Свежият нов облик на динамиката.

Ще се събират погеди - и не само заради звука. Подобрените дизайнерски елементи и новият стил на i30 N отразяват динамичните характеристики.

Екстериор

Преработен за повече емоции и по-добра динамика.

Личи си, че е роден на пистата. Новият i30 N е преосмислен с актуализиран дизайн, фокусиран върху динамичните характеристики. Нещо повече от стилно упражнение, новата агресивно изглеждаща предна броня, включваща въздухозаборници, предназначени да подобрят аеродинамиката и да намалят турбуленцията. А новите 19" ковани алуминиеви джанти изглеждат фантастично, като подобряват поведението на пътя благодарение на по-ниското си тегло.

360°

0%
  1. The new Hyundai i30 N from the front in Performance Blue colour.

   Отпред.

   Новите LED фарове с V-образни дневни светлини визуално подчертават широката нова N решетка, която е оптимизирана, за да позволи по-ефективно охлаждане на двигателя.

  2. the new Hyundai i30 N from the side in Performance Blue colour

   Отстрани.

   Подледнат отстрани, най-големия акцент са новите 19" кованти алуминиеви джанти обути в специално разработени за i30 N Pirelli P Zero гуми.

  3. the new Hyundai i30 N from the rear in Performance Blue colour

   Отзад.

   Новата задна броня се отличава с интегрирани фарове за мъгла, червена акцентна линия и две изключително големи изпускателни тръби. Преработените задни светлини се отличават с нов светодиоден подпис.

   The power of choice.

   • Engine Red

   • Dark Knight Gray Pearl

   • Phantom Black Pearl

   • Polar White

   • Shadow Gray

   • Sunset Red Pearl

   • Performance Blue

   Интериор

   Подобрен команден пулт.

   Създаден от състезатели за хора, които наистина обичат колите, елегантният и спортен интериор на новия i30 N прегръща и вълнува. Пилотската кабина е толкова свързана със съзтезателната писта, колкото и с комфорта на всекидневието. Ергономията е изцяло фокусирана върху водача - имате всичко пред очите и е на една ръка разстояние.

   1. interior view of the cockpit inside the new Hyundai i30 N showing the front seats

    Олекотени N седалки

    Облечени с висококачествена кожа и материали от алкантара®, леките еднорамкови седалки се отличават с осветено N лого и още по-изразени странични опори.

   2. detail of the racing-inspired paddle shifters on the steering wheel of the new Hyundai i30 N

    Бързи смени на една ръка разстояние.

    Вдъхновени от състезателните дни, перата на волана поставят бързи и лесни превключвания на предавките на една ръка разстояние.

   3. detail of the N Cluster inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

    N инструменти.

    Един бърз поглед към тептературата на маслото, въртящия момент и налягането в турбото. Червената зона на оборотомера се променя в зависимост от температурата на маслото.

    © 2024 Hyundai. Всички права запазени.