Мощно присъствие.

Ще се събират погеди - и не само заради SUV дизайна, вдъхновен от моторспорта. От изваяния екстериор с неговата широка, уверена стойка и ексклузивни N акценти до ориентиран към динамиката интериор с вдъхновена от състезателни игри графика на Head-Up дисплея, дигиталното табло и сензорния екран: изцяло новият дизайн на KONA N говори за динамично представяне и всестранно забавно шофиране.

Екстериор

Уверен без компромиси.

За първи път подразделението Hyundai N и Hyundai Design Center работиха заедно. Резултатът: мощно присъствие, съчетаващо модерния дизайн на новата KONA със смелия и динамичен език, споделен от всички N модели. Новите дизайнерски елементи с изключителни червени акценти с N лого, арки на калниците в цвета на купето и 19" ковани алуминиеви джанти подчертават широката и уверена позиция на KONA N.

360°

0%
  1. Hyundai KONA N hot SUV seen from the front.

   Отпред.

   Екслузивен дизайн на предната решетка тип нос на акула, интегрирано N лого и агресивен светлинен подпис допълват мощния външен вид на KONA N.

  2. Hyundai KONA N hot SUV seen from the side.

   Отстрани.

   Спортният силует се подчертава от купето с понижен клиренс,19" ковани N алуминиеви джантиовани и страничен праг в червено с гравирано N лого.

  3. Hyundai KONA N hot SUV seen from the rear.

   Отзад.

   Голям двукомпонентен спойлер с емблематичната триъгълнообразна стоп светлина. Червената акцентна линия и два големи ауспуха подчертават задницата на KONA N.

   Чисто нов екстериорен цвят.

   За KONA N, Hyundai разработи нов екстериопрен цвят: Sonic Blue - между бяло и светло сиво, оцветен с Performance Blue. Изключителният нов цвят допълва и контрастира с другите червени, тъмно сиви и черни елементи на дизайна, придавайки на новата KONA N спортен нов облик.

   The power of choice.

   Интериор

   Вдъхновен състезателен интериор с комфорт за всекидневието.

   Ако обичате шофирането, ще ви хареса управлението на KONA N от момента, в който седнете в новите спортни седалки. Всеки детайл е проектиран да осигурява безпроблемно управление: от кормилното управление и смяната на предавките до постоянно боравене с множеството системи за удобство и комфорт.

   1. Driver and passenger sport seats inside the Hyundai KONA N hot SUV

    Спортни седалки тип "корито".

    Чувствайте се автомобилен състезател в тези спортни седалки с подчертани странични опори за максимална позиция на шофиране. За още по-отличителен дизайн, седалките са украсени с N лога и сини Performance Blue шевове.

   2. 10.25" digital cluster inside the Hyundai KONA N hot SUV

    10.25" дигитално табло.

    Най-новото дигитално табло на Hyundai е на борда на KONA N. Ексклузивни са графиките, вдъхновени от състезателните игри в специалното N меню.

   3. 10.25" touchscreen with Performance Driving Data System on display inside a Hyundai KONA N

    10.25" централен дисплей.

    10.25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

   4. Ambient light in the footwell and centre console inside a Hyundai KONA N

    Амбиентно осветление.

    Ново амбиентно осветление осветява преработената централна конзола и мястото за крака на предните пътници.

    Sunroof of the Hyundai KONA N hot SUV

    Панорамен люк.

    KONA N разполага с панорамен люк на покрива, за моментите в които искате да чуете още по-изразено мощния рев на изкускателната система.

    © 2022 Hyundai. Всички права запазени.