Безшумен. Устойчив. А сега още по-удобен.

С максимален пробег от 484 км, KONA Electric може да се справи с много повече от кратки пътувания из града и всичко това с нулеви емисии. Възползвайте се изцяло от тази разширена гама с вдъхновените от устойчиво развитие, стилни и практични аксесоари на Hyundai, които отвеждат вашето електрическо задвижване още по-далеч.

Зареждайте у дома или в движение.

Нуждаете се от свежа енергия за вашата KONA Electric? С нашия кабел за зареждане Genuine Mode 3 AC, зареждането не може да бъде по-лесно или по-бързо. Кабелът за зареждане Mode 3 е снабден с щепсели тип 2 в двата края и може да се използва за ежедневно зареждане както на обществени, така и на домашни станции за зареждане. Благодарение на активната комуникация между автомобила и станцията за зареждане, можете да следите състоянието на зареждане по всяко време.
Hyundai genuine accessories chargin cable, Mode 3 AC.
Genuine Accessories floor mats of the Hyundai Kona Electric.

Чувствайте се като у дома си в движение.

С нашите висококачествени стелки от велур, специално проектирани за KONA Electric, не е нужно да жертвате стил за удобство. Тези специално изработени стелки с впечатляващи сиви двойни шевове имат логото KONA отпред и се задържат на място с точки за фиксиране и покритие против хлъзгане.
Genuine Accessories stainless steel entry guards of the Hyundai Kona Electric.

Направете силно изявление.

Първите впечатления се броят. Заповядайте на бордна на KONA Electric с допълнителните металки плоскости с лого KONA.

Транспорт.

Получете повече пространство за вашите приключения. KONA Electric е предназначенa за забавление навън. Така че защо да не разширите възможносите и, за да отговаря на вашите нужди на открито.

 1. Genuine Accessories cross bars for the Hyundai Kona Electric.

  Напречни греди.

  Получете повече пространство за вашите приключения. Тези сигурни, леки напречни греди са специално създадени за релсите на покрива на SANTA FE и предлагат лесно инсталиране.
 1. 1
 1. Genuine Accessories roof box of the Hyundai Kona Electric.

  Кутии за багаж

  Когато се нуждаете от допълнително място за съхранение във вашия SANTA FE, допълнителните кутии за багаж ви осигуряват както качество, така и количество. Аеродинамични и елегантни, лесени за инсталиране, също така разполагат с двоен страничен отвор за бързо товарене и разтоварване.
 1. 1
 1. Corrosion-resistant tow bar of the Hyundai Kona Electric.

  Теглич.

  За тези по-дълги пътешествия можете да разчитате на нашия устойчив на корозия стоманен теглич, за да транспортирате вашия товар сигурно и ефективно.
 1. 1
 1. Bike carrier for all tow bars for the Hyundai Kona Electric.

  Стойка за колела.

  При еднодневни велосипедни пътувания или ваканции за колоездене тази стойка поема всички проблеми с товаренето и разтоварването. С място за два велосипеда с максимален полезен товар от 60 кг. Компактен и устойчив на кражба, можете дори да отворите задната врата с велосипедите си отзад!
 1. 1

И има още!

И има още! Оригиналните аксесоари на Hyundai са създадени, за да ви помогнат да се насладите на още повече забавление и гъвкавост с вашата нова KONA Electric. Всички са прецизно изработени от висококачествени материали, така че да паснат перфектно на вашия автомобил. За повече информация се свържете с вашия Hyundai дилър.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.