Време е да се осмелиш.

Хората се отегчават от рутината на всекидневието. Какво е решението? Мощен, неубоздан оптимизъм, мотивиращ промяна на правилата на играта, да промени света. Представяме ви новият Hyundai ELANTRA.

Твой ред. Следвай целите си.

Новият Hyundai ELANTRA е автомобил за прагматични и размуни хора, но в същото време е авангарден и модерен. Вече в седмото си поколение, новият Hyundai ELANTRA, базиран на изцяло нова платформа, се отличава с по-дълго междуосие, по-широко и по-ниско купе.

 1. Четириврато купе.

  Новият Hyundai ELANTRA скъсва с класическите пропорции на своя предшественик. Новото купе е по-ниско, по-широко и по-дълго, с пропорции на модерно четириврато купе.

 2. Интелигентна свързаност.

  Hyundai ELANTRA разполага с най-новите технологии за свързаност на Hyundai благодарение на два 10,25" кристално ясни дисплея. Един като дигитално табло и един централен за мултимедията с последно поколение Hyundai навигационна система.

 3. Премиум аудиосистема BOSE.

  Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose®. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с авангардния стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и ELANTRA.

  Смел дизайн.

  Експресивен дизайн на спортно купе. За да придадат на купето с четири врати нов облик, инженерите и дизайнерите на Hyundai удължиха, свалиха и разшириха автомобила в сравнение с модела от шесто поколение. Само с тези малки детайли, новият модел е истинска революция, а не еволюция.

  1. Интелигнетна динамика.

   Новото поколение ELANTRA се задвижва от актуализиран 1.6 MPI бензинов двигател с мощност 128 к.с.

  2. Безопасност.

   Открояващ се в своя сегмент, ELANTRA предлага обширен списък от функции за безопасност на Hyundai SmartSense.

  3. Съвременна свързаност.

   Централният сензорен екран поддържа Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, така че можете да свържете телефона си и да имате неговите функции на големия екран.

   5-годишна гаранция с неограничен пробег.

   Както всеки Hyundai, ELANTRA е създадена по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

   Nowy Hyundai Elantra pokazany z boku zaparkowany na ulicy.
   1
   Logo 5 lat gwarancji Hyundai bez limitu kilometrów.

   © 2023 Hyundai. Всички права запазени.