Движете се напред. Направете силно впечатление.

В живота малките неща правят голяма разлика. Като i10. Със своя освежен, изразителен дизайн и огромна селекция от революционни технологии – този умен градски автомобил ви дава стила и гъвкавостта, от които се нуждаете, за да живеете живота си според вашите правила.

Перфектен за малки пространства и големи моменти.

Градските улици често стават пренаселени. Така че, когато става въпрос за навигиране през малки кръстовища и паркиране на тясно пространство, ще харесате освежаващата маневреност на този умен градски автомобил. С размери само 3,67 метра дължина и 1,68 метра ширина, i10 съчетава компактен екстериор с просторен гъвкав интериор, за да ви даде свобода в ежедневието.
 1. Hyundai i10 със страничен изглед отпред, демонстриращ новите LED светлини и дизайн на решетката.

  Динамичен
  и стилен.

  Със своите плавни линии и внушение за сила, освеженият дизайн на i10 хваща окото с по-спортен профил, нови колела и елегантен, нов LED осветителен подпис.

 2. Динамичният и стилен 8-инчов сензорен екран на Hyundai i10.

  Революционна
  свързаност.

  Насладете се на безпроблемна свързаност с изцяло нов 8-инчов сензорен екран, осигуряващ вграден достъп до Apple CarPlay™ и Android Auto™, както и Bluelink® Connected Car Services.

 3. The cutting-edge Advanced Driver Assistance Systems and Hyundai Smart Sense in the Hyundai i10.

  Повече безопасност
  и спокойствие.

  Най-модерните усъвършенствани системи за подпомагане на водача и Hyundai Smart Sense в Hyundai i10.

  Свеж прочит на смел дизайн.

  Със своите плавни линии и внушение за сила, динамичният външен вид на i10 хваща окото за миг. Отпред новите LED дневни светлини, интегрирани в широката черна решетка, и обновеният дизайн на изваяните предни фарове от пръв поглед създават спортно усещане. В стилната кабина ви посрещат, ново амбиентно осветление, изцяло дигитално инструментално табло и най-новата мултимедийна технология, създаващи изчистено и модерно излъчване.

  Изображение на водача на Hyundai i10, използващ приложението BlueLink.

  Насладете се на безпроблемна свързаност.

  Лесно е да поддържате връзка с 8-инчов екран и функции като Apple CarPlay и Android Auto.
  Най-модерните и усъвършенствани системи за подпомагане на водача и Hyundai Smart Sense в Hyundai i10.

  Цялостна технология за активна безопасност.

  С Hyundai Smart Sense, нашите революционни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, i10 предлага един от най-пълните пакети от технологии за активна безопасност в своя клас, създаден, за да ви осигури повече безопасност и спокойствие.
  Hyundai i10 N Line, се движи по модерен мост през нощта.

  i10 N Line – Направи впечатление със спортна визия.

  i10 N Line ви отвежда на следващо ниво с набор от ексклузивни дизайнерски функции и възможност за двигател 100 к.с. за още по-спортно шофиране.

  5 години гаранция без ограничение в пробега.

  Както всеки Hyundai, i10 е създаден според най-високите стандарти за качество. И ние подсигуряваме това качество с 5-годишна гаранция без ограничение в пробега, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което ви дава една от най-добрите гаранции в индустрията.
  Жена ходи зад новия Hyundai i10 в слънчево време.
  5 години гаранция без ограничение в пробега за Hyundai i10.
  Лого на EURO 6d temp стандарт, на който отговаря Hyundai i10.

  Технология на двигателя, подготвена за бъдещето.

  Euro 6d-TEMP е стандарт за Hyundai. Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на стандартите за емисии Euro 6d-TEMP. Euro 6d-TEMP съчетава лабораторния тестов цикъл WLTP с допълнителни тестове за емисии на пътя, известни като емисии при шофиране в реални условия (RDE).

  Открийте повече за Hyundai i10.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.