Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
The All-New Hyundai
KONA Electric.
 • Impressive electric driving range
 • Bold design
 • Roomy SUV versatility


 
 

 
 
The image may differ from the actual product.

 
previous
next
 
You drive it. You electrify it.
Универсален и много забавен за шофиране, All-New KONA Electric е първият електрически компактен SUV в Европа. Този новатор, съчетаващ впечатляващия електрически пробег с внушителен и просторен SUV стил - без компромиси.

Смел дизайн

Съчетавайки изваяните линии със стилни ръбове, новата KONA Electric е изразителена от всеки един ъгъл

 • Отличителен и индивидуален С елегантната си затворена решетка, новата KONA Electric прави смела аеродинамична стъпка, като с гордост обявява своята електрическа същност. Отличителната предна броня и характерните за KONA предни светлини обединяват този единствен по рода си дизайн.
 • Изваяна изтънченост Съчетавайки изваяните линии със стилна задница, KONA Electric е изразителена от всеки ъгъл. Мускулестите линии се вливат в отличителния контрастен контур на калниците, подчертавайки дръзкия дизайн на SUV.
Докоснете се до най-доброто от двата свята Съчетавайки пространствеността и перфектния външен вид с изключителен електрически пробег на шофиране до 449 км, KONA Electric ви дава най-доброто от двата свята - без компромиси.
highlight_video
 • highlight_tab_view_1 Зареждане Зарежда се вкъщи за една нощ или на бързозарядна станция на пътя. KONA Electric идва с широка гама от гъвкави опции за зареждане. Новата литиево-йонна полимерна батерия осигурява отлична ефективност на зареждане и разреждане, както и изключителна максимална мощност. Виж повече
 • highlight_tab_view_2 Регулиращо се рекуперативно спиране Системата възстановява допълнителна енергия, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила вместо спирачките. Енергията, генерирана от рекуперативната спирачна система, се запазва в акумулатора, което помага на KONA Electric да поддържа здравословно състояние на зареждане (SOC). Водачът може лесно да настрои нивото на рекуперативно спиране през лостчетата за управление на волана зад волана. Виж повече
 • highlight_select_view_1 Pulse Red with Black Roof
 • highlight_select_view_2 Acid Yellow with Dark Grey Roof
 • highlight_select_view_3 Chalk White with Black Roof
 • highlight_select_view_4 Galactic Grey
You style it. Персонализирайте KONA Electric, за да изразите собственият си стил.
Предлага се с отличителен двутонален покрив, който може да комбинира 7 екстериорни цвята
с 3 цвята на покрива за общо 21 комбинации.Октрийти няколко от възможностите тук.
highlight_grid_1 Head-up display (HUD)

С изключителна яркост за лесна видимост, новият HUD ви помага да останете в безопасност, като проектира важна информация като скорост, команди за навигация и предупреждения от системите за безопасност

highlight_grid_2 Нов 7" Supervision дисплей

Иновативото дигитално табло изобразява избраният режим на работа, енергиините потоци и нивото на заряд в батерията. Един поглед е нужен за да видите как стилът на шофиране се отразява на електрическия пробег.

Exterior
Go electric. In style.
Смелият екстериорен дизайн хваща окото с мускулести форми, елегатно LED осветление и елегантни детайли, които подчертават силното SUV присъствие в основата на Hyundai KONA
 • exterior_car_front
  moreКомпозитни светлини
  moreАеродинамичен дизайн
  • exterior_front_sub1_on
   Композитни светлини Уникалният дизайн комбинира предни LED светлини и LED дневни фарове за мъгла, за да създаде неповторимо пътно присъствие със запомнящ се светлинен подпис.
  • exterior_front_sub2
   Аеродинамичен дизайнKONA Electric е проектиран да изглежда добре и да работи по-добре. С аеродинамичните елементи на дизайна, като затворената решетка, аеродинамично оптимизираните колела и шаси, както и активните въздушни клапи в предната броня, допринасят за изключителни нива на въздушно съпротивление за максимална ефективност.
 • exterior_car_side
  moreКрасив и практичен
  moreАлуминиеви джанти
  • exterior_side_sub1
   Красив и практичен Новата KONA Electric разполага с надлъжни релси на покрива, които освен че визуално затвърждава мускулестата SUV визия но и допълнително повишава практичността на модела- с 80кг максималена товаропоносимост. Така можете да монтирате допълнителен багажник и да сте готови за приключения
  • exterior_side_sub2
   Алуминиеви джанти Уникални: ексклузивните 17" алуминиеви джанти са оптимизирани за максимална аеродинамика, съчетавайли ефикастност със стил
 • exterior_car_rear
  moreLED задни светлини
  moreБагажник
  • exterior_rear_sub1_on
   LED задни светлини Елегантните комбинирани задни LED светлини придават мускулест завършек на задната част на KONA Electric. Заедно със светлините за заден ход и мигачите, моделът притежава характерния за моделите на Hyundai прогресивен дизайн.
  • exterior_rear_sub2
   Багажник Електически автомобил, които не прави компромиси при вътрешното пространство. KONA Electric предоставя разточителен обем на багажника от 332 литра. А широкият отвор на задния капак и ниският товарен ръб правят товаренето бързо и безпроблемно. Освен с простора си, KONA Electric предлага и практичност: можете да сгънете с едно движение задните седалки, за равна товарна повърхност. Така ще разполагате с обем от 1,114 литра- идеално за всички ваши нужди.
Interior
Отличителен и индивидуален
Вниманието към всеки детайл прави KONA Electric толкова специална. Открийте изключително ниво на комфорт с избор на висококачествени материали за една изискана и спокойна атмосфера.
interior_color_1 interior_color_2
Възможни цветови схеми и тапицерии
 • Black
 • Shale grey
 • ТекстилТекстил/КожаКожа
 • Текстил/КожаКожа
Изберете най-подходящата комбинация

Черният интериор ви дава избор между текстилна тапицерия, комбинация текстил/ естетвена кожа или цялостен салон с естествена кожа.

The three-tone Blue and Grey interior colour is available with a cloth and
leather combination or full leather.

interior_section_img_1
 • interior_section_1
  Свъразни и в контрол

  Спортен кожен волан с ергономично позиционирани бутони за команди на системите на автомобила, за безопасно шофиране. KONA Electric се предлага и с отопление на волана за максимален комфорт в студените дни.

 • interior_section_2
  Ново 7" дигитално табло

  Иновативото дигитално табло изобразява избраният режим на работа, енергиините потоци и нивото на заряд в батерията. Един поглед е нужен за да видите как стилът на шофиране се отразява на електрическия пробег.

 • interior_section_3
  Избор на режим на шофиране с бутони

  Превключването чрез бутони на централната конзола улеснява контрола на основните функции на управление.

 • interior_tab_view_1 Простор Новата KONA Electric е проектирана така, че да отговаря на всичко, от което вие и вашият натоварен живот може да имате нужда- с достатъчно пространство за пътници и багажник с обем 332 литра (VDA). А със сгъваемите седалки в съотношение 60:40, разполагате с обем от 1,114 литра- идеално за всичко.
 • interior_tab_view_2 Централна конзола Традиционният превключвател е заменен от четирите бутона на автоматичната скоростна кутия. С нов, изтънчен дизайн, интериорът на KONA Electric предлага допълнително място за вещи позиционирано под централната конзола. Това е най-голямата вътрешна промяна при KONA Electric в сравнение с конвенционалната KONA.
 • interior_tab_view_3 Панорамен люк на покрива Отворете опционалния панорамен люк, за да се насладите максимално на заобикалящата ви среда. Не се предлага в комбинация с двуцветно купе
Technology
Power, fun and efficiency
Нсладете се на електричско шофиране по най-добрия начин, с мощно ускорени и обширен електрически пробег
 • Ускорение (0-100 км/ч) : 7.6 сек.
 • Макс. Мощност : 150 кВ
 • Пробех (WLTP*) : до 449км
 • Бързо зареждане : 54мин **
 • Нормално зареждане (7.2кВ) : 9ч 35мин
 • Макс. Скорост : 167 км/ч

* данните се отнасят за модела с 64 кВч батерия. Всички стойности са измерени под WLTP (Worldwide Harmonised Light-Duty Vehicles Test Procedure) стандарт, които измерва гориво, конумация на енергия, пробег и вредни емисии при пътнически автомобили в Европа. Автомобилите са тествани , за да бъде предоставена информация реална до действителността. Според NEDC (New European Driving Cycle), електрическият пробег възлиза на 546км. Актуаният метода за тестване е NEDC, но ще бъде сменен с WLTP.

**зареждане до 80% от капацитета на батерията при зареждане на 100кВ зарядна станция.

Истински забавен за шофиране

Изберете двигател и електрически пробег в зависимост от избраната батерия: 39.2 кВч с максимална скорост от 155км/ч и до 289км електрически пробег (WLTP) или 64 кВч с максимална скорост от 167км/ч и електрически пробег до 449км (WLTP) с едно зареждане.

tech_motor
 • tech_motor_detail_1
  Електрически двигател

  Изберете двигател и електрически пробег в зависимост от избраната батерия: 39.2 кВч с максимална скорост от 155км/ч и до 289км електрически пробег (WLTP) или 64 кВч с максимална скорост от 167км/ч и електрически пробег до 449км (WLTP) с едно зареждане. Мощност: 100 кВ (136 к.с.) 150 кВ (204 к.с.)

 • tech_motor_detail_2
  Литиево-йонна полимерна батерия

  За новата KONA Electric, Hyundai избира литиево-йонна полимерна батерия, вместо никел-метал-хидридна батерия. Този тип технология разполага с много по-добри показатели при зареждане/разреждане, както и при капацитета. Електрически пробег и капацитет на батериите 289 км/ 39 кВч 449 км/ 64 кВч

Electric driving technology Компонентите на батерията са проектирани по начин, които позволява отлични характеристики и максимален пробег за безпроблемно пътуване. Изцяло новата платформа на KONA позволява позиционирането на батериите без да се изискват компромиси с вътрешните размери.
Smart technology for intelligent driving

Увеличете пробега си, карайки KONA Electric благодарение на системата за регенериране на спирачното усилие,
което ви позволява да зареждате батерията като използвате електрическия двигател като спирачка.

tech_regenerative_L0
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • Level 0

  Рекупперативката спирачка не се използва и батерията не се зарежда

 • Recuperative braking level 1

  Колата леко забавя скоростта си и зареждането на батериите е минимално

 • Recuperative braking level 2

  Колата намаля скоростта си по-бързо от Level 1 и зареждането на батериите е по-силно от това при Level 1

 • Recuperative braking level 3

  Колата намаля скоростта си по-бързо от Level 2 и зареждането на батериите е по-силно от това при Level 2

Автоматична рекуперативна спирачка

Автоматичният режим на регериращата спирачка използва радарния сензор за автоматично управление спряма трафика напред. Също така, KONA Electric в този режимидентифицира дали се движите под наклон или се спускате и допълнително настройва рекуперативката спирачка

tech_regenerative_max
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • MAX
 • LV 0
 • LV 1
 • LV 2
 • LV 3
 • MAX
Само с едно докосване

Със задържане на лявото перо се активира максималната рекуперация на
спирачната система. Така е възможно да се спре автомовила до 0км/ч без
да се използва спирачния педал. В този режим, силата на зареждане е най-голяма.

Управление с един педал

Със задържане на лявото перо се активира максималната рекуперация на спирачната система. Така е възможно да се спре автомовила до 0км/ч- без да се използва спирачния педал. В този режим, силата на зареждане е най-голяма.

Интелигентно рекуперативно спиране

Регенериращата спирачна система Smart използва радарния сензор за автоматично управление на нивото на рекуперативно спиране, в зависимост от трафика напред. Освен това, той също така установява дали KONA Electric се спуска или изкачва и съответно се настройва за най-ефективно придвижване.

Адаптивен автопилот със система Stop & GO (ASCC)

Повишава безопасността и намаля стреса като поддържа определено разстояние спрямо автомобила отпред, автоматично намаля и ускорява до зададената скорост и дистанция. В трафик, KONA Electric спира до покой като при тръгване на автомобила отпред, ASCC системата ускорява обратно до зададената скорост и дистанция

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tech_sound_bg_1
Звукът на бъдещето

Електроавтомобилите предлагат светкавично ускорение и безшумно управление - страхорно за шофьора, но за пешеходците свикнали
да чуват звука на двигател с вътрешно горене може да бъде проблем. По тази причина, KONA Electric е оборудвана със система която
генерира мелодия с цел повишаването на сигурността за пешеходци, велосипедисти и домашни любимци.

Click on the button below to hear it for yourself.
Зареждане

В зависимост от вашата мрежова връзка или от типа на бързата станция за зареждане до която имате достъп, KONA Electric предлага различни възможности за зареждане на батериите

 • tech_charging_view_1 Бързо зареждане При зареждане от 100кВ (DC) бързозарядна станция, на KONA Electric са необходими около 54 минути за да достигне 80% заряд за двата типа батерии. Ако се използва 50кВ сдтанция, времето за зареждане на 39кВч отнема 57 минути и 75 минути за версията със 64кВч батерия.
 • tech_charging_view_2 Нормално зареждане При зареждане със зарядна станция тип "wall box", зареждането отнема около 9 часа 35 минути до пълен заряд (64кВч) и 6 часа 10 минути (39кВч). Можете да включите KONA Electric кем мрежата чрез стандартен 220V Шуко контакт за време за зраеждане от 19 часа (39кВч) и 31 ч
 • tech_charging_view_3_1 Програмирано зареждане Както Ви харесва. KONA Electric Ви дава пълен контрол над нещата. Персонализирайте времето за зареждане, за да пасне идеално на Вашия график и бюджет
  • tech_charging_view_3_1 Състояние на батерията Един поглед е достатъчен за всичко. Пробегът и зарядът се изобразяват чсно, както и времето за зареждане, когато се KONA Electric бъде включена за зареждане при различни видове зареждане
  • tech_charging_view_3_2 Програмирано зареждане Няколко команди са нужни за да спестите пари. Използвайте фукнцията за програмирано зареждане, за да стартирате и спрете зареждането само при електричество при нощни тарифи и започнете деня с пълна батерия.
  • tech_charging_view_3_3 Лимит на зареждане Определете лимит на зареждане - например 50% - за да се възползвате от бързозарядните станции по градската мрежа, за да стигнете до дома - след това напълно заредете батерията докато спите и се възползвайте от ниските тарифи на електоенергия вечерно време
Намерете станция за зареждане и място за паркиране!

KONA Electric идва с всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на електрическата мобилност в най-добрия случай. 
Неговият безплатен абонамент за LIVE Services Ви дава достъп до информация в реално време за станции за зареждане, за 
обществени паркинги и за дилъри на Hyundai. Нещо повече, тя ви предоставя и 
информация за трафика в реално време, както и предупреждения за камерата за скорост *, търсене онлайн и метеорологичните условия на POI.

 • tech_spot_view_1
  Зарядни станции С KONA Electric можете бързо и лесно да намерите зарядни станции. Насладете се на достъп до информация за станциите за зареждане в реално време , като местоположението, видовете конектори и наличността. Забравете за безпокойство от пробега- намерете това, от което се нуждаете, точно  когато и където се нуждаете. Сега можете да планирате пътуването си и никога не трябва да се притеснявате за количеството заряд в батериите
 • tech_spot_view_2
  Обществени паркинги Намерете място за паркиране бързо, лесно и безппроблемо. Тази фукнция помага  да намерите и сравнявате опциите за паркиране в гаражи и паркинги, както и места за паркиране на улици. Информацията е  налице относно: наличността и местоположението за паркиране в реално време, както и цена за престой, работно време, ограниченията за размера на автомобила и т.н.  Има и калкулатор за разстоянието до избраната дестинация.
 • tech_spot_view_3
  Hyundai дилъри Имате нужда от съдействие? KONA Electric ще ви заведе до всеки един дилър на Hyundai.
  Идеално, ако се нуждаете от сервизна помощ, когато сте на път далече от дома.
 • tech_spot_view_5
  Трафик информация* Задръстванията са неприятна част от ежедневието. KONA Electric има отговор за това- част от TomTom Live Services, системата предупреждава за трафик в реално време и предлага алтернативен път до дестинацията. *За страни, поддържащи тази фукнция
 • tech_spot_view_6
  POI Търсите нещо специално? Търсенето на адрес, POI или комбинация от двете никога не е било толкова лесно.  Намерете места около вас и отидете там. Благодарение на търсачка по категории, лесно можете да намерите търсеното място.  Търсенето обхваща 11 милиона места в над 500 категории.
 • tech_spot_view_7
  Прогноза за времето Вианги е добре да се знае предварително какво ще бъде времето. Услугата предлага информация за метеорологичните условия в реално време, това позволява винаги да следите най-актуалната информация за времето на сегашното местонахождение, на дестинацията или любими градове.
1 2 3 5 6 7
Широка разновидност от начини на зареждане на KONA Electric
tech_grid_1 Стандартен кабел за зареждане

KONA Electric е екипирана с кабел за зареждане от стандартен контакт
Време за зареждане:
6ч. 10мин (39кВ батерия) / 31ч. (64кВ батерия)* *стойността варира, в зависимост от региона.

tech_grid_2 Зарядна станция тип "Wall Box"

Специалната станция за монтаж у дома "wall box" може да бъде фиксирана или подвижна и включва контролен блок, който е свързан независимо от битовата схема.
Време за зареждане: @ 7,2 кВ:
6:10h for 39kWh battery / 9ч. 35мин. (64кВ батерия)* *стойността варира, в зависимост от региона.

tech_grid_3 АС кабел за зареждане от обществени станции

Включва KONA Electric към обществени АС зарядни стнции. Този кабел може да се използва и за включване към wall box станция за у дома.

tech_grid_4 Зареждане на път от бързо-зарядна станция

Използването на източник на постоянен ток е най-бързият начин за зареждане на KONA Electric.
Времето за зареждане @ 100 кВ:
54 минути за 80% заряд за двете версии на батерията
Време за зареждане @ 50 кВ:
57 минути (39кВ батерия)/ 75 минути (64кВ батерия) *стойността варира, в зависимост от региона.

Convenience
Широка и практична
Hyundai KONA Electrc е проектиран, за да е перфектен за всички нужди на своите пъници.
С щедро вътрено пространство за пътници, така и за багажник с обем 332л.
И независимо от това как решите да проучите какво ви задвижва, All-New KONA Electric Ви осигурява 
безпроблемна свързаност, която очаквате, и новаторски технологии, които улесняват живота ви. 
Превъзходната звукова система на KRELL доставя зряло звуково изпълнение, така че да можете да го разтърсите по стил.
 • convenience_view_01
  Безжично зареждане Позиционирана на средната конзола, система за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi стандарт) позволява лесно зареждане без нуждата от кабел за захранване.
 • convenience_view_02
  Премиум KRELL аудиосистема Премиум аудиосистемата KRELL предлага първокласен звук. Разполага с 2 висоговитеря за високи тонове (20мм), 4 висоговорителя във всяка врата (160мм), централен висоговорител (100мм) и субуфер (200мм).
 • convenience_view_03
  Програмиране на климатичната система Винаги климатизиран автомобил. Когато автомобилът е включен към мрежата за зареждане, може да програмирате KONA Electric да затопли купето до зададена температура.
 • convenience_view_04
  Отопляеми/вентилирани седалки Приятно и хладно? Или топло и уютно?
  Предните седалки се предалагат с регулируема
  вентилация и отопление за комфортно шофиране по време на всеки сезон
  по време на всеки сезон
 • convenience_view_05
  Гаранция Like every Hyundai, the KONA Electric is built to the highest possible quality standards. And we back that quality up with a 5-Year Unlimited Mileage Warranty so you can enjoy the things you love in life, without having to worry about your car. Enjoy the extra peace of mind that one of the industry’s best warranties gives you – standard. On top of that, KONA Electric’s high performance lithium-ion polymer battery is warranty protected for 8 years or 200,000 km, whichever comes first.
 • convenience_tab_view_1 Head-up дисплей (HUD) Предлагайки ясен образ за лесна видимост, нашият нов дисплей ви помага да останете в безопасност, като проектира важна информация като скорост, напътствията на навигацията и различни предупреждения директно във вашето полезрение.
 • convenience_tab_view_2 7” Display Audio С блестящ 7-инчов TFT екран за лесен достъп и отлична видимост, системата Display Audio включва Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, за да можете да разполагате с функцията на вашия смартфон на борда. Можете също така да свържете телефона си чрез Bluetooth.  7-инчовият екран също се използва като дисплей за камерата за задно виждане, за да улесни паркирането. Шестте високоговорителя също предлагат  и радио за цифрово аудио излъчване (DAB) . Apple CarPlay™ is a registered trademark of Apple Inc. Android Auto™ is a registered trademark of Google Inc.
 • convenience_tab_view_3 8” Навигационна система Допълнителната 8" инфотейнмънт система в KONA Electric включва всички  функции за навигация, медии и свързаност.  Елегантният плаващ дизайн на 8- инчовия сензорен  екран прави всичко лесно достъпно, включително системи като Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, за да можете да разполагате с  функционалността на вашия смарт телефон. Навигационната система разполага с 3D карти и  уникалната фукция на Hyundai- Lifetime Mapcare ™ **, с безплатна  годишна карта и софтуерни актуализации.  *The speed camera alert feature is not available in
  all countries.
  Apple CarPlay™ is a registered trademark of Apple Inc. Android Auto™ is a registered trademark of Google Inc.

 • Двузонов автоматичен климатик
  Просто го настроите за вашия комфорт. Автоматичната климатична инсталация с двойна зона създава индивидуални зони за комфорт за шофьора и пътника на предната седалка. Задайте желаната температура и системата прави останалото.

 • Отопляем кожен волан
  Насладете се на топлината за Вашите ръце и в най-студените дни. Отоплението на волана прави шофирането много по-комфортно

 • Красив и практичен
  Новата KONA Electric разполага с надлъжни релси на покрива, които освен че визуално затвърждава мускулестата SUV визия но и допълнително повишава практичността на модела- с 80кг максималена товаропоносимост. Така можете да монтирате допълнителен багажник и да сте готови за приключения
Safety
Hyundai SmartSense
С Hyundai Smart Sense, нашите свръхмодерни усъвършенствани системи в помощ на водача, KONA е начело в сегмента с най-новите технологии за активна безопасност, създадени, за да ви осигурят по-голяма безопасност и спокойствие. От автоматично спиране за избягване на сблъсък до засичане на автомобили в „мъртвата зона“, KONA ви предупреждава за потенциални опасности около вас, докато шофирате.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Smart Cruise Control with Stop & Go (SCC w/ S&G)

  Използвайки предни радарни сензори, Smart Cruise Control с Stop & Go поддържа постоянна скорост и разстояние от автомобила напред, като автоматично ускорява и спира. Ако трафикът спира, системата Stop & Go прилага спирачката, докато колата спре и ускори до желаната скорост, веднага щом пътят е чист. 

 • Асистент за избягване на челен сблъсък (FCA) със засичане на пешеходци

  Системата FCA използва монтирана отпред камера и радарен сензор, за да следи трафика пред автомобила. Ако засече потенциален сблъсък с автомобила отпред или с пешеходец, тя предупреждава водача и, ако е необходимо, автоматично намалява скоростта или спира автомобила..

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW)

  За първи път в модел на Hyundai- при движение на заден ход в зони с ниска видимост, системата не само предупреждава водача за приближаващ автомобил, но и автоматично активира спирачките при необходимост. Перфектната система при паркиране в тясни парко места и за градско шофиране. Използвайки задните ъглови радари, системата сканира 180 градуса зад превозното средство и работи, когато се включи заден ход.

 • Lane Following Assist (LFA)

  KONA Electric разполага с Lane Following Assist (LFA). Когато е активирана, тя държи SUV центрирана в лентата си при скорости между 0 и 150 километра в час по магистрали и градски улици.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  Като добър втори пилот, системата помага на шофьорите да останат нащрек в заобикалящата ги среда, като използват камери за наблюдение на маркировките на пътната настилката. Активна при скорости над 60 км / ч, системата сканира позицията на автомобила в лентата и предупреждава шофьора акустично и визуално, за да може да коригира позицията си. Ако водачът не реагира, системата след това активира коригиращо управление, за да насочи автомобила обратно към безопасно положение.

 • Blind-spot Collision Warning

  С помощта на 2 радарни сензора в долната част на задната броня, системата визуално ви предупреждава за трафика в областта на мъртвата зона. Ако предприемете смяна на лентата с натиснат мигач, BCA ще визуализира звуков и визуален сигнал. С помощта на 2 радарни сензора в долната задна броня, системата ви предупреждава с визуален сигнал за трафик в областта на „мъртвата зона“. Ако в такава ситуация включите мигача, функцията Асистент при смяна на платното ще издаде звуково предупреждение.

 • SCC
 • FCA
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • BCW
 • END
 • safety_tab_view_1 Асистент за дългите светлини (HBA) Тази функция автоматично се настройва между къси и дълги светлини в зависимост от пътните условия и яркостта на превозните средства напред, повишавайки безопасността и комфорта на водача, както и другите превозни средства при шофиране през нощта.
 • safety_tab_view_2 Предупреждение при умора на водача (DAW) Системата разпознава признаци на умора на водача и предоставя звуков и визуален сигнал, с който съветва водача да вземе почивка.
 • safety_tab_view_3 Асистент за разпознаване на пътни знаци (ISLW) Системата използва информацията на камерата в предната част на автомобила и навигационната система за разпознаване на пътни знаци. Информацията се изобразява на арматурното табло, на HUD дислей и на навигационната система Detail View
 • safety_tab_view_4 Low Beam Assist (LBA-S) За по-добра видимост и сигурност, KONA Electric разполага с допълнителни светлини за осветяване кривата на завоя
СПЕЦИФИКАЦИЯ
Изберете ниво на оборудване
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4180
Ширинамм1800
Височинамм1570
Междуосиемм2600
Предна следа мм1564
Задна следа мм1575
Обем на багажника (SEA)л544 / 1,296
Обем на багажника (VDA)л332 / 1,114
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ Електрически
Тип PERMANENT MAGNET SYNCHRONOUS MOTOR(PMSM)
CO2 емисии 0
Максимална мощност к.с.204
Максимална мощност кВт150
Максимален въртящ Нм395
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ FWD
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1685
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2170
БАТЕРИЯ  
Тип Литиево-йонна полимерна
Капацитет (kWh)  64.0
Енергийна плътност (kWh / kg)141.3
OBC макс. Капацитет (kW)7.2
КОЛЕЛА И ГУМИ  
Предни колела 7,0 J х 17 "
Задни колела 7,0 J х 17 "
Предни гуми 215 / 55R17
Задни гуми 215 / 55R17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек7.6
Максимална скоросткм/ч167
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Изминат път (WLTP)km449
Изминат път (NEDC)km546
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4180
Ширинамм1800
Височинамм1570
Междуосиемм2600
Предна следа мм1564
Задна следа мм1575
Обем на багажника (SEA)л544 / 1,296
Обем на багажника (VDA)л332 / 1,114
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ Електрически
Тип PERMANENT MAGNET SYNCHRONOUS MOTOR(PMSM)
CO2 емисии 0
Максимална мощност к.с.136
Максимална мощност кВт100
Максимален въртящ Нм395
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ FWD
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила кг1685
Максимално допустимо тегло на автомобилакг2170
БАТЕРИЯ  
Тип Литиево-йонна полимерна
Капацитет (kWh)  39.2
Енергийна плътност (kWh / kg)124.4
OBC макс. Капацитет (kW)7.2
КОЛЕЛА И ГУМИ  
Предни колела 7,0 J х 17 "
Задни колела 7,0 J х 17 "
Предни гуми 215 / 55R17
Задни гуми 215 / 55R17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.7
Максимална скоросткм/ч155
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Изминат път (WLTP)km289
Изминат път (NEDC)km345

© 2021 Hyundai. Всички права запазени.