Посветен на тръпката от шофирането.

Вдъхновен от шампионския i20 Coupe WRC, изцяло новият i20 N внася състезатилените си гени в живота ви -и прилив на адреналин в кръвта ви.

 1. The all-new Hyundai i20 N, seen from the front, turning a curve on a race track.

  Най-добрият хулиган в завоите.

  Със своя нов 1,6 Т-GDi двигател и впечатляващите 204 к.с., изцяло новият i20 N е също толкова мощен, колкото рали автомобила, на който е базиран.

 2. The all-new Hyundai i20 N, seen from the rear, driving a race track.

  Всекидневна спортна кола.

  Динмиката не трябва да идва за сметка на удобството: i20 N включва най-добрите в класа на Hyundai функции за свързване и безопасност за приятно и безопасно шофиране.

 3. An image of the all-new i20 N styled like a sports car.

  Готов за пистата.

  Разходете се из града или завъртете една бърза обиколка на състезателната писта. i20 N изглежда не е само една красива фасада. Под капака се крие нещо специално.

  Вокална дарба, която е музика за ушите.

  Дълбок рев с всяко ускорение: Можете да чуете силата на изцяло новия двигател на i20 N, с всяко натискане на газта. Искате нещо по-спокойно за ежедневието? Звукът на изпускателната система се променя в зависимост от избрания от вас режим на работа.

  Динамика.

  Ускорявайки от 0-100 км/ч само за 6,2 секунди, изцяло новият i20 N със сигурност ще направи силно впечатление.

  Безопасност.

  Новият i20 N е модернизиран с най-новите функции на Hyundai SmartSense за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

  Свързаност.

  N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новият i20 N е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

  за гаранциите.

  6d Future Proof With All Models

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.

  Сериозна мощност за максимално забавление.

  Изцяло новият i20 N е разработен да бъде истински способно пистово оръжие. Натиснете газта и веднага ще почувствате - и ще чуете - корените от моторните спортове. Задвижван от 1,6 Т-GDi двигател с турбокомпресор с мощност 204 к.с., който осигурява и максимален въртящ момент от 275 Нм - ще харесате незабавната обратна връзка, която получавате от неговата висока отзивчивост и впечатляваща мощност за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти.

  © 2023 Hyundai. Всички права запазени.