Поставя на нови стандарти.

Изцяло новият BAYON поставя нови стандарти в своя сегмент с впечатляващата си гама от най-съвременни интелигентни технологии. Насладете се на първокласна свързаност, най-добрите в класа си функции за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача - и наличната 48V Mild-Hybrid технология.

Свързаност

Най-модерните системи за свързаност.

Естествено, BAYON разполага с всички най-нови интелигентни технологии от актуалната палитра на Hyundai като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

 1. The 10.25" centre touchscreen in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  Нов 10,25" централен екран.

  Централният сензорен екран поддържа Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, така че можете да свържете телефона си и да имате функциите на телефона точно на големия екран.

 2. The 8’’ display audio inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.
  2

  8" сензорен екран.

  8-инчовият сензорен екран разполага и с безжично огледално отразяване на смартфон, което ви позволява лесно да свързвате и огледално отразявате смартфона си чрез Apple CarPlay ™ и Android Auto ™ без досадни кабели.

 3. The brilliant 10.25” digital cluster inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  Дигитално табло с размер 10,25".

  10,25-инчовото дигитално табло подобрява високотехнологичния усет на пилотската кабина и ви предоставя кристално ясен изглед върху цялата важна информация за автомобила само с един поглед.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Bluelink® Connected Car Services внасят безпроблемна свързаност директно в изцяло новия BAYON с онлайн разпознаване на глас и широка гама от функции, за да направят шофирането ви по-удобно и приятно. Освен многото интелигентни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink®, безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai също е включен в навигационната система.

  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Отключване и заключване.

   Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, BAYON ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите BAYON с помощта на бутон в приложението Bluelink®.

  1. 1
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Изпращане на дестинация до колата.

   Ако BAYON е оборудван с навигационна система, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршута във навигационната система. Просто влизате и настискате Go.

  1. 1
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Намери колата ми.

   Забравихте къде сте паркирал? Няма проблем. Просто отворете приложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

  1. 1
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Известия за аларма.

   Bluelink винаги следи BAYON. Ако някой се опита да проникне в автомобила - заключването на вратата е компрометирано - апликацията ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

  1. 1
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Диагностика на автомобила.

   За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

  1. 1
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Състояние на автомобила.

   Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

  1. 1

  Удобство

  Просторен и удобен с много товарно пространство.

  Предоставяйки комфорт и вътрешен простор, типичен за един SUV, изцяло новият BAYON с компактния външен размер и означава, че можете да се насладите на най-доброто от двата свята. BAYON е малкът отвън и голям отвътре.

  1. Woman driving the all-new Hyundai BAYON crossover SUV seen through the window of the passenger-side.

   Висока позиция на седене.

   Ще ви хареса чувството за свобода, което получавате от по-високата позиция на седене и страхотната видимост за по-голямо удобство на пътя.

  2. Interior view of the trunk of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Изключително широк багажник.

   С 411 литра багажно пространство и интелигентен капак на багажника, изцяло новият BAYON се откроява в сегмента със своя щедър товарен обем.

  3. The boot cover storage in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Хитроумно съхранение на кората в багажника.

   Имате нужда от място за високи предмети? Удобно съхранявайте кората на багажника зад задната седална във вертикална позиция, за да използвате оптимално обема на багажника на изцяло новия BAYON.

   The excellent legroom inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Широка задна седалка.

   Насладете се на отлично място за крака за по-комфортно пътуване. Пътниците отпред разполагат с 1072 мм място за краката, докато пътниците отзад имат 882 мм.

   The generous headroom inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Оптимално място за главите.

   Цялостното усещане за простор се допълва от пространството за главите от 993 мм за пътниците отпред и 977 мм за пътниците отзад.

   Премиум аудиосистема Bose®.

   Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose® в изцяло новия BAYON. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с приключенския стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и BAYON.

   The premium Bose sound system in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.
   Wireless charging with the centre console of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Безжично зареждане.

   Безжично зареждане на телефон – разположена в централната конзола, поставката за безжично зареждане (стандарт Qi) ви позволява да зареждате лесно съвместим, отговарящ на стандарта Qi смартфон без използване на разхвърляни и неприятни за окото кабели.

   Various USB Ports in the centre console of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Множество USB портове.

   Свързването и зареждането на преносими USB устройства никога не е било по-лесно с два USB порта отпред и един отзад.

   Безопасност.

   Най-богатият пакет за безопасност в класа си.

   С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, изцяло новият BAYON осигурява още повече спокойствие. Много от тях вече са включени в стандартното оборудване.

   1. Асистент за следене на пътната лента (LFA).

    BAYON разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа BAYON винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 180 км / ч по магистралите и градските улици.

   2. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

    Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

   3. Адаптивен круиз контрол (ASCC).

    Повече безопасност и по-малко стрес. Поддържа зададено разстояние до превозното средство, като автоматично намалява или увеличава скоростта до предварително зададена стойност.

   4. Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

    При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

   5. Сигнализиране за тръгване на автомобила отпред (LVDA).

    Тази система за градско шофинаре сигнализира, когато автомобила отпред тръгне, точно като светофар в задръстване

   1. 1
   2. 2
   3. 3
   4. 4
   5. 5
   1. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai BAYON.

    Асистент за избягване на челен сблъсък (FCA).

    Системата FCA използва монтирана отпред камера и радарен сензор, за да следи трафика пред автомобила. Ако засече потенциален сблъсък с автомобила отпред, тя предупреждава водача и, ако е необходимо, автоматично намалява скоростта или спира автомобила. Системата може също да разпознае пешеходци и велосипедисти.

   1. 1
   1. Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC) on the all-new Hyundai Bayon.

    Адаптивен круиз контрол базиран на навигационната система (NSCC).

    Използва най-съвременната навигационна система за предвиждане на предстоящи завои или прави по магистралите и автоматично регулира скоростта за по-безопасно шофиране.

   1. 1

   Динамика

   Страхотна динамика и отлична горивна ефективност.

   Новият BAYON осигурява отлична горивна ефективност и конкурентни емисии на CO2 благодарение на актуализираните си двигатели T-GDi - турбо двигатели с директно впръскване за оптимална ефективност и забавление при шофиране. Когато се комбинира с новата уникална 48V Mild-Hybrid система с интелигентна ръчна трансмисия (iMT), получавате още по-нисък разход на гориво.

   1. Black letters against a white background saying "4 engines".

    Интелигентна ефективност.

    Изберете между 2 двигателя в 4 различни конфигурации, които осигуряват едни от най-добрите стойности на CO2 в своя клас - защото грижата за околната среда е толкова важна за нас, колкото и за вас.

   2. Black letters against a white background saying 48V for the mild-hybrid system.

    Mild hybrid.

    Спести гориво и намали вредните емисии с новата Mild-Hybrid технология в BAYON. Тя подпомага двигателя с допълнителна мощност при ускорение.

   3. Black letters against a white background saying "7 speed".

    Прецизни скоростни кутии.

    Изберете между няколко опции за скоростна кутия: 6-степенна интелигентна ръчна трансмисия (6iMT) или 7-степенна трансмисия с двоен съединител (7DCT).

    1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.0 litre T-GDi petrol engine

     1.0 T-GDI с мощност 120 к.с.

     Нашият трицилиндров 1.0 T-GDI двигател е проектиран да покаже страхотната динамика на изцяло новия BAYON на пътя. Със 120 к.с. и новата ни 48V Mild-Hybrid технология, която се предлага, тази пъргав двигател прави колата също толкова забавна за шофиране, колкото изглежда. Може да се съчетае с 6-степенна интелигентна ръчна скоростна кутия (6iMT) или 7-степенна трансмисия с двоен съединител (7DCT).

    2. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.0 litre T-GDi petrol engine

     1.0 T-GDI с мощност 100 к.с.

     Версията с мощност 100 к.с. на 1.0 T-GDi двигател също може да се ободудва с 48V Mild-Hybrid, но също така може да бъде без нея. И тук се предлагат двете скоростни кутии: 6-степенна ръчна и 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител (7DCT).

    1. 1
    2. 2
    1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.2 litre MPi petrol engine

     Бензинов 1.2 MPI.

     За почитателите на класическите двигатели, новият BAYON предлага четирицилиндров бензинов двигател с 1197 сс работен обем. С мощност 84 к.с. и 5-степенна механична скоростна кутия, този двигател предлага нещно реене по пътя.

    1. 1
    Rev matching in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Междинна газ.

    BAYON е първият SUV на Hyundai с тази функция, която обикновено е запазена за нашите спортни модели Hyundai N. Rev-matching контролира оборотите, което позволява по-плавни или по-спортни превключвания на по-ниска предавка.

    Система 48V Mild-Hybrid.

    Пестете гориво и намалете емисиите с опционалната 48-волтова Mild-Hybrid система (стандартна за 1.0 T-GDI 120к.с.). Тя допълва двигателя с вътрешно горене с допълнителни 60 Nm въртящ момент по време на ускорение - в зависимост от състоянието на зареждане на батерията и степента на ускорение. В резултат икономията на гориво и емисиите на CO2 на задвижването са значително подобрени. Хибридната система също е чудесна за градски трафик, тъй като тя също така подполамага двигателя с вътрешно горене с по-бързо и плавно запалване след спиране, спестявайки допълнително гориво. Mild-Hybrid стартер генератор (MHSG) възстановява кинетичната спирачна енергия като я преобразува в електричество и я съхранява в 48V батерия за по-късна употреба.

    1. The comfort start of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Комфортен старт.

     Mild-Hybrid системата има особени предимства в градския трафик, като MHSG поддържа двигателя с вътрешно горене при повторно стартиране след спиране в трафик. Това действие поддържа по-бързо и плавно стартиране на двигателя с допълнителен въртящ момент, като се черпи енергия от батерията. MHSG подпомага двигателя с вътрешно горене по време на потегляне, като компенсира с въртящ момент и мощност.

    1. 1
    1. The acceleration of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Ускорение.

     При ускорение MHSG подпомага двигателя с вътрешно горене с допълнителни 60 Nm въртящ момент по време на ускорение - в зависимост от състоянието на зареждане на батерията и степента на ускорение. След като се достигне необходимата скорост, MHSG преминава в неутрален режим, без да доставя мощност. В резултат на това емисиите на CO2, както и разходът на гориво, могат да бъдат намалени.

    1. 1
    1. The constant driving of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Движение с постоянна скорост.

     При постоянна скорост MHSG или е на празен ход, или действа като генератор, зареждащ батерията, в зависимост от наличния заряд в батерията.

    1. 1
    1. The recuperation of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Рекуперация.

     При спиране и спускане, въртящият се колянов вал захранва MHSG, който след това действа като генератор с максимална рекуперационна мощност от 10 до 12 kW. Генераторът преобразува кинетичната спирачна енергия в електричество и я захранва обратно в батерията. В тези фази двигателят с вътрешно горене остава включен и съединителят е затворен, за да може да предава мощността от колелата върху трансмисията и двигателя към MHSG.

    1. 1
    1. The extended start-stop of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Движение с ниска скорост.

     При движение при ниски скорости функцията старт-стоп вече се активира при 30 км / ч. При забавяне между 30 и 0 км / ч и при изключен съединител двигателят се изключва напълно.

    1. 1
    1. The 6-speed iMT in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Интелигентна ръчна трансмисия (iMT).

     а повишена горивна ефективност при версията с Mild-Hybrid, 6iMT отделя двигателя от трансмисията след освобождаване на газта.Така BAYON преминава в режим Coasting.

    2. A manual transmission gear lever inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     6-степенна ръчна скоростна кутия.

     6-степенната ръчна скоростна кутия е преработена спрямо предшественика си, за по-прецизно и плавно превкючване.

    3. The 7-speed dual clutch transmission inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     7-степенна трансмисия с двоен съединител (7DCT).

     Системата с двоен съединител позволява светкавично бърза смяна на предавките, независимо дали използвате автоматичния режим или изберете да превключвате предавките ръчно.

    4. An all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV on the road from above.

     Режим Coasting.

     Предлага се в конфигурации на двигатели с iMT и MHSG, изцяло новият BAYON автоматично влиза в режим Coasting, когато освободите газта, спестявайки гориво.

     Система за регенериране на енергия (ERS).

     Idle Stop & Go (ISG), системата за управление на алтернатора (AMS) и гумите с ниско съпротивление при търкаляне се допълват от нашата система за регенериране на енергия (ERS): когато автомобилът се движи, но педала на газата не е натиснат, спирачният ефект на двигателя генерира кинетична енергия, която се преобразува в електричество и се съхранява в батерията. Това намалява както разхода на гориво, така и емисиите на отработени газове.

     Diagram showing how ISG, AMS and ERS affect energy generation and usage in the all-new Hyundai BAYON.

     Повече динамика. По-малко вредни емисии. Технология на двигателя CVVD.

     Hyundai е разработил първата в света технология с непрекъснато променлива продължителност на клапаните (CVVD). Той оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране.

     Разгледайте повече от новия BAYON.

     Модерният дизайн отговаря на най-добрата в класа безопасност. Съвременните функции за свързване ви държат винаги на линия, докато сте на път. Новите опции за задвижване и трансмисия правят път за изискано и вълнушащо изживяване при всяко едно шофиране. Изцяло новият BAYON задава стандарти в сегмента.

     © 2024 Hyundai. Всички права запазени.