Контрол, комфорт и връзка.

Елегантно съчетавайки невероятна динамика с удивителен набор от интелигентни технологии – този високопроизводителен изцяло електрически CUV е пълен с иновации, посветени на контрола, комфорта и връзката както за водача, така и за пътниците.

Хармонична интеграция

Красотата на големите екрани и BOSE звука.

Преливащо и интуитивно за ползване, елегантното модулно арматурно табло разполага с два интегрирани дисплея: 12,3-инчов изцяло сензорен екран за информационно-развлекателната система и 12,3-инчов дигитален клъстер, придаващ високотехнологичен външен вид и предоставящ информация за динамиката от шофирането, на удобно за погледа място.
   
 1. Брилянтният 12,3" клъстерен дисплей и волан в изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

  Изцяло дигитален 12.3" клъстер.

  Насладете се на лесен достъп до всички функции за свързване и високопроизводителен контрол чрез 12,3" сензорен екран на информационно-развлекателната система. Всички контроли са сензорни за чист, модерен външен вид.
 2. Централният 12,3" сензорен екран в изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

  12.3" сензорен екран. 

  Насладете се на лесен достъп до всички функции за свързване и високопроизводителен контрол чрез 12,3" сензорен екран на информационно-развлекателната система. Всички контроли са сензорни за чист, модерен външен вид.
 3. Високоговорите на премиум звуковата система BOSE в изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

  Премиум аудиосистема BOSE.

  Премиум аудиосистемата BOSE осигурява звездна производителност с осем високоефективни високоговорителя, оптимално настроени да доставят невероятно звуково преживяване.

  Заредете цялото си оборудване – с колата си!

  От електрически велосипеди до смартфони – можете да зареждате всичко, което имате. IONIQ 5 N предоставя устойчив начин на живот и електрическа мобилност, благодарение на своята иновативна функция V2L, която ви позволява свободно да използвате или зареждате всякакви електрически устройства, като електрически велосипеди, скутери или оборудване за къмпинг.
  1. Икона, показваща, че можете да зареждате електрически велосипед от Hyundai IONIQ 5 N.

   Vehicle-to-Load зареждане (V2L).

   Сега можете да захранвате всяко устройство или да зареждате електрическо оборудване до 3,6 kW с вградения 230V контакт. А с помощта на адаптор, който се включва във външния порт за зареждане, можете да захранвате устройства до 3,6 kW, дори когато автомобилът е изключен.

  2. Високоскоростна безжична зарядна подложка за зареждане на телефон в Hyundai IONIQ 5 N. 

   Безжично зареждане.

   Бързо и лесно – портът за високоскоростно безжично зареждане, разположен в централната конзола, разполага с функция за охлаждане, която предотвратява прегряването на смартфона за допълнителна безопасност.

  3. Два USB порта тип C в Hyundai IONIQ 5 N. 

   USB-C зареждане отпред и отзад.

   Оборудван с 12V електрически контакт, 3 USB порта за зареждане отпред и 2 USB порта за зареждане отзад.

   Свързаност

   Свързаността, от която се нуждаете.

   Оборудван със звездна гама от интуитивни и интелигентни технологии, IONIQ 5 N ви позволява да бъдете толкова свързани, колкото искате. Към навигационната система е включен и безплатен тригодишен абонамент за LIVE услугите на Hyundai.
    
   Смартфон с логото на Bluelink, видимо на екрана.

   Bluelink® услуга за свързаност.

   Bluelink осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.
   Сензорният панел на Hyundai IONIQ 5 N. 

   Apple Car Play / Android Auto.

   Благодарение на безжичните Apple CarPlay™ и Android Auto™ можете да възпроизвеждате приложенията и музиката от вашия смартфон на големия екран, без да се налага да се свързвате с кабел.
   Вратата на Hyundai IONIQ 5 N с иконка, символизираща Hyundai Digital Key 2.

   Hyundai Digital Key 2.

   Новият Hyundai Digital Key 2 ви позволява да използвате вашия телефон, за да заключвате и отключвате вратите – и може също така автоматично да отключва вратите, когато се приближавате. Сега можете да държите телефона си в джоба си и да стартирате колата, като просто натиснете старт.

   Удобства

   Изключителната мощност среща интелигентното удобство.

   N фокусът върху мощността и динамиката не означава, че не можете да се насладите на изключителен комфорт. С широкия си набор от интелигентни функции за удобство, IONIQ 5 N наистина е състезателна кола за всеки ден.
    
   1. Автоматичен климатик с дисплей в изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

    Приятна температура и комфорт.

    Автоматичният двузонов климатик позволява на водача и пътника отпред да зададат индивидуално предпочитаната от тях температура. Пътниците на задните седалки имат свои собствени въздуховоди. Термопомпата гарантира, че можете да работите с климатика, без да изтощавате батерията на EV. 
   2. Изглед отгоре на изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N с панорамен стъклен покрив.

    Панорамен стъклен покрив.

    Оставете слънцето да ви огрее. Опционалният фиксиран панорамен стъклен покрив създава още по-лека атмосфера в купето. Моторизираната ролетна щора може да се затвори с натискане на бутон, за да ви предпази от силното обедно слънце през горещите дни.
   3. Отворена електрическа задна врата на Hyundai IONIQ 5 N. 

    Електрическа врата на багажника

    Електрическата врата на багажника се отваря, когато интелигентния ключ бъде разпознат за 3 секунди – което е особено практично, когато и двете ви ръце са заети на излизане от магазина.

    Просторно и гъвкаво багажно пространство.

    Нека си признаем, не всеки ден можем да бъде на пистата. Някои дни просто трябва да опаковате купища неща и да ги вземете със себе си. Няма проблем, IONIQ 5 N ви дава достатъчно място за всичките ви принадлежности. Той осигурява 527 литра пространство в багажника, което се увеличава до почти 1600 литра, когато седалките на втория ред са напълно сгънати. За допълнителна гъвкавост седалките на втория ред могат да се плъзгат напред до 135 мм и също така да се сгъват в съотношение 6:4.

    Преместете плъзгача, за да видите различните конфигурации на багажното пространство.

    Безопасност

    Сигурност за всеки ден и всяка ситуация.

    Насладете се на максимална безопасност и удобство с функциите за подпомагане на водача в гамата на Hyundai. IONIQ 5 N е оборудван с най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие. Той също така разполага с технология за автономно шофиране ниво 2.
       
    Монитор за наблюдение на сляпата зона в Hyundai IONIQ 5 N. 

    Страхотна видимост за по-висока безопасност. 

    Две практични функции за по-голяма видимост: Системата за следене на сляпата зона ви позволява да виждате изгледа зад автомобила, отляво и отдясно на екрана в цифровия клъстер. Surround View Monitor ви дава 360-градусов изглед около автомобила, за да направите маневрирането в тесни пространства по-лесно и по-безопасно.
    Дигитално централно огледало в Hyundai IONIQ 5 N.

    Дигитално централно огледало.

    Насладете се на перфектна видимост назад дори с високи пътници на задната седалка или багаж, блокиращ задното стъкло. Когато бъде активирано, дигиталното централно огледало използва камера, монтирана в спойлера, за да изобрази в реално време много по-широко зрително поле.
    Изглед към head-up дисплея в Hyundai IONIQ 5 N. 

    Head-up дисплей.

    Усъвършенстваният head-up дисплей ви води безопасно през света, проектирайки виртуална информация като навигация или предупреждение директно върху предното стъкло.

    © 2024 Hyundai. Всички права запазени.