Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
Изцяло новият i30
ПОЕМИ НАПРЕД
 
 • Отличителен, вечен дизайн
 • Подобрена активна безопасност
 • Моделна свързаност 
 

 
 
Възможни са различия между изображението и реалния продукт.

 
previous
next
 

ПОСРЕЩНЕТЕ НОВИЯ i30
Рядко се появява нов автомобил, който изглежда толкова правилно, чиято поява е толкова точна.
Изцяло новият Hyundai i30 прави всичко това със стил.

ВЕЧЕН ДИЗАЙН

Прецизно изваяните повърхности, заостреният силует и експресивни дизайн елементи създават елегантна, семпла изтънченост.

 • УСЪВЪРШЕНСТВАН.
  УВЕРЕН. ОТКРОИМ
  Вечният характер на изцяло новия
  i30 не може да бъде сбъркан.
 • ИЗРАЗИТЕЛЕН.
  ЯСЕН. ЗРЯЛ
  Съвършено оразмерена комбинация
  от стил и аеродинамична ефикасност.
 • highlight_tab_view_1 Предупреждение за привличане вниманието на водача (DAA) Чрез следене и анализиране на промените в завъртане на волана, силата на завъртане на волана, позицията в пътната лента и времето на движение, DAA засича възникването на умора във водача и издава акустично и визуално предупреждение. Чувствителността на системата се регулира.
 • Информационна функция за ограничение на скоростта (SLIF) SLIF използва монтирана отпред камера и информация от навигационната система, за да засича пътните знаци със скоростни ограничения, показвайки в реално време ограничението на скоростта. Информацията се изобразява едновременно в дисплея на навигационната система и в приборното табло supervision.
   
  highlight_tab_view_2
  highlight_function_img_01
 • highlight_tab_view_3 Засичане на сляпа точка (BSD) Визуални и акустични сигнали ви предупреждават за присъствието на автомобили в близост до вашия, които може да са скрити в слепите зрителни точки.
 • highlight_tab_view_4 Предупреждение за челен сблъсък (FCWS) &
  Автономно аварийно спиране (AEB)
  FCWS използва предната камера за засичане на потенциална опасност от челен сблъсък и предупреждава водача за опасността. AEB задейства аварийно спиране, за да избегне или минимизира ефекта от всякаква подобни сблъсъци. Освен това, FCWS може да бъде подсилена с преден радар, който добавя възможността да засича присъствието на пешеходци.

Откроим дизайн

Положителният вече дизайн на изцяло новия i30 създава силно емоционално привличане.

highlight_twin_1

Удовлетворяващ по време на шофиране

Нова гама двигатели, многозвенно задно окачване и водеща в класа структурна здравина превръщат изцяло новия i30 в истинско удоволствие по време на шофиране.

highlight_twin_2
Exterior
ПРИДВИЖВАНЕ СЪС СТИЛ
Вечната дизайн концепция на изцяло новия i30 се отразява
от грижата и емоцията, които блестят от всеки детайл.
 • exterior_car_front
  moreМодерно LED осветление
  moreКаскадна радиаторна решетка
  moreLED дневни светлиниs (DRL)
  moreПо-ниска предна броня
  • exterior_front_sub1_on
   Модерно LED осветление Елегантните нови фарове използват множество LED прожектори за късите и дългите светлини. LED светлините са едновременно по-ярки и по-енергоефективни спрямо конвенционалните.
  • exterior_front_sub2
   Каскадна радиаторна решетка Формата и детайла на новата радиаторна решетка на Hyundai са вдъхновени от стичащата се разтопена стомана. Тя създава мощно впечатление за сила и движение.
    
  • exterior_front_sub3
   LED дневни светлиниs (DRL) Допълнително развитата шестоъгълна радиаторна решетка добавя вдлъбнат елемент към контура. Новата решетка показва насочен надолу горд жест.
  • exterior_front_sub4
   По-ниска предна броня Триизмерната форма на по-ниската броня подсилва широката спортна стойка на изцяло новия i30.
 • exterior_car_side
  moreАлуминиеви джанти
  moreХарактерна линия
  moreПанорамен покрив
  • exterior_side_sub1
   Алуминиеви джанти Акцентите на новата програма от джанти за изцяло новия i30 са 16-инчовите двуцветни джанти с 10 спици и 17-инчовите двуцветни джанти с 10 спици.
  • exterior_side_sub2
   Характерна линия Чистият страничен профил на изцяло новия i30 е доминиран от непрекъснатата характерна линия, която започва от фаровете и завършва в комбинираните задни светлини.
  • exterior_side_sub3
   Панорамен покрив Широкоотварящият се панорамен покрив гарантира просторна и свежа атмосфера в кабината.
 • exterior_car_rear
  moreГланцирано черен заден спойлер
  moreЗадни комбинирани светлини
  moreЗадни светлоотразители и светлини за мъгла
  • exterior_rear_sub1
   Гланцирано черен заден спойлер Покривът завършва в стилен, гланцирано черен, аеродинамичен спойлер, в който е вградена третата стоп светлина.
  • exterior_rear_sub2
   Задни комбинирани светлини Мощната хоризонтална ориентация на задните комбинирани светлини подсилва усещането за здравина, широчина и стабилност. Предлагат се също и със светодиоди, които са не само по-ефикасни, но и изглеждат много добре.
  • exterior_rear_sub3
   Задни светлоотразители и светлини за мъгла Повдигнатото разположение на задните светлоотразители и светлини за мъгла допринася към общото впечатление за широчина и стабилност.
Interior
КОМФОРТНО ПРИДВИЖВАНЕ
Спокойната простота на арматурното табло и кабината създава усещане за елегантност, качество и пространство. Това е нещо повече от усещане – изцяло новият i30 е сред най-просторните в този клас.
interior_color_1 interior_color_2 interior_color_3
Тапицерия
 • Черно
 • Черно и Синьо
 • Черно и Сиво
 • Материали
Атмосфера в кабината

Интериорните цветови схеми бяха създадени
специално за изцяло новия i30.

Предупреждение за привличане вниманието на водача (DAA)

Изцяло новият i30 може да анализира широка гама от параметри, включително промени в завъртане на волана, сила на завъртане на волана, позиция в пътната лента и време на движение. Ако системата отчете симптоми за умора във водача, тя моментално издава предупреждение към водача.

interior_point_detail_11
Плаващ 8-инчов сензорен екран

Навигационната платформа включва 7-годишен безплатен абонамент за LIVE Services. Тя показва информация върху цветния 8-инчов сензорен екран, който стои гордо на арматурното табло, позициониран перфектно както за водача, така и за пътника до него.

interior_point_detail_12
Автоматична климатична система

Двузоновият автоматичен климатик позволява индивидуални температурни настройки за водача и пътника отпред. Просто задайте желаната температура, системата върши всичко останало.

interior_point_detail_13
Разширена свързаност

Заедно, 8-инчовият сензорен екран и пълната свързаност в изцяло новия i30 ви осигуряват най-безопасния начин за достъп до вашия смартфон iPhone или Android, докато сте в движение. Разполагате дори с централно разположена безжична зарядна станция за лесно зареждане на смартфона, без да се налага да го свързвате с кабел.

interior_point_detail_14
7-степенна трансмисия с двоен съединител (DCT)

Специално разработената скоростна кутия 7-DCT добавя допълнителен динамичен акцент с оптимизиран разход на гориво. Превключването на предавките е изключително бързо, плавно и приятно. Наличен и избор на три режима - Normal, Eco и Sport.

interior_point_detail_15
Плъзгащ се преден подлакътник

Комфортен подлакътник е удобно разположен между предните седалки, който може да се премества напред или назад според нуждите ви. Той може да се вдига нагоре, разкривайки полезното отделение за съхранение под него.

interior_point_detail_16
Performance
ПРИДВИЖВАНЕ С УДОВОСТВИЕ
Драматично оптимизираните качества на шофиране гарантират мощно, но едновременно с това плавно и тихо движение за динамично изживяване, каквото не сте изпитвали.
 • 1.0 T-GDi
  Бензинов двигател

  Турбо бензиновият двигател 1,0 T-GDI генерира мощност от 120 к.с. 1 171,1 Нм при 1500 ~ 4000 rpm. Той е свързан с 6-степенна механична трансмисия.

  Макс. Мощност
  120.0 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  171.1 Nm
 • 1.4 T-GDi
  Бензинов двигател

  За по-динамичен стил на шофиране, новоразработеният 1.4 T-GDI, доставя мощност от 140 к.с. и 242 Нм въртящ момент при1500 оборота в минута. Той се предлага с ръчна 6-степенна или 7-степенна трансмисия с двоен съединител.

  Макс. Мощност
  140.0 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  242.0 Nm
 • 1.4 MPi
  Бензинов двигател

  1.4 бензиновият двигател произвежда 100 к.с. и 134 Нм въртящ момент при 3500 оборота в минута. Той е комбиниран с 6-степенна механична трансмисия.

  Макс. Мощност
  100.0 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  134.0 Nm
 • 1.6 CRDi
  Дизелов двигател

  Турбо дизеловия двигател развива впечатляващ въртящ момент и се предлага в три различни версии. Най-мощният доставя 136 к.с., на второ място е вариантът със 110 к.с. и на трето този с 95 к.с.. И трите са на разположение с 6-степенна механична трансмисия.

  Макс. Мощност
  136.0 к.с.
  Макс. Въртящ момент
  300.0 Nm
Safety

УВЕРЕНО ПРИДВИЖВАНЕ
Със своя всеобхватен набор от стандартни характеристики за безопасност, изцяло новият i30 предлага на всичките си пътници пълно спокойствие.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Автоматично аварийно спиране (AEB)

  Монтираният отпред радар и камера сканират пътя за присъствието на автомобили отпред или пресичащи пешеходци. AEB автоматично задейства аварийното спиране, за да намали шансовете за сериозен сблъсък, или да намали последствията от такъв. Стандартната система AEB реагира на присъствието на движещи се отпред автомобили чрез предна камера, предлагана като опция с радар, който добавя способността за засичане на пешеходци.

 • Предупреждение за челен сблъсък (FCWS)

  FCWS използва предната камера за засичане на потенциал за евентуален челен удар, предупреждавайки водача за опасността. AEB задейства аварийното спиране, за да се избегне или намалят ефектите от подобен сблъсък.

 • Усъвършенстван интелигентен круиз контрол (ASCC)

  Поддържа зададена дистанция спрямо предходния автомобил, намалявайки или увеличавайки автоматично скоростта до предварително зададената. В трафик с често спиране и потегляне, предварително настроената дистанция се поддържа от ASCC, след като автомобилът спре на място, рестартирайки автоматично мотора, когато бъде засечено потегляне напред.

 • Асистент за поддържане лентата на движение (LKAS)

  Системата допринася към активната безопасност, като избягва непреднамерените излизания от лентата на движение, причинени от разсейване на водача. LKAS предупреждава водача акустично и визуално, преди да задейства коригиращо усилие във волана.

 • Следене на сляпата точка (BSD)

  Сензори, монтирани в задната броня, засичат всяко едно превозно средство в близост до вашия автомобил, намиращо се в сляпото ви зрително поле, задействайки предупредителна светлина в съответното странично огледало. Веднага прозвучава акустичен сигнал, ако включите мигача, когато е засечен автомобил в сляпата ви точка.

 • AEB
 • FCWS
 • ASCC
 • LKAS
 • BSD
 • КРАЙ
Convenience
БЕЗПРОБЛЕМНО ДВИЖЕНИЕ
В съответствие с елегантното спокойствие в интериора, изцяло новият i30 предлага на водача превъзходни помощни системи, които премахват стреса от всяко пътуване.
 • Заден и преден паркинг асистент Паркирането в тесни пространства може да е проблем, особено в условия на ниска видимост. Сензори в предната и задната брони могат да засекат всякакви препятствия, които не може да видите, и да ви кажат кога да спрете, за да избегнете контакт с препятствието.
 • 5-годишна неограничена гаранция Изцяло новият i30 е защитен от типичната за Hyundai гаранция, която осигурява цялостно 5-годишно покритие без ограничение в пробега.
 • Електрическа паркинг спирачка Превключвателят, контролиращ електрическата паркинг спирачка, заема много по-малко пространство спрямо конвенционалния скоростен лост. Също така опростява задействането и освобождаването на паркинг спирачката, тъй като е необходимо докосването само на един бутон.
 • Навигационна система Плаващият 8-инчов сензорен екран показва повече от водене по маршрут. LIVE Services на навигационната система осигурява също трафик информация в реално време, предупреждения за скоростни камери, прогноза за времето и данни за важните крайпътни обекти.

  Apple CarPlay™ е регистрирана търговска марка на Apple Inc.
  Android Auto™ е регистрирана търговска марка на Google Inc.
   
 
СПЕЦИФИКАЦИЯ
Изберете ниво на оборудване
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.4 MPI
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм71.6 x 84.0
Работен обемкуб. см.1368
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.100 / 6000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт73.3 /6000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм134/4000
Степен на компресия 10.5
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.4 MPI
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.045
 3-та1.370
 4-та1.036
 5-а0.893
 6-а0.774
 7-а-
 Задна3.700
Главно предавателно число 4.400
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1194
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1800
Товароносимост (MAX)кг606
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг600
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1200
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек12.6
Максимална скоросткм/ч183
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км6.6
Извънградски цикълл/100км4.8
Смесен цикълл/100км5.4 (16")/5.6 (16"/17")
CO2 емисииг/км126 (16")/130 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.0 T-GDI
Тип Трицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 12
Диаметър и ход на буталотомм71 x 84.0
Работен обемкуб. см.998
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.120 / 6,000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт88.3 / 6,000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм171.1 / 1,500 ~ 4,000
Степен на компресия 10.0
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.0 T-GDI
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.615
 2-ра1.955
 3-та1.286
 4-та0.971
 5-а0.774
 6-а0.639
 7-а-
 Задна3.700
Главно предавателно число 4.267
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1169
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1760
Товароносимост (MAX)кг591
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг600
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1200
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.1
Максимална скоросткм/ч190
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км5.8
Извънградски цикълл/100км4.6
Смесен цикълл/100км4.9 (16")/5.0 (16"/17")
CO2 емисииг/км112 (16")/115 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.4 T-GDI
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм71.6 X 84.0
Работен обемкуб. см.1353
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.140 / 6000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт103 /6000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм242/1500
Степен на компресия 10.0
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.4 T-GDI
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.615
 2-ра1.962
 3-та1.257
 4-та0.951
 5-а0.778
 6-а0.633
 7-а-
 Задна3.583
Главно предавателно число 4.188
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1204
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1820
Товароносимост (MAX)кг616
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг600
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1400
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек8.9
Максимална скоросткм/ч210
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км6.6
Извънградски цикълл/100км4.8
Смесен цикълл/100км5.2 (16")/5.4 (16"/17")
CO2 емисииг/км117 (16")/124 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.4 T-GDI (DCT)
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC
Впръскване GDI Електронно контролирано директно впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм71.6 X 84.0
Работен обемкуб. см. 
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.140 / 6000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт103 /6000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм242/1500
Степен на компресия 10.0
Гориво Безоловен 95
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ KAPPA 1.4 T-GDI (DCT)
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Автоматична, 7-степенна с двоен съединител
Предавателни числа1-ва3.929
 2-ра2.318
 3-та2.043
 4-та1.070
 5-а0.822
 6-а0.884
 7-а0.721
 Задна5.304
Главно предавателно число "4.294(1245)
3.174(367R)"
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1240
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1850
Товароносимост (MAX)кг610
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг600
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1400
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек9.2
Максимална скоросткм/ч205
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км6.4
Извънградски цикълл/100км5
Смесен цикълл/100км5.2 (16")/5.5 (16"/17")
CO2 емисииг/км120 (16")/125 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 X 84.5
Работен обемкуб. см.1,582
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.95/4000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт70/4000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм280/1500~2000(95ps MT)
Степен на компресия 16.0
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.769
 2-ра2.040
 3-та1.189
 4-та0.844
 5-а0.702
 6-а0.596
 7-а-
 Задна3.583
Главно предавателно число 3.250
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1263
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1860
Товароносимост (MAX)кг597
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг650
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1500
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек12.2
Максимална скоросткм/ч186
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км4
Извънградски цикълл/100км3.5
Смесен цикълл/100км3.6 (16")/3.8 (16"/17")
CO2 емисииг/км95 (16")/98 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 X 84.5
Работен обемкуб. см.1,582
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.110/4000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт81/4000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм280/1500~2500(110ps MT)
Степен на компресия 16.0
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.636
 2-ра1.962
 3-та1.189
 4-та0.844
 5-а0.702
 6-а0.596
 7-а-
 Задна3.583
Главно предавателно число 3.471
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1263
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1860
Товароносимост (MAX)кг597
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг650
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1500
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.0
Максимална скоросткм/ч190
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км4.1
Извънградски цикълл/100км3.5
Смесен цикълл/100км3.7 (16")/3.8 (16"/17")
CO2 емисииг/км96 (16")/99 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi (7DCT)
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 X 84.5
Работен обемкуб. см.1,582
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.110/4000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт81/4000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм280/1500~2500(110ps MT)
Степен на компресия 16.0
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi (7DCT)
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Автоматична, 7-степенна с двоен съединител
Предавателни числа1-ва3.786
 2-ра2.261
 3-та1.957
 4-та1.023
 5-а0.778
 6-а0.837
 7-а0.681
 Задна5.074
Главно предавателно число "4.176(1245)
3.087(367R)"
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1293
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1900
Товароносимост (MAX)кг607
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг650
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1500
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.2
Максимална скоросткм/ч190
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км4.4
Извънградски цикълл/100км3.8
Смесен цикълл/100км4.0 (16")/4.1 (16"/17")
CO2 емисииг/км105 (16")/109 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 X 84.5
Работен обемкуб. см.1,582
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.136/4000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт100/4000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм280/1500~2500
Степен на компресия 16.0
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Механична, 6-степенна
Предавателни числа1-ва3.636
 2-ра1.962
 3-та1.189
 4-та0.844
 5-а0.702
 6-а0.596
 7-а-
 Задна3.583
Главно предавателно число 3.471
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1263
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1860
Товароносимост (MAX)кг597
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг650
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1500
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.0
Максимална скоросткм/ч190
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км4.3
Извънградски цикълл/100км3.7
Смесен цикълл/100км3.8 (16")/3.9 (16"/17")
CO2 емисииг/км99 (16")/102 (16"/17")
РАЗМЕРИ  
Дължинамм4340
Ширинамм1795
Височинамм1455
Междуосиемм2650
Клиренсмм140
Предна следа (16"/17")мм1559/1553
Задна следа (16"/17")мм1568/1562
Обем на багажника (MIN / MAX)л395/1301
Обем на резервоарал50
ДВИГАТЕЛ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi (7DCT)
Тип Четирицилиндров, редови, DOHC, турбокомпресор с променлива геометрия
Впръскване Common Rail с електронно контролирано впръскване
Екологични норми Euro 6
Брой на клапаните 16
Диаметър и ход на буталотомм77.2 X 84.5
Работен обемкуб. см.1,582
Максимална мощност при об./мин. (EEC)к.с.136/4000
Максимална мощност при об./мин. (EEC)кВт100/4000
Максимален въртящ момент при об./мин. (EEC)Нм300/1500~2500
Степен на компресия 16.0
Гориво Дизел
ТРАНСМИСИЯ  
ВЕРСИЯ 1.6 CRDi (7DCT)
Задвижващи колела Предни задвижващи колела
Тип Автоматична, 7-степенна с двоен съединител
Предавателни числа1-ва3.786
 2-ра2.261
 3-та1.957
 4-та1.023
 5-а0.778
 6-а0.837
 7-а0.681
 Задна5.074
Главно предавателно число "4.176(1245)
3.087(367R)"
ТЕГЛО  
Собствено тегло на автомобила (MIN)кг1293
Максимално допустимо тегло на автомобилакг1900
Товароносимост (MAX)кг607
Максимално разрешено тегло на багажник на покривакг80
Максимално разрешено тегло на ремарке без собствени спирачкикг650
Максимално разрешено тегло на ремарке със собствени спирачкикг1500
УПРАВЛЕНИЕ  
Сервоусилвател Електро-сервоусилвател на волана пропорционален на скоростта
Обороти  2.57
Радиус на обратен завой (MIIN)м5.3
СПИРАЧКИ   
Предни Вентилирани, дискови
Задни Дискови
Ръчна спирачка Елетрическа
ШАСИ И ОКАЧВАНЕ  
Конструкция Високоякостна самоносеща стоманена конструкция
Предно окачване Независимо, тип Mc Pherson
Задно окачване Многораменно
Амортисьори предни / задни Телескопични
Колела 6.5Jx16 / 7.0Jx17
Гуми 205/55/16 ; 225/55/17
ПОСТИЖЕНИЯ  
Ускорение от 0 до 100 км/чсек11.2
Максимална скоросткм/ч190
РАЗХОД НА ГОРИВО (Директива 2004/3/EC)  
Градски цикълл/100км4.4
Извънградски цикълл/100км3.9
Смесен цикълл/100км4.0 (16")/4.1 (16"/17")
CO2 емисииг/км105 (16")/109 (16"/17")

© 2021 Hyundai. Всички права запазени.