Открояваща се технология.

KONA Hybrid носи със себе си изобилие от интелигентни технологии в подкрепа на вашия активен начин на живот - от най-новата интуитивна свързаност до изчерпателна гама от първокласни функции за безопасност и разбира се: иновативна хибридна система.

Динамика

Повече емоции. По-малко вредни емисии.

Със своя динамичен тандем на специално калибриран бензинов двигател с директно впръскване и електрически мотор с батерия, KONA Hybrid извежда горивната ефективност от световна класа на следващото ниво, като същевременно ви осигурява изключителни динамични характеристики с комбинирана мощност от 141 к.с. и 265 Нм въртящ момент. Добавете спортна автоматична трансмисия с двоен съединител и леката, здрава структура на каросерията към тази мощна комбинация и получавате динамично шофиране с много въртящ момент, когато ви е най-необходимо и максимална горивна ефективност.

The stats of the sporty and efficient new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.
1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Illustration of the petrol engine of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Бензинов двигател.

  Специално разработен 1.6 GDI бензинов с директно впръскване разполага с мощност 105 к.с. и водеща за класа си енергийна ефективност.

 2. Illustration of the electric motor of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Електрически мотор.

  Високият въртящ момент и високата ефективност са най-силните черти на мощния 43,5 к.с. електрически мотор. Той осигурява впечатляващо ускорение при потегляне, като добавя допълнителна мощност при движение с по-висока скорост, позволявайки движение с до 120 км/ч.

 3. Illustration of the lithium-ion polymer battery of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Литиево-йонна полимерна батерия.

  Високо ефективната батерия с капацитет 1,56 kWh разполага с изключителни характеристики на зареждане/разреждане, оптимизирайки едновременно електрическото задвижване и регенерацията на енергия.

 4. Illustration of the dual clutch transmission of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  6-степенна трансмисия с двоен съединител.

  Автоматична кутия с двоен съединител (DCT) осигурява плавно каране за наистина приятно шофиране и бързо превключване за по-динамично шофиране, когато пожелаете такова.

 5. Close up image of the paddle shifters in the Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Пера на волана.

  В спортен режим можете да използвате перата на волана за превключване, за да превключвате предавките ръчно за повече вълнения.

  Енергиен поток.

  В зависимост от ситуацията на шофиране, KONA Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран в следващите анимации.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor helping the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV accelerating.

   Потегляне / Ниска скорост.

   При потегляне или шофиране с ниска скорост, електричеството, съхранявано в батерията, задвижва електродвигателя, за да ускори новата KONA Hybrid.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor and petrol engine working in parallel in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

   Ускорение / Изкачване.

   По време на силно ускорение или шофиране нагоре, електродвигателят и бензиновият двигател работят паралелно, за да увеличат максимално ускорението и да минимизират разхода на гориво.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor or petrol engine powering the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

   Постоянна скорост.

   При постоянна скорост, мощността се осигурява или от бензиновия двигател, или от електродвигателя, което от двете е най-енергийно ефективно в тази ситуация.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the new Hyundai Kona Hybrid.

   Спиране / Спускане.

   Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила. При забавяне или шофиране надолу генерираната енергия се съхранява в батерията.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the new Hyundai Kona Hybrid.

   Регенеративно спиране.

   При спиране (например чрез спиране или при движение надолу) електродвигателят работи като генератор и регенерира кинетичната енергия в електрическа енергия, която след това се съхранява в акумулатора.

  1. 1

  Пестене на гориво и намаляване на вредните емисии: ECO-DAS.

  Отличната горивна ефективност и ниските емисии на CO2 в новата KONA Hybrid се поддържат от ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Когато в навигационната система се въведе маршрут, тази система за предсказуемо управление на енергията анализира маршрута, използвайки топографски данни, за да зададе оптимална комбинация от енергия от батерията и мощност от двигателя. Coasting функцията също информира водача, когато предстои ситуация на шофиране, изискваща забавяне, за да се намали разхода на гориво.

  Безопасност

  Последно поколене технологии за активна и пасивна безопасност.

  Тъй като нищо не е по-важно от безопасността на вашите близки, ние усъвършенствахме KONA Hybrid. С Hyundai SmartSense, нашите модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, новата KONA Hybrid е актуализирана с най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

   При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

  2. Асистент за следене на пътната лента (LFA).

   Новата KONA Hybrid разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа KONA Hybrid винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 200 км / ч по магистралите и градските улици.

  3. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

   Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

  4. Адаптивен круиз контрол със Stop & Go (ASCC).

   Повече безопасност и по-малко стрес. Поддържа зададено разстояние до превозното средство, като автоматично намалява или увеличава скоростта до предварително зададена стойност.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  The Intelligent Speed Limit Warning recognizing road speed signs in the new Hyundai Kona Hybrid.

  Интелигентно предупреждение за ограничение на скоростта (ISLW).

  Разпознава знаците за скорост на пътя и показва в реално време знаците за ограничение на скоростта и забраната за преминаване на дисплея на навигационната система, на арматурното табло и на Head-Up Display (HUD).

  Свързаност.

  Авангардното свързано удобство.

  Естествено, новата KONA Hybrid също е надграденa с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

  The 10.25” touchscreen of the new Hyundai Kona Hybrid supporting Apple CarPlay™ and Android Auto™.
  2

  Нов 10,25" централен екран.

  Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

  The personalized user profile inside the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Персонализиран потребителски профил.

  Запазете всичко точно както ви харесва. Сега можете да запазите вашите предпочитания за инфотейнмънт, като език, Bluetooth и настройки за навигация.

  The feature voice control in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Разширени гласови команди.

  Активирайте и контролирайте функции като климатични настройки, инфотейнмънт контрол и отопление на седалките или на волана само чрез гласова команда.

  Приложението за смартфон Bluelink®.

  Контролирайте колата си от дланта на ръката си. Приложението Bluelink ви свързва с колата ви чрез вашия смартфон, така че можете да правите всичко, от заключване на вратите и да проверявате колко гориво е резервоарът, или да подгрявате автомобила си през студените дни...и много, много повече.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Отключване и заключване.

   Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, KONA ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите KONA с помощта на бутон вприложението Bluelink.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Изпращане на дестинация до колата.

   Ако KONA е оборудвана с навигация, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршрута с навигационна система. Просто влезте и натиснете Go.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Намери колата ми.

   Забравихте къде сти паркирал? Няма проблем. Просто отворете проложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Известия за аларма.

   Bluelink винаги следи KONA. Ако някой се опита да проникне в автомобила - заключването на вратите е компрометирано и автомобилът е отворен - системата ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Диагностика на автомобила.

   За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Състояние на автомобила.

   Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

  1. 1
  Screenshot of bluelink app on the iPhone: last mile navigation.

  Изпращане на дестинация до колата.

  Може да се наложи да паркирате KONA някъде, преди да стигнете до действителната си дестинация. Ако сте в рамките на 200 м - 2 км, можете да предадете навигацията от колата на приложението Bluelink. С добавена реалност телефонът ви ще ви насочи точно къде искате да отидете.

  Удобство

  Хитроумен комфорт и удобство.

  А що се отнася до удобството, в новата KONA Hybrid са инсталирани широка гама от иновативни естетически и технически решения, за да ви предоставят най-новите автомобилни удобства и функционалност - дори за пътниците на задната седалка. Те включват втори ред отопляеми седалки и втори ред USB порт.

  A seat inside the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Отопляеми и вентилирани седалки.

  Топло през зимата и прохладно през лятото. Седалките за водача и пътника на предната седалка се предлагат с отопление и вентилация на седалките.

  The rear USB port comforting the heated backseats in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Комфорт на задната седалка.

  Пътниците отзад ще оценят отопляемите седалки на втория ред и удобния заден USB порт, за да могат да зареждат смартфона в пълен комфорт.

  Амбиентно осветление.

  Заедно с новият дизайн на таблото, KONA Hybrid предлага и амбиентно осветление в централна конзола и пространството за краката, засилвайки елегантния характер на интериора.

  The new ambient light technology in the centre console and footwell of the new Hyundai Kona Hybrid.
  The electric parking brake in the centre console of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Електрическа паркинг спирачка (EPB).

  Електрическа паркинг спирачка може да бъде намерена и в централната конзола. Удобена и лесена за използване, тя също така освобождава място в интериора.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The rear-view camera in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV for easy and safe parking.

   Камера за обратно виждане.

   Наслаждавайте се на по-добра видимост при паркиране и шофиране. С натискането на един бутон мониторът за обратно виждане ви показва точно какво се случва зад вас на централния сензорен екран - дори по време на шофиране.

  2. The Head-up display in the new Hyundai Kona Hybrid projecting important informations in your sight.

   Head-up дисплей (HUD).

   Предлагайки ясен образ за лесна видимост, нашият нов дисплей ви помага да останете в безопасност, като проектира важна информация като скорост, напътствията на навигацията и различни предупреждения директно във вашето полезрение.

  3. The paddle shifters controlling the 6-speed Dual Clutch Transmission of the new Hyundai Kona Hybrid.

   Пера на волана.

   В спортен режим можете да използвате перата на волана за превключване, за да превключвате предавките ръчно за повече вълнения.

  4. The heated steering wheel inside of the new Hyundai Kona Hybrid.

   Отопляем волан.

   Наслаждавайте се на топли ръце в студените дни. Ще ви хареса бързият комфорт на отопляемия волан.

   Разгледайте повече за новата KONA Hybrid.

   © 2023 Hyundai. Всички права запазени.