BCW
 • LKA
 • LBA-S
 • SCC
 • END
 • safety_tab_view_1 Асистент за дългите светлини
  (HBA)
  Тази функция автоматично се настройва между къси и дълги светлини в зависимост от пътните условия и яркостта на превозните средства напред, повишавайки безопасността и комфорта на водача, както и другите превозни средства при шофиране през нощта.
 • safety_tab_view_2 Предупреждение при умора на водача
  (DAW)
  Системата разпознава признаци на умора на водача и предоставя звуков и визуален сигнал, с който съветва водача да вземе почивка.

 • Система за следене налягането в гумите (TPMS)
  Системата следи налягането на въздуха във всяка една гума. Всяка промяна се следи и се отразява на арматурното табло.
Technology
Get there faster with real-time services.

Tucson идва с всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на електрическата мобилност в най-добрия случай. 
Неговият безплатен абонамент за LIVE Services Ви дава достъп до информация в реално време за бензиностанции
(цени, локация и работно време), за обществени паркинги и за дилъри на Hyundai. Нещо повече, тя ви предоставя
и информация за трафика в реално време, както и предупреждения за камерата за скорост *, търсене онлайн и
метеорологичните условия на POI.

 • tech_spot_view_1
  Информация за цената на горивото Намерете бензиностанция бързо и лесно на ниска цена- винаги най-актуална, информацията показва цените на горивата и локацията на избрана бензиностанция- просто изберете и Tucson ще ви заведе. Допълнителна информация като работно време, начини на плащане и допълнителени услуги (автомивка) също се изобразяват на дисплея
 • tech_spot_view_2
  Обществени паркинги Намерете място за паркиране бързо, лесно и безппроблемо. Тази фукнция помага  да намерите и сравнявате опциите за паркиране в гаражи и паркинги, както и места за паркиране на улици. Информацията е  налице относно: наличността и местоположението за паркиране в реално време, както и цена за престой, работно време, ограниченията за размера на автомобила и т.н.  Има и калкулатор за разстоянието до избраната дестинация.
 • tech_spot_view_3
  Hyundai дилъри Имате нужда от съдействие? Tucson ще ви заведе до всеки един дилър на Hyundai. Идеално, ако се нуждаете от сервизна помощ, когато сте на път далече от дома.
 • tech_spot_view_4
  Предупреждение за камери за скорост* Шофирането става още по-приятно, благодарение на предупреждението за камери измерващи скоростта. Тази функция предупреждава при наближаване на мобилна/стационарна камера за скорост *В страни, където е позволено от законодателството*За страни, поддържащи тази фукнция
 • tech_spot_view_5
  Трафик информация* Задръстванията са неприятна част от ежедневието. Tucson има отговор за това- част от TomTom Live Services, системата предупреждава за трафик в реално време и предлага алтернативен път до дестинацията. *За страни, поддържащи тази фукнция
 • tech_spot_view_6
  POI Търсите нещо специално? Търсенето на адрес, POI или комбинация от двете никога не е било толкова лесно.  Намерете места около вас и отидете там. Благодарение на търсачка по категории, лесно можете да намерите търсеното място.  Търсенето обхваща 11 милиона места в над 500 категории.
 • tech_spot_view_7
  Прогноза за времето Вианги е добре да се знае предварително какво ще бъде времето. Услугата предлага информация за метеорологичните условия в реално време, това позволява винаги да следите най-актуалната информация за времето на сегашното местонахождение, на дестинацията или любими градове.
1 2 3 4 5 6 7
Удобство
Удобство
Новият Tucson предлага широка гама от удобства и системи, които имат за цел да повишат комфорта и удобството на всеки пътник.
 • convenience_view_01
  Електрическа паркинг спирачка Компактният контролер за ръчната спирачка освобождава полезно вътрешно пространство между предните седалки и благодарение на функцията за автоматично освобождаване е изключително удобен.
 • convenience_view_02
  Интелигентна автоматична задна врата. Сензори засичат ключа на водача и вратата на багажника се отваря автоматично за безпроблемен достъп до огромния багажник. Преди да се отвори багажната врата, Tucson предупреждава със свуков сигнал и светлинен сигнал.
 • convenience_view_03
  360- градусова камера Тесен гараж? Недостатъчно голямo парко място? Няма проблем. 360° камера на Tucson помага за по-лесно и по-безопасно маневриране в затворени пространства. Използвайки серия от стратегически разположени камери, тази усъвършенствана функция за безопасност ви дава 360 ° изглед на района около автомобила, така че да можете да видите точно какво правите.
 • convenience_view_04
  Премиум аудиосистема KRELL Tucson разполага с нова висококачествена аудиосистема KRELL. С 10 висоговорителя и допълнителен усилвател, всеки на борда ще може да се наслаждава на премиум изпълнение на любимите си песни.
 • convenience_view_05
  7” Display audio С блестящ 7-инчов TFT екран за лесен достъп и отлична видимост, системата Display Audio включва Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, за да можете да разполагате с функцията на вашия смартфон на борда. Можете също така да свържете телефона си чрез Bluetooth.  7-инчовият екран също се използва като дисплей за камерата за задно виждане, за да улесни паркирането. Шестте високоговорителя също предлагат  и радио за цифрово аудио излъчване (DAB) . Apple CarPlay™ is a registered trademark of Apple Inc. Android Auto™ is a registered trademark of Google Inc.

 • Допълнителна багажна щора
  Скрива каквото имате в багажното пространство от любопитните очи

 • Заден USB
  За допълнително удобство на втори ред седалки, Tucson разполага с USB порт за реждане на мобилни устройства.

 • Допълнителни куки за багаж
  За максимално улеснение. Много торби? Няма проблем, Tucson разполага с допълнително монтирани куки за багаж, така и най-дребните товари ще са подсигурени

 • Електрически седалки
  Намерете комфорта си във всяка позиция с 8-степенната регулируема седалка за пътника и  10-степенната регулируема седалка за шофьора, включително електрически регулируема лумбална опора.

 • Отоплени и вентилация на седалките
  Приятно и хладно? Или топло и уютно? Предните седалки се предалагат с регулируема вентилация и отопление за комфортно шофиране по време на всеки сезон 

 • Безжично зареждане
  Позиционирана на средната конзола, система за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi стандарт) позволява лесно зареждане без нуждата от кабел за захранване.

 • Bi-LED предни цветлини
  Новият Tucson вече разполага с Bi-LED фарове за по-добра видимост. Качеството на светлината, което проектират светодиодите, е на много по-високо ниво от обикновените фарове и осигурява повече контрасти, което улеснява разграничаването на предмети през нощта. Това намалява умората на водача и е по-малко заслепяване на другите участници в движението.
СПЕЦИФИКАЦИЯ
Изберете ниво на оборудване
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.0 x 85.44
Работен обемкуб. см.1,591
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.132/6 300
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт97/6 300
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм161/4 850
Степен на компресия 11
Гориво Бензин
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 2WD
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.833
 2-ра2.143
 3-та1.37
 4-та1.036
 5-а0.893
 6-а0.794
 Задна3.700
Главно предавателно число 4.563
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1414
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2030
Товароносимост (MAX)кг458
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг650
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1400
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.5
Максимална скоросткм/ч182
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км10
Извънградски цикълл/100км7
Смесен цикълл/100км8
CO2 емисииг/км179
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, турбокомпресор, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.0 x 85.44
Работен обемкуб. см.1,591
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.177/5 500
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт130/5 500
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм265/1 500-4 250
Степен на компресия 10
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 2WD
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.080
 3-та1.323
 4-та0.976
 5-а0.778
 6-а0.633
 Задна3.077
Главно предавателно число 4.533/5.231(1-6/задна)
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1470
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2110
Товароносимост (MAX)кг640
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1900
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.2
Максимална скоросткм/ч203
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км10
Извънградски цикълл/100км7
Смесен цикълл/100км8
CO2 емисииг/км180
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, турбокомпресор, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.0 x 85.44
Работен обемкуб. см.1,591
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.177/5 500
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт130/5 500
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм265/1 500-4 250
Степен на компресия 10
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 2WD
Тип Автоматична, 7-степенна с двоен съединител
Предавателни числа1-ва3.929
 2-ра2.318
 3-та1.957
 4-та1.023
 5-а0.778
 6-а0.837
 7-а0.681
 Задна5.304
Главно предавателно число 4.929/3.632 (1, 2, 4, 5/3, 6,7, задна)
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1502
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2140
Товароносимост (MAX)кг638
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1600
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек8.9
Максимална скоросткм/ч201
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км10
Извънградски цикълл/100км6
Смесен цикълл/100км8
CO2 емисииг/км172
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия (E-VGT)
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване,4 клапана на цилиндър, променливо газоразпределение
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77 x 85.8
Работен обемкуб. см.1,598
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.115/4 000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт85/4 000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм280/1 250-2 750
Степен на компресия 15.9
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 2WD
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.080
 3-та1.387
 4-та1.079
 5-а0.884
 6-а0.774
 7-а
 Задна3.007
Главно предавателно число 4.533/5.231 (1-6/R)
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1507
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2120
Товароносимост (MAX)кг613
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1400
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.8
Максимална скоросткм/ч175
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км6
Извънградски цикълл/100км5
Смесен цикълл/100км6
CO2 емисииг/км145
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия (E-VGT)
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване,4 клапана на цилиндър, променливо газоразпределение
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77 x 85.8
Работен обемкуб. см.1,598
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.136/ 4 000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт100/ 4 000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм320/2 000-2 250
Степен на компресия 15.9
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 2WD
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.080
 3-та1.323
 4-та0.976
 5-а0.778
 6-а0.633
 7-а
 Задна3.077
Главно предавателно число 4.533/5.231 (1-6/R)
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1507
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2120
Товароносимост (MAX)кг613
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1400
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.2
Максимална скоросткм/ч180
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км6
Извънградски цикълл/100км5
Смесен цикълл/100км6
CO2 емисииг/км152
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия (E-VGT)
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване,4 клапана на цилиндър, променливо газоразпределение
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77 x 85.8
Работен обемкуб. см.1,598
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.136/ 4 000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт100/ 4 000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм320/2 000-2 250
Степен на компресия 15.9
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 2WD
Тип Автоматична, 7-степенна с двоен съединител
Предавателни числа1-ва3.929
 2-ра2.318
 3-та1.957
 4-та1.023
 5-а0.778
 6-а0.837
 7-а0.681
 Задна5.304
Главно предавателно число 4.929(1,2,4,5)
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1525
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2145
Товароносимост (MAX)кг620
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1600
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.8
Максимална скоросткм/ч180
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км6
Извънградски цикълл/100км5
Смесен цикълл/100км6
CO2 емисииг/км151
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия (E-VGT)
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване,4 клапана на цилиндър, променливо газоразпределение
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм84 x 90
Работен обемкуб. см.1,995
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.185/ 4 000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт136/ 4 000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм400/ 1 750-2 750
Степен на компресия 16
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 4WD
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.615
 2-ра1.862
 3-та1.542
 4-та1.207
 5-а0.921
 6-а0.732
 7-а
 Задна3.416
Главно предавателно число 4.333/3.250(1,2,R/3,4,5,6)
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1621
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2230
Товароносимост (MAX)кг609
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг2200
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.9
Максимална скоросткм/ч201
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км9
Извънградски цикълл/100км6
Смесен цикълл/100км6
CO2 емисииг/км169
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия (E-VGT)
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване,4 клапана на цилиндър, променливо газоразпределение
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм84 x 90
Работен обемкуб. см.1,995
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.185/ 4 000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт136/ 4 000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм400/ 1 750-2 750
Степен на компресия 16
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 4WD
Тип Автоматична, 8-степенна
Предавателни числа1-ва4.808
 2-ра2.901
 3-та1.864
 4-та1.424
 5-а1.219
 6-а1.000
 7-а0.799
 8-а0.648
 Задна3.425
Главно предавателно число 3.171
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1643
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2250
Товароносимост (MAX)кг607
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1900
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.5
Максимална скоросткм/ч201
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км9
Извънградски цикълл/100км6
Смесен цикълл/100км7
CO2 емисииг/км182
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4480
Ширинамм1850
Височинамм1645 (1650)
Междуосиемм2670
Предна следа (17"/18"/19")мм1608/1604
Задна следа (17"/18"/19")мм1620/1615
Обем на багажника (MIN)л513 (459 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на багажника (MAX)л1503 (1449 Mild Hybrid Powertrain)
Обем на резервоарал62
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия (E-VGT)
Впръскване Common Rail с електронно контролирано директно впръскване,4 клапана на цилиндър, променливо газоразпределение
Екологични норми EUR6c
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм84 x 90
Работен обемкуб. см.1,995
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.185/ 4 000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт136/ 4 000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм400/ 1 750-2 750
Степен на компресия 16
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване 4WD
Тип Автоматична, 8-степенна
Предавателни числа1-ва4.808
 2-ра2.901
 3-та1.864
 4-та1.424
 5-а1.219
 6-а1.000
 7-а0.799
 8-а0.648
 Задна3.425
Главно предавателно число 3.171
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1704
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2280
Товароносимост (MAX)кг576
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг100
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг750
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1900
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип  Електро-сервоуправление
Сервоусилвател Сервоусилвател с променливо действие
Обороти  2,51
Диаметър на обратен завойм11
СПИРАЧКИ   
ABS 4WD-ABS (4-канална, 4-сензорна, за 4-те колела)
Предни Вентилирани дискове
Задни Дискове
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Брой места 5
Конструкция Самоносеща, напълно стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно със спирални пружини
Колела 7.0J x 17"/7.5J x 18"/ 8.0J/ 19"
Гуми 225/60 R17, 245/45 R19
Резервно колело Кит за ремонт или спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.5
Максимална скоросткм/ч201
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км8
Извънградски цикълл/100км6
Смесен цикълл/100км7
CO2 емисииг/км174

© 2020 Hyundai. Всички права запазени.