Създаден за динамика.

Подобно на всепризнатия IONIQ 5, от който произлиза, изчистеният дизайн на IONIQ 5 N е освежаващ поглед върху електрическите превозни средства, премахвайки сложността, за да отпразнува изчистени линии и минималистични структури – подобрени с високоефективни дизайнерски елементи, които балансират суровата мощност с прецизно равновесие.

Визията

Характеристики на дизайна, подобряващи динамиката.

Подобно на всички други N автомобили, IONIQ 5 N разполага с широк набор от допълнителни дизайнерски елементи, подобряващи динамиката: като заден спойлер тип крило и допълнителна предна активна въздушна клапа за охлаждане, които подобряват спортните аспекти на стандартния модел и увеличават максимално потенциала за шофиране на писта.
 1. Изглед отпред на изцяло електрическия високомощен EV Hyundai IONIQ 5 N.

  Предница. 

  Без необходимостта да има радиаторна решетка, предната част разполага с N Mask графична панел с функционална мрежа, поддържана от въздушна завеса и допълнителна активна въздушна клапа за допълнително охлаждане. Лип спойлер на долната броня подчертава ниската стойка на автомобила.
 2. Страничен изглед на изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N със светещи оранжеви детайли.

  Отстрани.

  Светещата оранжева линия в долната част на черния капак на предната броня е изключителна за електрическите модели N. Продължава покрай страничните прагове за вид, готов за състезателна писта.
 3. Изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 N и неговият N спойлер тип крило.

  Отзад.

  Отзад изпъкналият N спойлер тип крило поддържа оптимално аеродинамично представяне – подпомогнат от задния дифузьор и въздушния отвор с техните привличащи окото светещи оранжеви акценти – допълнително подчертавайки способността за висока динамика на IONIQ 5 N и подобрявайки неговия мощен стил.

  Елементи на дизайна, подобряващи динамиката.

  Разбира се, елементите на екстериорния дизайн, вдъхновени от моторните спортове на IONIQ 5 N, бяха изваяни, за да направят силно изявление – но в същото време всички те бяха проектирани да подобрят представянето на този мощен пъргав шедьовър на удоволствието от шофирането. Всички имат работа за вършене.
  1. Агресивно изваяните въздухозаборници на динамичния Hyundai IONIQ 5 N EV.

   Предни отвори за въздух.

   Силно изваяните въздухозаборници са проектирани да осигурят подобрена аеродинамика и охлаждане на ефективната спирачна система с нейния 4-бутален преден калипре и накладки с високо триене.

  2. Изглед към 21" кована алуминиева джанта на изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

   21" ковани алуминиеви джанти.

   Големи и дръзки, кованите 21" алуминиеви джанти правят мощно изявление, фантастично подобрявайки управлението и сцеплението чрез намаляване на нерессорното тегло.

  3. Изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 N и неговият N спойлер тип крило.

   Спойлер тип крило.

   По-дълъг от версията, монтирана на своя събрат, IONIQ 5 – изпъкналият N спойлер от тип крило помага за контролиране на въздушния поток, за да поддържа повишена притискаща сила за по-добро сцепление. 

   Интериор

   Високотехнологичен кокпит, вдъхновен от моторния спорт.

   Фокусираният върху шофьора кокпит постига прецизен баланс между висок клас дом на щастие и висок адреналин. Всеки детайл е проектиран с една цел – да превърне всяко шофиране във вълнуващо изживяване.
   1. N Bucket седалки в изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

    N Bucket седалки.

    Добре дошли на най-добрите места в къщата: N Bucket седалки. Виждани тук в луксозно покритие от рециклирана полиетиленова алкантара и кожа, тези спортни седалки разполагат с осветени N лога, които светят, за да ви приветстват, когато отворите вратата.
   2. Изглед към кожения волан на изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N.

    N волан.

    В IONIQ 5 N вашето щастие е във вашите ръце, просто трябва да го хванете. Което е лесно с новопроектирания N кожен волан с N Grin Boost бутон в червено и Drive Mode бутон в синьо, идеално поставени за незабавно удоволствие.
   3. Изглед отблизо на спортните педали в Hyundai IONIQ 5 N.

    Оптимизиран спортен дизайн на педалите.

    Поради спортния характер на N шофирането, педалите на IONIQ 5 N са оптимизирани за контакт с крака при сценарии на шофиране на писта, които включват презавиване, дрифт и силово плъзгане, намалявайки риска от подхлъзване на краката при шофиране с два крака.
   4. Closeup view of the sporty pedals inside the Hyundai IONIQ 5 N.

    Оптимизирана за писта централна конзола.

    Централната конзола е оптимизирана за шофиране на писта с наколенки и опора за пищяла, както и с повишена твърдост за допълнителна опора. За ежедневно удобство предлага и плъзгащ се подлакътник, C-тип USB, безжично зарядно устройство и поставки за чаши.

    Цветове & Материали

    Устойчиви материали с много спортно излъчване.

    Оптимизиран за шофиране на писта – и за да повиши вашето ниво на щастие ежедневно, елегантният интериор на IONIQ 5 N разполага с изключителни Performance Blue контрастни шевове в целия кокпит. Новата тема – вдъхновена от песента риф върху емблематичните параметрични пиксели на IONIQ 5 – може да се намери на панелите на вратите, металните педали и поставката за крака.