Нов прочит на Hybrid.

Винаги смел и наистина единствен по рода си, новата KONA Hybrid премина цялостен редизайн: с по-елегантни и по-изискани линии, KONA става още по-съблъзнителна и отличителна от всеки B-SUV модел в класа.

Екстериор

Наелектизирахме красивите форми.

Поразителният нов екстериорен дизайн се откроява с елегантната си изтънченост и привличащите вниманието защитни панели. Новият капак завършва рязко над централната решетка с широката си, характерна форма, придаваща на новата KONA Hybrid по-решителен облик. Подобрените LED DRL осигуряват тесен, пронизващ поглед към пътя напред.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Front view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV with its robust signature and unique style.

  Отпред.

  Привличащата вниманието нова предна броня плавно се влива в облицовките на арката на колелата, образувайки уникален брониран колан, който се увива под смелата нова решетка.

 2. Side view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV with its sporty silhouette.

  Отстрани.

  Спортният силует се подчертава от визуалната връзка между раменните извивки и по-острата, но по-хармонична предница.

 3. Rear view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV with its new rear bumper robust new skid plate.

  Отзад.

  Новата задна броня следва концепцията за защитна броня отпред и отстрани - и е подчертана от новите метални елеметни в долната си част.

  Направете индивидуална вашата KONA Hybrid, за да изразите личния си стил.

  Новата KONA Hybrid ви позволява да бъде персонализирана по вкус, за да отговаря на вашия личен стил. Вече се предлага с пет нови екстериорни цвята, можете да избирате от 10 цвята на екстериора, които да допълнят привличащия вниманието силует. На всичкото отгоре опцията за двуцветен покрив Phantom Black ви позволява допълнително да персонализирате цветовите комбинации, за да моделирате KONA Hybrid по начин, по който е съобразен с вашия вкус.

  Интериор

  Авангардното свързано удобство.

  Универсален, удобен и свързан, новият интериор на KONA Hybrid е проектиран да бъде по-модерен и изискан от своя предшественик. Функционален, но изискан - идеален за активен начин на живот - новите актуализации на дизайна отговарят на екстериора от всеки ъгъл. А що се отнася до интелигентните технологии, можете да избирате от най-новите функции за модерна свързаност и комфорт.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Изцяло дигитално арматурно табло.

   Новопроектираното табло се допълва от ново 10.3 "дигитално табло, което предлага изключителни нива на персонализация.

  2. The new 10.25” touchscreen im the new Hyundai Kona Hybrid enabling easy access to the car features.

   Нов 10,25”сензорен екран.

   Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

  3. The new ambient light technology in the centre console and footwell of the new Hyundai Kona Hybrid.

   Амбиентно осветление.

   Заедно с новият дизайн на таблото, KONA Hybrid предлага и амбиентно осветление в централна конзола и пространството за краката, засилвайки елегантния характер на интериора.

   Нови цветови опции за интериора.

   Отличаващ се с нови цветови решения и материали, новата KONA Hybrid се предлага с черен интериор или двуцветен черен със сиво, както и с кожа в цвят Khaki.

   Разгледайте повече за новата KONA Hybrid.

   © 2023 Hyundai. Всички права запазени.