Аксесоари, които ще ви помогнат да се откроите.

Hyundai TUCSON не е проектиран да се слее с тълпата и нашата гама от оригинални аксесоари е създадена, за да отразява този дух.

 1. The Hyundai TUCSON with LED trunk and tailgate lights.

  От нощ в ден.

  Никога повече не се чувствайте безпомощни, докато търсите нещо в тъмното. LED светлините на багажника и задната врата оживяват веднага щом отворите вратата на багажника. Насладете се на перфектна видимост в и извън багажника си!
 2. The Hyundai TUCSON with door mirror caps in piano black.

  Подчертайте характера си.

  Откроете се от тълпата и направете своя TUCSON ваш собствен, с нашата гама от вълнуващи аксесоари за стилизиране. Като тези впечатляващи капачки на огледалата, налични както в Piano Black, така и в матиран алуминий.
 3. The Hyundai TUCSON with matt aluminium side steps.

  Излезте със стил.

  Подсилете смелия дизайн на вашия TUCSON и добавете алуминиеви странични стъпала. Снабдени с гумени вложки против хлъзгане, те предлагат подобрен достъп до кабината.
 4. The Hyundai TUCSON genuine accessories wheels in graphite or bicolour.

  Алуминиеви колела.

  Нищо не може да надмине ефекта, който страхотните алуминиеви джанти могат да имат върху външния вид на автомобила. И всички тези колела са проектирани, за да отговарят на най-високите стандарти на Hyundai. Предлага се в два цвята: двуцветен и графитен (един дизайн, два цвята).
 5. The Hyundai TUCSON interior covered with the waterproof, antislip trunk liner.

  Дръжте далеч от нежелана мръсотия.

  От градински инструменти до домашни любимци – понякога вашият товар носи мръсотия и кал. Поддържайте багажника си чист с нашата водоустойчива, противоплъзгаща се облицовка на багажника, за да предпази целия багажник, дори когато задните седалки са сгънати.

  Транспорт

  Разширете възможностите си с транспортни аксесоари Hyundai. Планирате пътешествие?

  1. Genuine accessories cross bars for the Hyundai TUCSON.

   Напречни греди.

   Получете повече пространство за вашите приключения. Тези сигурни, леки напречни греди са специално създадени за релсите на покрива на TUCSON и предлагат лесно инсталиране.
  1. 1
  1. Genuine Accessories roof box for the Hyundai TUCSON.

   Кутии за багаж

   Когато се нуждаете от допълнително място за съхранение във вашия TUCSON, допълнителните кутии за багаж ви осигуряват както качество, така и количество. Аеродинамични и елегантни, лесени за инсталиране, също така разполагат с двоен страничен отвор за бързо товарене и разтоварване. Предлагат се в размери от 330 L и 390 L.
  1. 1
  1. Genuine Accessories tow bar for the Hyundai TUCSON.

   Теглич.

   За тези по-дълги пътешествия можете да разчитате на нашия устойчив на корозия стоманен теглич, за да транспортирате вашия товар сигурно и ефективно.
  1. 1
  1. Genuine accessories bike carrier for all tow bars for the Hyundai TUCSON.

   Стойка за колела.

   При еднодневни велосипедни пътувания или ваканции за колоездене тази стойка поема всички проблеми с товаренето и разтоварването. С място за два велосипеда с максимален полезен товар от 60 кг. Компактен и устойчив на кражба, можете дори да отворите задната врата с велосипедите си отзад!
  1. 1

  И има още!

  И има още! Оригиналните аксесоари на Hyundai са създадени, за да ви помогнат да се насладите на още повече забавление и гъвкавост с вашия нов TUCSON. Всички са прецизно изработени от висококачествени материали, така че да паснат перфектно на вашия автомобил. За повече информация се свържете с вашия Hyundai дилър.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.