Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
The all-new
Hyundai KONA.

You drive it. You define it.


HME_PHEV_logo_car
 
 

 
 
Възможни са различия между изображението и реалния продукт.

 
previous
next
 

Осмели се да бъдеш различен.

Понякога най-добрите моменти са тези, в които светът не оформя нас а ние оформяме него. Това е същността на понятието, You drive it. You define it. и духа на КОNА. Динамична комбинация от стил и мощност, отличаваща се с най-добрите авангардни технологии, този SUV заслужава да се види отблизо

Запознай се с KONA.

Дизайн

Съчетавайки изваяните линии със стилен завършек, новата KONA е изразителна от всеки ъгъл. Мускулестите повърхности се вливат в отличителния висококачествен контур на калниците, подчертавайки дръзкия SUV дизайн

Динамика


177

hp


265

Nm

1.6 T-GDI

бензинов двигател

За мощно ускорение, 1.6 турбо двигателят на KONA ще ви отведе от 0 до 100 за по-малко от 8 секунди. Този четирицилиндров бензинов двигател T-GDI с мощност от 177 к.с. (130 кВт) и въртящ момент от 265 Нм ви дава възможност да управлявате в града и извън него с лекота. Той идва в съчетание с новоразработеното, задвижване на четирите колела на Hyundai Motor и 7-степенна трансмисия с двоен съединител


Технология

KONA ви осигурява безпроблемна свързаност и новаторски технологии, които улесняват живота - като heads-up дисплей. А висококачествената звукова система на KRELL осигурява изключително преживяване, така че да можете да се разтърсите със стил.

ДИЗАЙН

You define it.

Направете индивидуална вашата KONA, за да изразите личния си стил. Изпробвайте различните цветове, за да проектирате персонализираната си версия с избор на двутонални покриви, спортни колела, вътрешни цветови акценти и смели външни тонове, като „Tangerine Comet“ или „Acid yellow“. Да се осмелиш да бъдеш различен.

You style it.

Уверена и уникална, изцяло новата KONA е проектирана да преобръща представите и да увеличава импулсите. Мускулестият външен дизайн улавя окото със скулптурни форми, LED светлини и елегантни детайли, които подчертават силната SUV-ДНК.

Светлини

Уникалният дизайн на двойните фарове със светодиодни фарове и LED дневни светлини, създават неповторим светлинен подпис.

Предна решетка

Характерната решетка на Hyundai и уникалният дизайн на двойните фарове оформят дързък поглед отпред

Колела

Предлага се с избор от стилни алуминиеви джанти до 18 инча.

LED Задни светлини

Елегантните LED задни светлини се отличават с уникален елемент, в който се намират мигачите и светлините за заден ход.

Заден спойлер

В лъскавия заден спойлер има и интегрирана LED стоп светлина.

You match it.

Вниманието към детайлите е това, което прави новата KONA толкова специална. Открийте изключително високо ниво на комфорт с висококачествени материали, за чувствено и изискано усещане. И за да е всичко персонално, можете да избирате от четири цветови комбинации в интериора. Няма повече скучни табла!

Оранжев

Оранжеви акценти по въздуховодите, около скоростния лост, и бутона за стартиране на двигателя, както и шевове в същия цвят по седалките и волана. Всички интериорни вариации включват черен таван.

Червен

Червеният цвят включва още предпазни колани в същия цвят, гланцирани черни дръжки на вратите и среден лъч на волана като добавка към всички акценти в другите цветови пакети.

Лайм

Интериорът в цвят Лайм включва още предпазни колани в същия цвят, гланцирани черни дръжки на вратите и среден лъч на волана като добавка към всички акценти в другите цветови пакети.

Сив

Класическото сиво подхожда перфектно на още по-класическия матиран сив цвят на въздуховодите, около скоростния лост, бутонът за запалването на двигателя, както и шевовете по седалките и волана .

оранжев

червен

лайм

сив

ПРЕДСТАВЯНЕ

You boost it.

Както ви харесва. Силата, забавлението и ефективността са във ваши ръце. KONA предлага избор между два високоефективни бензинови двигатели с турбокомпресор. На върха имате 1,6 T-GDI, който доставя 177 к.с. и 4WD задвижване заедно със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител (DCT). DCT комбинира горивната ефективност и шофирането на ръчната трансмисия с удобството на автоматичната трансмисия. Налице е и 1.0 T-GDI с 120 к.с. и 2WD. Той идва с 6-степенно ръчна трансмисия, оптимизирана за по-голяма горивна ефективност.

1.0 T-GDI
1.6 T-GDI
1.6 CRDi

1.0 T-GDI

бензинов двигател

За по-икономична мобилност можете да изберете 1.0-литровия T-GDI 3-цилиндров турбо бензинов двигател с мощност 120 к.с. (88 кВт) и 172 Нм и се наслаждавайте подобрената горивна ефективност. Инжекционът GDI, притиснат до по-високи от средните 200 бара, осигурява чисто изгаряне и подобрява разхода на гориво и емисиите. Двигателят се предлага с предно предаване и 6-степенна механична скоростна кутия.

120

hp

172

Nm

1.6 T-GDI

бензинов двигател

За повече динамика, 1.6-литровия турбо двигател на KONA ще ви отведе от 0 до 100 за по-малко от 8 секунди. Разработеният от Хюндай 1.6-литров четирицилиндров турбо бензинов двигател T-GDI с мощност от 177 к.с. (130 kW) и въртящ момент от 265 Нм ви дава  възможност да превземате улиците и междуградските пътища с лекота. Той идва в съчетание с новоразработеното, компактно задвижване на четирите колела на Hyundai Motor и плавна 7-степенна автоматична DCT скоростна кутия.

177

hp

265

Nm

1.6 CRDI

дизелов двигател

Within a year of the launch, the KONA’s powertrain line-up will be further expanded with the addition of a newly developed, and highly efficient 1.6-litre four-cylinder turbocharged diesel engine available with two power outputs.

COMING 2018 В рамките на една година от пускането в експлоатация, линията на двигателя на KONA ще бъде допълнително разширена с добавянето на новоразработен и високоефективен 1.6-литров четирицилиндров  дизелов двигател с турбокомпресор и с два различни варианта на мощността. Очаквайте го през 2018.

6-степенна ръчна трансмисия

6-степенната ръчна трансмисия на KONA е оптимизирана за по-голяма горивна ефективност. Тя е съчетана с 1.0-литровия T-GDI 3-цилиндров турбокомпресор с бензинов двигател и задвижване на предните колела.

7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител (DCT)

7-степенната скоростна кутия с двоен съединител комбинира горивната ефективност и удоволствието от управлението на ръчната трансмисия с удобството на автоматичната трансмисия. Тя предлага два режима на управление: нормален и спортен. В спортен режим предавките се задържат по-дълго преди превключването за по-голямо удоволствие от шофирането.

You grip it.

Изцяло новият KONA предлага система за задвижване на всички колела при поискване за оптимално управление и динамика при завиване. Системата прави шофирането по хлъзгави повърхности и неравни пътища по-безопасно и много по-забавно. С функция за контрол на сцеплението в завой (Advanced Traction Cornering Control) за по-голяма стабилност и пъргавина, тя активно разпределя въртящия момент и едновременно ускорява в завои. Резултатът е изключително вълнуваща динамика на задвижване – защото не е важно само да стигнем избраната дестинация, а как се чувстваме по време на пътуването.

ТЕХНОЛОГИЯ

You tech it.

Изцяло новият KONA ви осигурява безпроблемната свързаност, която очаквате и
иновативни технологии, които улесняват живота, като head-up дисплей, безжично
зареждане на телефона ви и високо монтиран „плаващ“ сензорен екран за по-добра
видимост и лесен достъп.

СИГУРНОСТ

Hyundai SmartSense

С Hyundai Smart Sense, нашите свръхмодерни усъвършенствани системи в помощ на
водача, KONA е начело в сегмента с най-новите технологии за активна безопасност,
създадени, за да ви осигурят по-голяма безопасност и спокойствие. От автоматично
спиране за избягване на сблъсък до засичане на автомобили в „мъртвата зона“, KONA ви
предупреждава за потенциални опасности около вас, докато шофирате.

Асистент за избягване на челен сблъсък (FCA) със засичане на
пешеходци

Системата FCA използва монтирана отпред камера и радарен
сензор, за да следи трафика пред автомобила. Ако засече
потенциален сблъсък с автомобила отпред или с пешеходец, тя
предупреждава водача и, ако е необходимо, автоматично
намалява скоростта или спира автомобила..

Система за придържане в ллентата (LKA)

Стандартно оборудваната система LKA използва предната камера, за да следи маркировката на пътя. В случай на неволно напускане на лентата, тя предупреждава водача и може да приложи въртене на волана в обратна посока, за да насочи автомобила обратно в неговата лента.

Предупреждение за сблъсък в „мъртвата зона“
с Асистент при смяна на платното

С помощта на 2 радарни сензора в долната задна броня, системата ви предупреждава с визуален сигнал за трафик в областта на „мъртвата зона“. Ако в такава ситуация включите мигача, функцията Асистент при смяна на платното ще издаде
звуково предупреждение.

Full LED светлинна технология

Асистентът за дълги светлини засича насрещен трафик, както и автомобили, движещи се в същата лента отпред през нощта и превключва между дълги и къси светлини. Статичните светлини за завой осветяват предната странична част от пътяотпред при завиване, подобрявайки видимостта през нощта

Предупреждение за трафик зад автомобила (RCCW)

Системата намалява риска от сблъсък при излизане на заден ход от тясно паркомясто. С помощта на 2 радарни сензора отзад, тя ви предупреждава в случай на приближаващ отзад
трафик.

Предупреждение за вниманието на водача (DAW)

Тази стандартно оборудвана характеристика издига
безопасността и удобството на изцяло ново ниво чрез
постоянно следене и анализиране на поведението на водача.
Ако засече признаци на умора или разсейване, DAW връща
вниманието на водача със звуково предупреждение и
изскачащо съобщение, предлагащо почивка

УДОБСТВО

Широко отварящата се задна врата и ниска височина на товарене правят товаренето бързо и лесно. SUV, който не прави компромис с простора, KONA предлага и изключителен капацитет на багажника от 361 литра. Той е и лесен за адаптиране: можете да сгънете задните седалки за секунди с едно натискане на бутон. Със сгънати седалки имате голямо пространство от 1 143 литра - идеално за пътувания през уикенда.

You rock it.

Останете онлайн в града или преминете офлайн, поемете офроуд и усилете музиката докрай. Премиум аудиосистема KRELL ви осигурява изключително аудио изживяване, така че можете да се забавлявате щуро със стил. И независимо как ще изберете да изследвате какво ви стимулира, изцяло новият KONA ви осигурява безпроблемната свързаност, която очаквате, и иновативни технологии, които улесняват живота. Като например 8-инчов сензорен екран, който  прави всичко леснодостъпно с Apple CarPlay™ и Android Auto™. Изразете себе си.


Apple CarPlay™ e регистрирана търговска марка на Apple Inc.
Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.

Премиум озвучителна система KRELL

8" дисплей, работещ с докосване

СПЕЦИФИКАЦИЯ
Изберете ниво на оборудване
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4165
Ширинамм1800
Височина (вкл. дъги на покрива)мм1550 (1565)
Междуосиемм2600
Клиренсмм170
Предна следа (16"/17"/18")мм1575/1563/1559
Задна следа (16"/17"/18")мм1584/1572/1568
Обем на багажника (MIN / MAX)л361/1143
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
Тип Четирицилиндров, турбокомпресор, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77 x 85.44
Работен обемкуб. см1,591
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.177
Максимална мощност при об./мин. (EEC)kW130
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Nm265
Степен на компресия 10
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване MAGNA DynActive 4WD задвижване с активно разпределение на въртящия момент между предния и задния мост и 4WD Lock система за заключване на диференциала
Тип Автоматична, 7-степенна с двоен съединител
Предавателни числа1-ва3.643
 2-ра2.174
 3-та1.826
 4-та1.024
 5-та0.809
 6-та0.854
 7-ма0.717
 Задна4.696
Главно предавателно число "4.643 (1/2/4/5)
3.611 (3/6/7/задна)"
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1,401
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1,910
Товароносимост (MAX)кг509
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг600
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1,250
ВЪЗМОЖНОСТИ  
Ъгъл на атака (отпред)(˚)18
Ъгъл на атака (отзад)(˚)30
Максимален ъгъл на изкачване(˚)68
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка с пиньон с елетро-усилвател
Сервоусилвател Електрическо серво управление
Диаметър на обратен завойм10.6
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Механична на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Независимо, многораменно
Колела 6.5J X 16; 7.0J X 17; 7.5J X 18
Гуми 205/60R16; 215/55/R17; 235/45/18
Резервно колело TMK/ Спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек7.9
Максимална скоросткм/ч205
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100 км8
Извънградски цикълл/100 км6
Смесен цикълл/100 км6.7
CO2 емисииг/км153
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4165
Ширинамм1800
Височина (вкл. дъги на покрива)мм1550 (1565)
Междуосиемм2600
Клиренсмм170
Предна следа (16"/17"/18")мм1575/1563/1559
Задна следа (16"/17"/18")мм1584/1572/1568
Обем на багажника (MIN / MAX)л361/1143
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
Тип Трицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 12
Диаметър и ход на буталотомм71.0 x 84.0
Работен обемкуб. см998
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.120
Максимална мощност при об./мин. (EEC)kW88.3
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Nm172
Степен на компресия 10
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
Задвижване Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.045
 3-та1.286
 4-та0.971
 5-та0.774
 6-та0.639
 7-ма-
 Задна3.7
Главно предавателно число 4.563
ТЕГЛА  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1233
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1775
Товароносимост (MAX)кг542
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг600
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1200
ВЪЗМОЖНОСТИ  
Ъгъл на атака (отпред)(˚)17
Ъгъл на атака (отзад)(˚)29
Максимален ъгъл на изкачване(˚)48
УПРАВЛЕНИЕ  
Тип Рейка с пиньон с елетро-усилвател
Сервоусилвател Електрическо серво управление
Диаметър на обратен завойм10.6
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Механична на задните колела
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Торсионна греда
Колела 6.5J X 16; 7.0J X 17; 7.5J X 18
Гуми 205/60R16; 215/55/R17; 235/45/18
Резервно колело TMK/ Спестяваща място резервна гума
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек12
Максимална скоросткм/ч181
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100 км6
Извънградски цикълл/100 км4.7
Смесен цикълл/100 км5.2
CO2 емисииг/км117
accessories
MSRP (Manufacturer Suggested Retail Price) Search
Sorry, we found 0 accessories in this group. br / Please search another group.
 • 14 KONA (2018) Калобрани предни, комплект 14 KONA (2018) Калобрани предни, комплект
  Защита

 • 15 KONA (2018) Стелка багажник 15 KONA (2018) Стелка багажник
  Защита

 • 18 KONA (2018) Стелки велурени, комплект 18 KONA (2018) Стелки велурени, комплект
  Защита

 • 1 KONA (2018) 16" алуминиева джанта, комплект 1 KONA (2018) 16" алуминиева джанта, комплект
  Джанти

 • 2 KONA (2018) 16" стоманен тас, комплект 2 KONA (2018) 16" стоманен тас, комплект
  Джанти

 • 6 KONA (2018) Секретни болтове, комплект 6 KONA (2018) Секретни болтове, комплект
  Джанти

 • 7 KONA (2018) Сензор измерване налягането на гумите, комплект 7 KONA (2018) Сензор измерване налягането на гумите, комплект
  Джанти

 • 8 KONA (2018) Гумена стелка багажник 8 KONA (2018) Гумена стелка багажник
  Защита

 • 9 KONA (2018) Гумена стелка багажник 9 KONA (2018) Гумена стелка багажник
  Защита

 • 11 KONA (2018) Защитно фолио задна броня, прозрачно 11 KONA (2018) Защитно фолио задна броня, прозрачно
  Защита

 • 13 KONA (2018) Калобрани задни, комплект 13 KONA (2018) Калобрани задни, комплект
  Защита

 • 16 KONA (2018) Стелка багажник, двулицева 16 KONA (2018) Стелка багажник, двулицева
  Защита

 • 21 KONA (2018) Закачалка за костюм 21 KONA (2018) Закачалка за костюм
  Комфорт

 • 22 KONA (2018) Покривало челно стъкло 22 KONA (2018) Покривало челно стъкло
  Комфорт

 • 24 KONA (2018) Стойка за iPad, задна седалка 24 KONA (2018) Стойка за iPad, задна седалка
  Комфорт

 • 28 KONA (2018) Лайстна багажник 28 KONA (2018) Лайстна багажник
  Стил

 • 29 KONA (2018) Лайстна багажник, хром 29 KONA (2018) Лайстна багажник, хром
  Стил

 • 34 KONA (2018) U-образен адаптер, комплект 34 KONA (2018) U-образен адаптер, комплект
  Транспорт

 • 35 KONA (2018) Багажник велосипеди за покрив, FreeRide 35 KONA (2018) Багажник велосипеди за покрив, FreeRide
  Транспорт

 • 37 KONA (2018) Багажник велосипеди за теглич 37 KONA (2018) Багажник велосипеди за теглич
  Транспорт

 • 45 KONA (2018) Ски багажник 600 45 KONA (2018) Ски багажник 600
  Транспорт

 • 46 KONA (2018) Ски багажник Extender 46 KONA (2018) Ски багажник Extender
  Транспорт

© 2020 Hyundai. Всички права запазени.