IONIQ hybrid

à partir de 24 250€ Voir nos offres

IONIQ hybrid

 
 
 • Noir m
 • Polar White
 • Gris
 • Bleu
 • Iron Gray
 • Platinum Sliver
 • Rouge
 • Noir
 • Beige
Image non contractuelle


IONIQ Hybrid

Акценти

Открийте новия IONIQ Hybrid.

Отличаващ се с освежен дизайн, горивна ефективност от световна класа и най-новите съвременни системи за подпомагане на водача и активни системи за безопасност - новият IONIQ Hybrid вече е по-добър от всякога. Всичко това без да се налага да зареждате батерия, да променяте навиците си на шофиране или да правите нито един компромис. Динамичният тандем на специално разработеният високотехнологичен бензинов двигател и електрически мотор работят заедно, за да осигурят максимална ефективност и вдъхновяваща динамика.

Преработен отвън и отвътре

Чистият аеродинамичен силует на новия IONIQ Hybrid е подобрен с редица нови дизайнерски елементи, за да подобри изтънчения му вид. Динамичната нова радиаторна решетка е хармонизирана с новите LED фарове и LED дневни светлини, за да направи едно изтънчено първо впечатление.

Навигационна система

Налице е изцяло нова 10,25-инчова аудио-видео навигационна система като елегантен акцент в централна част на новия дизайн на кокпита. Персонализираният разделен сензорен екран ви дава достъп до всички предимства на безплатния 5-годишен абонамент на Том Том LIVE услугите. Достъп до информация в реално време за бензиностанции, трафик, метеорологични условия и POI. Локатор на Hyundai дилъри- и дори предупрежденията за наличние на камера за ограничение на скоростта - в страни чиито закони позволяват тази функция да е активна.

Какво е хибрид?

Новият IONIQ Hybrid е оборудван с бензинов двигател и електромотор. Те работят в тандем с мощна литиево-йонна полимерна батерия, като по този начин максимална ефективност и минимални вредни емисии. IONIQ Hybrid неусетно превключва между бензиновия двигател и електромотора. Като част регенеративната спирачна система, електрическият двигател помага за намаляне на скоростта на автомобила и по този начин подпомага зареждането на батериите.

Gamme BlueDrive

Екстериор

Exterior
Елегантна изтънченост.

Новият дизайн на IONIQ Hybrid със силует на спортно купе е модернизиран с широка гама от нови дизайнерски елементи. Създаден за ниско съпротивление и максимална производителност, новият IONIQ Hybrid е един от най-аеродинамичните автомобили на пазара с коефициент на въздушно съпротивление от само 0,24. Елегантните контури и иновативните технологии съчетани с ефективната аеродинамика позволяват достигане на максимално ниски нива на вредни емисии и разход на гориво.

 • moreРадиаторна
  решетка и броня
  moreBi-LED
  предни светлини
  moreLED Дневни светлини
  • Радиаторна решетка и броня Динамичната радиаторна решетка разполага с плаващи триизмерни елементи подчертаващи високотехнологичен стил. Сребристата акцентираща линия в долния край на бронята придава изтънченост на новия дизайн на предната броня.
  • Bi-LED предни светлини Новите Bi-LED предни светлини добавят стил и видимост. Насладете се на по-динамична външен вид, както и на подобрено нощно виждане и безопасност.
  • LED Дневни светлини Новият IONIQ Hybrid разполага с нов привлекателен светлинен подпис, благодарение на новите LED дневни светлини. Те са изкусно поставени до въздушните завеси на колелата - проектирани да оптимизират въздушния поток за по-добра аеродинамика.
 • moreАлуминиеви джанти
  moreСтранична линия
  moreЛюк на покрива
  • Алуминиеви джанти Изберете от два чисто нови аеродинамични дизайна за алуминиевите джанти. В зависимост от нивото на оборудване, IONIQ Hybrid се предлага с 15-инчови и 17-инчови алуминиеви джанти.
  • Странична линия Елегантната странична линия е вече завършена в сребрист цвят, което придава допълнителен динамичен акцент на изискания силует.
  • Люк на покрива Насладете се на лукса предоставен от електрически люк на покрива, който се отваря с едно докосване за максимален комфорт.
 • moreЗадни комбинирани
  LED светлини
  moreЗадна броня
  • Задни комбинирани LED светлини Новият дизайн на IONIQ е внедрен и в задните светлини. Новите задни комбинирани LED светлини са преработени за по-динамичен светлинен подпис- денем и нощем.
  • Задна броня Задната броня притежава нов свеж дизайн с нови детайли в цвят антрацит- централен панел и акцентираща линия.

Интериор

Interior
Просторен и изискан интериор.

Новият интериорен дизайн на IONIQ Hybrid е чист и изчистен - но е пълен с нови функции. Насладете се на практичността на 5-местния седан, който ви дава ниво на комфорт и свързаност, което е без компромис. Интериорът е създаден с помощта на екологично чисти пластмаси и естествени материали, като органична захарна тръстика и вулканичен камък.

 • По твой вкус. Черният интериор се предлага в два варианта- текстилна тапицерия или в изпълнение от естествена кожа.
  • Кожа
  • Текстил
 • По твой вкус. Черният интериор се предлага в два варианта- текстилна тапицерия или в изпълнение от естествена кожа.
  • Кожа
 • Табло

  Таблото за управление е изцяло преработено, като се отличава с тъмна хромирана акцентна линия, която елегантно подчертава широкото усещане за пространство. Висококачественото покритие от изкуствена кожа върху корпуса с плаващ клъстер добавя усещането за качество. Новото LED амбиентно осветление по таблото и в централната конзола подобрява елегантната вътрешна атмосфера.

 • Отопление на волана

  Насладете се на топли ръце в студените дни. Отопляемият волан с D-образния си дизайн и спиците със сребърни акценти се отличава с ергономично разположени контролни уреди, така че да можете да бъдете свързани и да управлявате автомобилните системи, докато шофирате безопасно.

 • Навигационна система

  Налице е изцяло нова 10,25-инчова аудио-видео навигационна система като елегантен акцент в централна част на новия дизайн на кокпита. Персонализираният разделен сензорен екран ви дава достъп до всички предимства на безплатния 5-годишен абонамент на Том Том LIVE услугите. Достъп до информация в реално време за бензиностанции, трафик, метеорологични условия и POI. Локатор на Hyundai дилъри- и дори предупрежденията за наличние на камера за ограничение на скоростта- в страни чиито закони позволяват тази функция да е активна.

 • Климатична система

  Централната конзола е изцяло преработена с нова високотехнологична нотка. Благодарение на новите сензорни бутони, уредите на климатичната система подчертават новата линия на интериора в IONIQ.

 • Премиум аудио система Infinity

  Тази премиум аудио система генерира висококачествен звук, благодарение на 8 високоговорителя, включително субуфер.

 • Приборно табло

  Големият цветен дисплей осигурява широка гама информация за шофирането, в това число скорост, разход на гориво и енергиен поток на хибридната система. Стилът на представяне се променя съобразно избрания режим на задвижване, Eco или Sport.

 • Седалки

  Удобните седалки на IONIQ Hybrid се предлагат както с текстилна, така и в естествена кожена тапицерия. Насладете се на луксозния комфорт, благодарение на регулируемата в 8-посоки седалка за водач с двупосочна лумбална опора с отопление и допълнителна вентилация. 60:40 сгъваемите задни седалки са стандартни като опционално се предлагат с отопляема функция. Опционално се предлага функция за запаметяване на позицията на седалката за водача. Само с едно натискане на бутон и седалката автоматично се намества в избраната позиция.

Технология

Technology
Services connectés Bluelink®.

Les services connectés Bluelink® vous apportent une connectivité sans faille directement dans votre Nouvelle IONIQ par la reconnaissance vocale ou sur votre smartphone via l’application dédiée. Grâce à une large gamme de fonctionnalités comme le contrôle à distance de votre véhicule, ils rendent vos trajets plus confortables et agréables. Ces services Bluelink® sont inclus pendant 5 ans avec le système de navigation de 10,25”. Il en est de même pour les services télématiques Hyundai Live (inclus pendant 5 ans avec le système de navigation de 10,25”) qui vous offrent des informations en temps réel sur la localisation des stations-service, le prix des carburants, les conditions de circulation, les prévisions météorologiques et les points d'intérêt, ainsi que sur les stationnements, les distributeurs Hyundai – et même sur les zones de danger.

 • Verrouillage et déverrouillage
  des portes à distance

  Vous avez oublié de fermer votre véhicule ?
  Pas de panique, Nouvelle IONIQ vous informe
  par une notification sur votre smartphone.
  Après avoir entré votre code PIN, vous pouvez
  verrouiller ou déverrouiller votre IONIQ avec
  la commande dédiée dans l’application
  Bluelink®.

 • Envoyer une destination
  au véhicule

  Si votre IONIQ est équipé du système
  de navigation 10,25", vous pouvez utiliser
  l’application Bluelink® pour définir une
  destination depuis votre smartphone.
  L’application synchronise alors la destination
  avec le système de navigation et vous êtes
  prêt à partir quand vous le souhaitez.

 • Diagnostic à la demande

  Pour une plus grande tranquillité d’esprit,
  vous pouvez lancer un diagnostic complet de votre
  IONIQ hybrid directement à partir de l’écran tactile
  10,25" ou effectuer un contrôle de routine en
  utilisant l’application Bluelink® de votre smartphone.

 • Trouver mon véhicule

  Vous ne savez plus où vous êtes garé ?
  Ouvrez tout simplement l'application Bluelink®,
  et utilisez la carte affichée à l’écran pour rejoindre
  votre véhicule.

 • Application Bluelink®

  Vous pouvez télécharger l'application Bluelink®
  à partir de Google Play Store ou de l’App Store d’Apple.

1 2 3 4 5
Стигни по-бързо с услугите в реално време

Новият IONIQ Hybrid се предлага с всичко необходимо, за да направи шофирането по-малко стресиращо. С 10.25 ” навигационна системата е включен безплатен 5-годишен абонамент за услугите на LIVE на Hyundai. Достъп до информация в реално време за бензиностанции, трафик, метеорологични условия и POI. Локатор на Hyundai дилъри- и дори предупрежденията за наличние на камера за ограничение на скоростта- в страни чийио закони позволяват тази функция да е активна.

 • Информация за цената на горивото

  Намерете бензиностанция бързо и лесно на ниска цена- винаги най-актуална, информацията показва цените на горивата и локацията на избрана бензиностанция- просто изберете и Tucson ще ви заведе. Допълнителна информация като работно време, начини на плащане и допълнителни услуги (автомивка) също се изобразяват на дисплея

 • Обществени паркинги

  Намерете място за паркиране бързо, лесно и безпроблемно. Тази функция помага да намерите и сравнявате опциите за паркиране в гаражи и паркинги, както и места за паркиране на улици. Информацията е налице относно: наличността и местоположението за паркиране в реално време, както и цена за престой, работно време, ограниченията за размера на автомобила и т.н. Има и калкулатор за разстоянието до избраната дестинация.

 • Hyundai дилъри

  Имате нужда от съдействие? IONIQ ще ви заведе до всеки един дилър на Hyundai. Идеално, ако се нуждаете от сервизна помощ, когато сте на път далече от дома.

 • Предупреждение за камери за скорост*

  Шофирането става още по-приятно, благодарение на предупреждението за камери измерващи скоростта. Тази функция предупреждава при наближаване на мобилна/стационарна камера за скорост
  *В страни, където е позволено от законодателството
  *За страни, поддържащи тази функция

 • Трафик информация

  Задръстванията са неприятна част от ежедневието. IONIQ има отговор за това- част от TomTom Live Services, системата предупреждава за трафик в реално време и предлага алтернативен път до дестинацията.

 • POI

  Tърсите нещо специално? Търсенето на адрес, POI или комбинация от двете никога не е било толкова лесно. Намерете места около вас и отидете там. Благодарение на търсачка по категории, лесно можете да намерите търсеното място. Търсенето обхваща 11 милиона места в над 500 категории.

 • Прогноза за времето

  Винаги е добре да се знае предварително какво ще бъде времето. Услугата предлага информация за метеорологичните условия в реално време, това позволява винаги да следите най-актуалната информация за времето на сегашното местонахождение, на дестинацията или любими градове.

1 2 3 4 5 6 7

IONIQ

Performance
Връх при хибридното задвижване.

Със своя динамичен тандем на специално калибриран бензинов двигател с директно впръскване и електрически мотор с батерия, новият IONIQ Hybrid извежда горивната ефективност от световна класа на на следващото ниво, като същевременно ви осигурява изключителни динамични характеристики с комбинирана мощност от 141 к.с. и 265 Нм въртящ момент. Добавете спортна автоматична трансмисия с двоен съединител и леката, здрава структура на каросерията към тази мощна комбинация и получавате динамично шофиране с много въртящ момент, когато ви е най-необходимо и максимална горивна ефективност.

Бензинов двигател

Специално калибрираният 1,6-литров GDi двигател с вътрешно горене генерира 105 к.с. с водеща в класа енергийна ефективност.

 
Трансмисия с двоен съединител

Иновативната трансмисия с двоен съединител (DCT) на IONIQ Hybrid осигурява плавно каране за наистина приятно шофиране. Супер ефикасната 6-степенна DCT осигурява директно и бързо превключване за по-динамично шофиране, когато пожелаете такова.

 
Електрически мотор

Високият въртящ момент и високата ефективност са най-силните черти на мощния 43,5 к.с. електрически мотор. Той осигурява впечатляващо ускорение при потегляне, като добавя допълнителна мощност при движение с по-висока скорост, позволявайки движение с до 120 км/ч.

 
Литиево-йонна полимерна батерия

Високо ефективната батерия с капацитет 1,56 kWh разполага с изключителни характеристики на зареждане/разреждане, оптимизирайки едновременно електрическото задвижване и регенерацията на енергия.

 
Енергиен поток

В зависимост от ситуацията на шофиране, IONIQ Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран в следващите анимации.

Пестене на гориво и намаляването на вредните емисии

Отличната горивна ефективност и ниските емисии на CO2 в новия IONIQ Hybrid се поддържат от ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Когато в навигационната система се въведе маршрут, тази система за предсказуемо управление на енергията анализира маршрута, използвайки данни от топографията, за да зададе оптимална комбинация от енергия от батерията и мощност от двигателя. Coasting функцията също информира водача, когато предстои ситуация на шофиране, изискваща забавяне, за да се намали разхода на гориво.

 • Изкачване

  Когато се очаква изкачване на наклон по трасето и заряда в батерията е ниско, IONIQ Hybrid увеличава леко работата на двигателя, за да зарежда батерията преди изкачване. Това гарантира, че електрическият мотор може да подпомогне движението нагоре и минимизира неефективната употреба на бензиновия мотор при подобни ситуации- като по този начин оптимизира горивната ефективност.

 • Спускане

  Ако батерията е напълно заредена, IONIQ Hybrid увеличава нивото на потребление на мощност на електрически двигател преди спускане надолу, за да сведе до минимум разхода на гориво. След това електрическата енергия се възстановява по пътя надолу чрез регенеративно спиране.

 • Инерция

  Движението по инерция анализира маршрута от навигационната система, за да уведоми водача, когато предстои ситуация, изискваща намаляване на скоростта. Това може да е промяна на посоката или изход от магистрала. Символ на арматурното табло и звуков сигнал информират водача, че може да свали крака си от газта. Целта е допълнително да се намали консумацията на гориво чрез използване на електродвигателя за движение по инерция и чрез намаляване на използването на спирачките.

1 2 3
Два режима на шофиране: ECO and Sport

С натискането на един бутон, IONIQ Hybrid ви дава избор на два режима на задвижване, които да съответстват на настроението ви: ECO и Sport. Стилът и цветът на дигиталното табло с два режима се променят в зависимост от избрания режим. Режимите променят характера на колата и веднага ще усетите разликата. В режим Sport, смяната на предавките на трансмисията с двоен съединител става по-динамичен, смяната им става на по-високи обороти и задържат по-ниските предавки за по-дълго време. Геометрията на кормилното управление също се променя, с повече съпротива за по-тежко и спортно усещане. ECO Mode е насочен към ефективност, с по-бързи смени и по-леко усещане на волана.

Вижте разликите
Регулируема регенеративна спирачна система

Регулируемата регенеративна спирачна система зарежда акумулатора, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. Можете лесно да регулирате нивото на регенеративно спиране чрез превключвателите на перата зад волана. Могат да бъдат избрани четири нива: всяко с различно ниво на ускорение и сила на зареждане. Колкото по-високо е нивото, толкова по-силно автомобилът намаля своята скорост, когато свалите крака си от газта.

Пера на волана

IONIQ Hybrid се предлага с пера монтирани на волана, които обслужват двойна функция. В режим Sport те ви дават възможност да превключвате скоростите ръчно за по-динамично шофиране. В режим ECO те контролират нивото на регулируемата регенеративна спирачна система – така ви позволяват да регулирате колко силно електродвигателят намаля скоростта на колата, когато свалите крака си от газта.

Сигурност

Safety
Hyundai SmartSense.

С Hyundai SmartSense, нашите свръхмодерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, IONIQ е начело в сегмента с най-новите технологии за активна безопасност, създадени, за да ви осигурят по-голяма безопасност и спокойствие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Smart Cruise Control with Stop & Go (SCC w/ S&G)

  Използвайки предни радарни сензори, Smart Cruise Control с Stop & Go поддържа постоянна скорост и разстояние от автомобила напред, като автоматично ускорява и спира. Ако трафикът спира, системата Stop & Go прилага спирачката, докато колата спре и ускори до желаната скорост, веднага щом пътят е чист. Системата работи от 0 до 180 км /

 • Forward Collision-Avoidance Assist with Pedestrian and Cyclist Detection (FCA)

  Сканирайки пътя напред с радар и камера, системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране от автомобила отпред или пешеходци по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък. Системата се активира, когато автомобил, пешеходец или велосипедист бъде засечен пред колата, работещи при скорости от 10 km / h или по-високи.

 • Blind-spot Collision Warning (BCW) with lane change assist

  С помощта на 2 радарни сензора в долната част на задната броня, системата визуално ви предупреждава за трафика в областта на мъртвата зона. Ако предприемете смяна на лентата с натиснат мигач, BCA ще визуализира звуков и визуален сигнал.

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW)

  Системата намалява риска от сблъсък при излизане на заден ход от тясно паркомясто. С помощта на радарни сензори отзад, тя ви предупреждава в случай на приближаващ отзад трафик и при нужда активира спирачките за предотвратяване на сблъсък.

 • Lane Following Assist (LFA)

  IONIQ Hybrid разполага със система за поддържане на пътното платно (LFA). Когато системата е активирана, поддържа автомобила в средата на лентата при скорости от 0 до 150км/ч.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  Стандартно оборудваната система LKA използва предната камера, за да следи маркировката на пътя. В случай на неволно напускане на лентата, тя предупреждава водача и може да приложи въртене на волана в обратна посока, за да насочи автомобила обратно в неговата лента.


 • SCC
 • FCA
 • BCW
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • FIN
 • High Beam Assist (HBA) Фаровете се предлагат с най-съвременната LED технология, комбинирайки осветеността на дневна светлина с дълъг живот и значително по-ниска консумация на енергия от халогенните светлини. Когато се превключи в автоматичен режим, High Beam Assist (HBA) засича насрещни превозни средства и превозни средства по посока на движението през нощта и автоматично превключва на къси светлини, когато е подходящо, намалявайки заслепяването на други водачи. Винаги, когато няма открити превозни средства, системата автоматично активира дългите светлини.
 • Driver Attention Warning (DAW) Системата разпознава признаци на умора на водача и предоставя звуков и визуален сигнал, с който съветва водача да вземе почивка.
 • Intelligent Speed Limit Warning(ISLW) Интелигентното предупреждение за ограничаване на скоростта използва предната камера и информацията от навигационната система, за да идентифицира пътните знаци за скорост и показва в реално време знаците за ограничаване на скоростта и забраняващи изпреварването. Информацията се показва както в дисплея на навигационната система, така и на дигиталното арматурно табло.

Удобство

Convenience
Умен, удобен и свързан.

Насладете се на безпроблемната свързаност, която очаквате и иновативните технологии, които улесняват живота. Създаден, за да направи всяко пътуване добро, IONIQ Hybrid предлага широка гама от интелигентни функции и системи, които осигуряват повече комфорт и удобство за всички на борда.

 • Безжично зареждане на мобилни телефони Позиционирана на средната конзола, система за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi стандарт) позволява лесно зареждане без нуждата от кабел за захранване
 • Отопление на волана Насладете се на топли ръце в студените дни. Отопляемият волан с D-образния си дизайн и спиците със сребърни акценти се отличава с ергономично разположени контролни уреди, така че да можете да бъдете свързани и да управлявате автомобилните системи, докато шофирате безопасно.
 • Електрическа паркинг спирачка (EPB) Компактният контролер за ръчната спирачка освобождава полезно вътрешно пространство между предните седалки и благодарение на функцията за автоматично освобождаване е изключително удобен.
 • Отопляеми и вентилирани седалки Насладете се на луксозния комфорт, благодарение на регулируемата в 8-посоки седалка за водач с двупосочна лумбална опора с отопление и допълнителна вентилация. 60:40 сгъваемите задни седалки са стандартни като опционално се предлагат с отопляема функция. Опционално се предлага функция за запаметяване на позицията на седалката за водача. Само с едно натискане на бутон и седалката автоматично се намества в избраната позиция.
 • EURO 6d-Temp EURO 6d-Temp е стандарт за Hyundai. Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии EURO 6d-Temp. EURO 6d-Temp комбинира цикъла на лабораторния тест WLTP с допълнителни тестове на пътни емисии, известни като RDE.
 • Камера за обратно виждане Видимостта, предлагана от огледалото за обратно виждане, понякога е ограничена. Гледката може да бъде блокирана от пътници на задната седалка, което затруднява водача да вижда пътя зад тях. Благодарение на камерата за обратно виждане, водача има ясна картина за това какво точно се случва зад автомобила - допринася за по-безопасно и удобно шофиране.
eCall за повишена безопасност и сигурност

IONIQ Hybrid автоматично ще се обади за помощ, ако сте в авария и въздушните възглавници се активират. Можете също така да натиснете SOS бутона за спешна помощ 24/7, 365 дни в годината.

eCall
Безкрайно спокойствие

Безкрайното спокойствие е стандарт, тъй като IONIQ Hybrid е защитен от същата всеобхватна гаранция, както и другите леки автомобили на Hyundai, плюс разширена гаранция за литиево-йонната полимерна батерия.

5-години гаранция без ограничение на километрите.

Както всеки Hyundai, новият IONIQ Hybrid е изграден по най-високите възможни стандарти за качество. И ние поддържаме това качество с 5-годишна гаранция без ограничение на пробега, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което ви дава една от най-добрите гаранции в бранша - стандартно.

8-години гаранция на батерията.

На всичкото отгоре високоефективната литиево-йонна полимерна батерия на IONIQ Hybrid е защитена с гаранция за 8 години или 200 000км км, което настъпи първо.© 2022 Hyundai. Всички права запазени.