Поставяне на нови стандарти.

Изцяло новата KONA поставя нови стандарти в компактния SUV сегмент със своята впечатляваща гама от най-съвременни интелигентни технологии. Насладете се на най-новата свързаност и интелигентни функции за удобство, подкрепени от най-съвременни системи за безопасност и помощ на водача.
Изглед към таблото на изцяло новият Hyundai KONA SUV с панорамен дисплей и амбиентно осветление.

Технологии

Изживейте най-новото.

  
Изглед към извития панорамен дисплей на Hyundai KONA, включващ два интегрирани дисплея. 

Двоен панорамен дисплей.

Елегантно извитият панорамен дисплей включва два интегрирани екрана, придаващи високотехнологичен вид: 12,3” инфоразвлекателен сензорен дисплей и 12,3” дисплей за шофьора.
Изглед към премиум аудио системата на BOSE с осем високоговорителя (в т.ч. субуфер) на Hyundai KONA.

Премиум аудио система BOSE.

Премиум аудио системата на BOSE с осем високоговорителя (в т.ч. субуфер) е настроена от инженерите на BOSE, за да осигури богато и завладяващо изживяване при слушане.
Мъж отключва вратата на Hyundai KONA със своя смартфон.

Дигитален ключ от Хюндай.

Можете да отключите изцяло новата KONA, като държите смартфона в близост до дръжката на шофьорската или пътническата врата.

Бързо и гъвкаво зареждане.

Бързо и лесно – в централната конзола има подложка за високоскоростно безжично зареждане. Има също така и 12V извод, както и два USB-C порта (единият с поддръжка на данни) за бързо зареждане и универсална съвместимост. Пътниците на задната седалка имат достъп до два USB-C порта, удобно разположени под вентилационните отвори, които са насочени към задната седалка.

Свързани дигитално

Свързаност на следващо ниво.

Изцяло новата KONA издига свързаността на следващо ниво с новото поколение информационно-развлекателна система на Hyundai, наречена ccNC (Connected Car Navigation Cockpit), осигуряваща усъвършенствана графика и перфектно единство между дисплеите. ccNC представя най-новата версия на Bluelink, както и пълни актуализации на софтуера Over The Air (OTA). За повече удобство KONA може да се заключва, отключва и стартира чрез Digital Key (Дигитален ключ) посредством смартфон или смарт часовници*. 1
Смартфон с логото на Bluelink. 

Bluelink® свързани автомобилни услуги.

Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.
Изглед към интериора на Hyundai KONA с удобните седалки на 1-ви ред. 

Винаги актуални с OTA актуализации по въздух.

Възползвайте се от навременни актуализации на софтуера и добавянето на нови функционалности без вашата намеса - Over The Air (ОТА).

 

Apple CarPlay на централния сензорен дисплей в Hyundai KONA SUV.

Apple Car Play / Android Auto.

Благодарение на Apple CarPlay™ и Android Auto™ можете да възпроизведете приложенията и музиката от вашия смартфон на големия екран.

Безопасност

Най-съвременни системи за безопасност и подпомагане на водача.

За допълнително спокойствие изцяло новата KONA е оборудвана с най-новия Hyundai Smart Sense – нашите най-съвременни и усъвършенствани системи за подпомагане на водача. За първи път KONA Hybrid е оборудван с Асистент за шофиране по магистрала (HDA) – комбинация от Асистент за следене на пътната лента (LFA) и базиран на навигация интелигентен круиз контрол – той използва сензори и данни от картата, за да осигури безопасна работа, както и автоматичното регулиране на скоростта.
Изглед към 12.3” дисплей за шофьора на Hyundai Kona, показващ скоростта, оборотите и навигацията.
 1. Изглед към изцяло новата Hyundai KONA докато преминава по мост в града.

  Асистент за шофиране по магистрала (HDA).

  KONA Hybrid разполага с Асистент за шофиране по магистрала, който използва сензори и данни от картата, за да осигури безопасна работа, както и автоматично регулиране на скоростта.
 2. Мъж използва сензорния дисплей с 360-градусовият изглед на Hyundai KONA, за да паркира.

  360 градусова видимост (SVM).

  Тесен гараж? Няма проблем – 360-градусовият изглед прави маневрирането в затворени пространства по-лесно и по-безопасно.
 3. Видео асистент за следене на мъртвата точка (BVM) показан на дигиталния дисплей за шофьора.

  Видео асистент за следене на мъртвата точка (BVM).

  Вече можете да видите изглед назад в дигиталния дисплей за шофьора, съответно отляво и отдясно. Камерите се активират с включване на мигача за съответната посока.
  1. Дистанционно паркиране на автомобила (RSPA).

   Наслаждавайте се на лесно паркиране в тесни пространства с Дистанционното паркиране на автомобила (RSPA). Можете да движите KONA Hybrid напред и назад с помощта на бутоните от смарт ключа, за да го управлявате, стоейки извън колата. 2

  2. Система за следене мястото зад автомобила с аварийно спиране (PCA-R).

   При движение на заден ход, ако бъде открито препятствие чрез камерата за задно виждане или задните ултразвукови сензори, PCA системата ще покаже предупреждение, и ако е необходимо, ще активира спирачките.

  3. Система за следене на умората у водача посредством камера (ICC).

   Системата използва камера в купето, която следи състоянието на водача. Тя следи погледа и очите на водача и определя дали той е невнимателен или преуморен, за да го предупреди при нужда.

  4. Асистент за избягване на челен сблъсък, както и при завиване в кръстовище (FCA-JT).

   Системата сканира пътя с радар и камера и автоматично спира автомобила, когато бъде засечено внезапно спиране на движещ се отпред автомобил, пешеходци или велосипедисти, намиращи се на пътя. При ляв завой на кръстовище, ако има опасност от сблъсък с насрещно превозно средство, системата отново спира автомобила.

  5. Система за следене на мъртвата точка с функция за предупреждение (BCW)

   Използвайки радара в долната задна броня, системата ви предупреждава за трафик в мъртвата точка. Ако дадете мигач в такава ситуация, системата ще издаде звуков сигнал.

  6. Система за поддържане на пътната лента (LKA)

   Използва предната камера, за да следи маркировката на пътното платно. В случай на непреднамерено напускане на лентата на движение той ще ви предупреди и може да ви асистира, за да насочи автомобила обратно към лентата.

  7. Система за аварийно спиране при излизане от паркомясто на заден ход при наличие на препятствие (RCCA)

   Когато излизате на заден ход от зони с ниска видимост, системата не само ви предупреждава, ако има налични препятствия, а също така задейства автоматично спирачките.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

  Комфорт

  По-просторно и по-интелигентно вътрешно пространство.

  Освен гъвкавост и свързаност, KONA също така предлага комфорт и удобство. Благодарение на увеличените си размери и универсална архитектура, заимствана от електрическите автомобили, вие получавате по-просторно вътрешно пространство. Открийте изключителното ниво на интелигентни технологии и функции, за да превърнете всяко шофиране в удоволствие.
  1. Две жени са се излегнали на предните седалки на Hyundai KONA SUV.

   Релаксиращи седалки на първия ред.

   Облегнете се назад и се отпуснете. Опционалните релаксиращи комфортни седалки на първия ред са оптимизирани за “безтегловно“ разпределение на натиска върху тялото за освежаваща почивка.
  2. Интелигентната електрическа задна врата в Hyundai KONA. 

   Интелигентна електрическа задна врата.

   Насладете се на лесно товарене. Задната врата се отваря автоматично, когато смарт ключът бъде разпознат за 3 секунди. Нещо повече - можете да персонализирате височината на отваряне.
  3. Стъклен таван при изцяло новия Hyundai KONA. 

   Стъклен таван.

   Оставете слънцето да грее и се насладете на вятъра в косите си, отваряйки опционалния стъклен таван на KONA.
   1. Таблото и мястото за съхранение на предмети в предната врата на Hyundai KONA, подчертани от оранжево естетично амбиентно осветление.

    Естетично амбиентно осветление.

    Създайте идеалната атмосфера, която да отговаря на вашето настроение. Естетичното амбиентно осветление предлага 64 конфигурируеми цвята, за да пасне на всяка ситуация. Източниците на светлина са над мястото за съхранение на таблото и в джобовете за вещи на предните врати.
   1. 1
   1. Централният дисплей с интуитивния цветови селектор на Hyundai KONA. 

    Избирайте от 64 цвята.

    Персонализирайте външния вид и усещането в купето, като използвате интуитивния селектор за цвят на централния сензорен дисплей, за да регулирате естетично амбиентно осветление.
   1. 1

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.