Един необикновен SUV.

Ако смятате, че SUV моделите и динамичното шофиране не вървят заедно, помислете отново. Това е N. Създаден да бъде практичен модел с висока мощност, изцяло новият Hyundai KONA N е както за любителите на практичността, така и за любителите на шофирането. Каквото и да е вашето приключение - KONA N ще донесе вълнението.

Духът на състезателна кола в SUV каросерия.

Бъдете готови да бъдете зашеметени от изцяло новата KONA N, градски компактен „горещ SUV“, който съчетава вълнуващо представяне с балансирано ежедневно изживяване при шофиране. Това е първият SUV, който се присъединява към гамата на марката N на Hyundai, вдъхновена от спорта, и се отличава със своето SUV купе, съчетан с мощни, специфични за N характеристики на шофиране.

 1. Hyundai KONA N hot SUV in an industrial setting, seen from the front and slightly above.

  Ние го наричаме нашият истински „горещ SUV“.

  Със своята спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител в маслена баня мощност 280 к.с., KONA N не може да отрече своята ДНК. Да, това е N!

 2. Hyundai KONA N hot SUV driving on a race track

  Мощността на спортен автомобил в практичната KONA.

  Разширявайки границите на модела, изцяло новият KONA N ускорява пулса във всекидневието, а стъпи ли на пистата - става истински неудържим!

 3. The cockpit of the Hyundai KONA N hot SUV seen from the driver's point of view

  Състезателна игра, но в реалността.

  Подправете рутините си с 10,25" специфично N дигитално табло, спортен Head-Up дисплей и, разбира се, N Power Shift.

  Музика за душата. Емблематичната N изпускателна система кара кожата да настръхне!

  По-добрър от всеки плейлист, мощното ръмжене на изящно настроения ауспух на KONA N е музика за ушите на Nтусиастите на динамиката. Изпускателните нотки са сладко звучащо напомняне, че KONA N е настроен да изпраща вдъхновена от състезанията тръпка, която ви вълнува в момента, в който натиснете газта.

  1. Gloved race-driver hand gripping the gear knob inside the Hyundai KONA N hot SUV

   Променя представите за SUV динамика.

   Промените, вдъхновени от моторния спорт, далеч надхвърлят мощността от 280 к.с. и N DCT скоротната кутия. KONA N разполага и с N диференциал за максимално агресивни атаки на всеки завой.

  2. Hyundai KONA N racing through a corner on a racetrack.

   Безопасността на един SUV.

   KONA N е модернизиран с най-новите функции на Hyundai SmartSense за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

  3. Touchscreen with Performance Driving Data System on display inside a Hyundai KONA N

   Подобрена свързаност при шофиране.

   Наред с най -новите услуги за Bluelink® Connected Car Services, KONA N разполага и с N системата за събиране на данни за шофирането.

   Гени на SUV с корени на състезателен автомобил.

   Изцяло новата KONA N е „горещ SUV“, чийто дизайн ясно говори за мощно присъствие и забавление при шофиране. Той съчетава модерния дизайн на отличената с награди KONA със смелия и динамичен език на N моделите.

   5-годишна гаранция с неограничен пробег.

   Както всеки нов модел, Hyundai KONA N е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

   Hyundai KONA N hot SUV driving on a country road at sunset
   Hyundai 5 year unlimited mileage warranty
   Badge of the Hyundai 6d infographic.

   Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

   Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.

   © 2023 Hyundai. Всички права запазени.