Шофиране на по-високо ниво. ⁠

Новият Hyundai ELANTRA е сродната душа на необикновеното. Оборудван с интелигентни технологии и функции за безопасност. Той също така привлича вниманието със своя остър, модерен външен вид. ELANTRA съчетава най-доброто.

Динамика

Използвайте мощността на двигателя.

Новоразработената платформа осигурява на Elantra пъргавина и стабилност, докато съвременните двигатели са икономични и гарантират оптимални характеристики на шофиране при всякакви условия.

 1. 1.6 MPI 6MT

  Новото поколение ELANTRA се задвижва от 1.6 MPI атмосферен бензинов двигател с 128 к.с., оборудван със шестстепенната ръчна скоростна кутия (6MT). Колата ускорява от 0 до 100 км / ч за 10,6 секунди и има максимална скорост от 200 км / ч.

 1. 1
 1. 1.6 MPI CVT

  Опционално ELANTRA може да бъде оборудвана с автоматична скоростна кутия (CVT). В тази конфигурация, ELANTRA ускорява от 0 до 100 км/ч за 10,7 секунди и има максимална скорост от 195 км/ч.

 1. 1

Безопасност

Hyundai SmartSense.

Оборудван с най-новите усъвършенствани системи за подпомагане на водача, Hyundai SmartSense, новият Hyundai ELANTRA води напред в най-новия технологичен сегмент и предлага още повече безопасност и спокойствие.

 1. Asystent unikania kolizji czołowych Nowego Hyundaia Elantra.

  Асистент за избягване на челен сблъсък (FCA).

  Системата FCA използва монтирана отпред камера и радарен сензор, за да следи трафика пред автомобила. Ако засече потенциален сблъсък с автомобила отпред, тя предупреждава водача и, ако е необходимо, автоматично намалява скоростта или спира автомобила. Системата може също да разпознае пешеходци и велосипедисти.

 1. 1
 1. Asystent unikania zderzenia z pojazdem w martwym polu Nowego Hyundaia Elantra.

  Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

  Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

 1. 1
 1. Inteligentny tempomat Nowego Hyundaia Elantra.

  Адаптивен круиз контрол (SCC).

  Повече безопасност и по-малко стрес. Поддържа зададено разстояние до превозното средство, като автоматично намалява или увеличава скоростта до предварително зададена стойност.

 1. 1
 1. Asystent zapobiegający kolizjom podczas cofania Nowego Hyundaia Elantra.

  Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

  При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

 1. 1
Nowy Hyundai Elantra na autostradzie korzystający z asystenta podążania na pasie ruchu.

Асистент за следене на пътната лента (LFA).

ELANTRA разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа BAYON винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 180 км / ч по магистралите и градските улици.

System DAW na cyfrowym zestawie wskaźników Nowego Hyundaia Elantry

Предупреждение за умора на водача (DAW).

Когато се установи тенденция на умора или разсейване, системата привлича вниманието ви със звуков и визуален сигнал, предлагащо спиране за почивка.

Удобство

Като у дома си.

Разширените функции за свързване на Elantra са невероятно интуитивни и лесни за използване, като поддържат връзка с колата ви и улесняват много дейности по време на шофиране.

 1. Wnętrze Nowego Hyundaia Elantra i funkcja parowania kilku urządzeń Bluetooth.

  Свързване на повече от едно Bluetooth устройства.

  По време на шофиране можете да превключвате между възпроизвеждане на музика от 2 едновременно безжично свързани смартфона.

 2. Podstawka bezprzewodowego ładowania smartfonów w nowym Hyundaiu Elantra.

  Безжично зареждане.

  Системата за безжично зареждане, удобно разположена в централната конзола, ви позволява лесно да зареждате съвместим смартфон с активиран Qi без използване на кабели.

 3. Spersonalizowany profil na ekranie nawigacji Nowego Hyundaia Elantra.

  Персонализиран профил.

  Изберете своя персонализиран профил и имайте всичко на една ръка разстояние - настройки на седалките, навигация, радиостанции, звук и други.

  Премиум аудиосистема Bose®.

  Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose®. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с приключенския стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и ELANTRA.

  System muzyczny klasy premium firmy BOSE w Nowym Hyundaiu Elantra.
  1. Nowy Hyundaia Elantra – nowy cyfrowy zestaw wskaźników 10,25” z możliwością dostosowania.

   Дигитално табло.

   Луксозният интериор е завършен с ново 10,25" дигитално табло, което се персонализира в зависимост от избрания режим на работа.

  2. Nowy Hyundai Elantra – opcjonalny 10,25-calowy ekran nawigacji 3D.

   Навигационна система.

   Безплатният абонамент на LIVE Services за навигационната система предоставя информация за трафик в реално време, предупреждения за камери за скорост , прогноза за времето и др.

  3. Nowy Hyundai Elantra - elektryczny hamulec postojowy sterowany przyciskiem.

   Електрическа ръчна спирачка (EPB).

   Лесен за използване бутон активира или деактивира допълнителната електрическа ръчна спирачка.

  4. Nowy Hyundai Elantra – układ 3-stopniowej wentylacji foteli przednich.

   Климатизирани предни седалки.

   Топло през зимата и прохладно през лятото. Седалките за водача и пътника на предната седалка се предлагат с отопление и вентилация на седалките.

  5. Nowy Hyundai Elantra – system zapamiętywania ustawień fotela kierowcy.

   Седалки със запаметяване на позицията.

   Насладете се на максимален комфорт с едно натискане на бутон. Системата запаметява настройките на седалката на водача, като наклона на облегалката и ъгъла на седалката.

  6. Automatyczna klimatyzacja w Nowym Hyundaiu Elantra.

   Автоматичен климатик.

   Водачът и пътникът отпред могат индивидуално да регулират температурата според предпочитанието им. Изберете желаната температура и системата ще направи останалото.

  7. Nowy Hyundai Elantra – system audio 8” z dublowaniem funkcji smartfona.

   8“ Display Audio.

   Новият 8“ дисплей безжично поддържа Apple CarPlay и Android Auto.

   © 2023 Hyundai. Всички права запазени.