Нов външен вид за електрически бестселър.

Винаги смел и наистина единствен по рода си, новата KONA Electric премина цялостен редизайн: с по-елегантни и по-изискани линии, KONA става още по-съблъзнителна и отличителна от всеки B-SUV модел в класа.

Екстериор.

Елегантен наелектизиран SUV.

По-елегантен и по-изискан, уникалният дизайн на новата KONA Electric получи още пo-атлетичен вид - като същевременно запазва приключенския си SUV усет. Редизайнът се характеризира с гладки, аеродинамични форми и изваяни линии, които хармонично се вписват със защитните брони в цвета на купето и ексклузивните нови 17-инчови джанти.

 1. The new Hyundai Kona Electric with its unique closed grille set.

  Аеродинамичен дизайн.

  Изчистената аеродинамична предница няма аналог на пътя. Уникалната затворена решетка задава тон на лъскавите линии, които осигуряват оптимална аеродинамика.

 2. Front view of the new Hyundai Kona Electric with its sharp Daylight Running Lights.

  Отпред.

  Привличащата вниманието затворена решетка се влива в отличителните нови LED фарове и по-остри дневни светлини, простиращи се елегантно отстрани.

 3. Side view of the new Hyundai Kona Electric compact SUV with its sporty silhouette.

  Отстрани.

  Спортният силует се подчертава от визуалната връзка между раменните извивки и по-острата, но по-хармонична предница.

 4. Rear view of the new Hyundai Kona Electric with its new rear bumper and skid plate.

  Отзад.

  Елегантната аеродинамична дизайнерска тема може да бъде намерена и в новата задна броня, подчертана от тънките LED задни светлини с динамичен нов облик.

  Направете индивидуална вашата KONA Electric, за да изразите личния си стил.

  Новата KONA Electric ви позволява да бъде персонализирана по вкус, за да отговаря на вашия личен стил. Вече се предлага с пет нови екстериорни цвята, можете да избирате от 9 цвята на екстериора, които да допълнят привличащия вниманието силует. На всичкото отгоре опцията за двуцветен покрив Phantom Black или Chalk White ви позволява допълнително да персонализирате цветовите комбинации, за да моделирате KONA Electric по начин, по който е съобразен с вашия вкус.

  • Jungle Green Pearl

  • Pulse Red Pearl

  • Dark Knight Gray Pearl

  • Sunset Red Pearl

  • Surfy Blue Metallic

  • Dive Blue

  • Dark Teal Metallic

  • Galactic Gray Metallic

  • Ignite Red

  • Cyber Gray Metallic

  • Silky Bronze Metallic

  • Atlas White

  • Phantom Black

  • Shimmering Silver Metallic

  • Engine Red

  Интериор.

  Просторен, свързан и гъвкав.

  Универсален, удобен и свързан, новият интериор на KONA Electric е проектиран да бъде по-модерен и изискан от своя предшественик. Функционален, но изискан - идеален за активен начин на живот - новите актуализации на дизайна отговарят на екстериора от всеки ъгъл. А що се отнася до интелигентните технологии, можете да избирате от най-новите функции за модерна свързаност и комфорт.

  1. The brilliant 10.25" cluster of the new Hyundai Kona Electric in the eco mode.

   Изцяло дигитално арматурно табло.

   За още по-високотехнологичен външен вид в пилотската кабина, брилянтнoто ново 10,25" дигитално табло показва основна информация за шофиране там, където можете да го видите най-добре: отпред и в центъра. Десният циферблат показва информация за електрическия задвижващ механизъм,

  1. 1
  1. The drive modes comfort, sports and cube of the new Hyundai Kona Electric.

   Променете режима според вашето настроение.

   Превключете режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Можете незабавно да регулирате динамиката на движение и усещането на вашата KONA Electric - с едно натискане на бутон. Цветовите схеми на напълно цифровия 10,25 ”отворен клъстер се променят в зависимост от избрания режим на задвижване. Изберете от Comfort, Eco или Sport. Има и допълнителен дизайн на Cube интерфейс за по-индивидуален завършек.

  1. 1
  The main menu of the 10.25” touchscreen of the new Hyundai Kona Electric.

  Нов 10,25”сензорен екран.

  Всичко, от което се нуждаете, точно на големия екран. Оптимално разположеният 10,25" сензорен екран предлага брилянтна яснота, лесна използваемост и първокласна свързаност със смартфони.

  Свежи нови интериорни цветове.

  Отличаващ се с нови цветове и материали, новата KONA Electric се предлага с едноцветен черен интериор със седалки от текстил, комбинация кожа/текстил или изцяло кожа. Също така и двуцветен сив интериор в комбинация текстил/кожа или изцяло кожени седалки.

  The interior of the new Hyundai Kona Electric in the black one-tone.

  Черно.

  Черните текстилени седалки са в комбинация с тъмни антрацитни нюанси, за да създават изтънчен облик. Опционалната тапицерия от перфорирана естествена кожа придава още по-висококачествено усещане.

  The interior of the new Hyundai Kona Electric in the grey two-tone.

  Двуцветен салон черно/сиво.

  Като алтернатива на тъмния интериор, KONA Electric се предлага и със светло бежов интериор, подчертаващ свежата страна на интериора.

  Разгледайте повече от новата KONA Electric.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.