Открояващ се дизайн.

Със своите остри линии и привличащи вниманието пропорции, изцяло новият BAYON наистина се откроява сред тълпата. Стилен и елегантен, той съчетава елегантното SUV наследство на Hyundai с визуално зашеметяваща интерпретация на новия ни дизайнерски език - Sensuous Sportiness.

Художествено вдъхновение

Изкуство от цяла Европа, вдъхновено от BAYON.

За да отпразнуваме световната премиера на BAYON, поканихме 9 различни художници от цяла Европа, за да създадат уникални произведения на изкуството, вдъхновени от неговия дизайн. Идеята за кампанията идва от уникалните характеристики на модела: това е първият модел на Hyundai, разработен специално за Европа - и неговият отличителен дизайн, който включва дизайнерската идентичност на Hyundai „Sensuous Sportiness“ - служи като източник на артистично вдъхновение.

Екстериор

Завладяващата елегантност

С дръзкия си външен вид и интегрирането на елегантните ключови елементи на SUV дизайна на Hyundai, BAYON прави мощно елегантно дизайнерско изявление. Уникални и уверени, неговите силни линии и светлини с форма на стрела са жизнена интерпретация на чувствената дизайнерска идентичност на Hyundai - дефинирана от хармонията между пропорция, архитектура, стил и технологии.

360°

0%
  1. The arrow shaped headlamps and wide grille harmonize with the sleek air intake band and narrow LED DRLs on top to give the front a truly one-of-a kind look.

   Отпред.

   Стреловидните фарове и широката решетка се хармонизират с отличителните въздухозаборници и тесните LED дневни светлини отгоре, за да придадат на предната част наистина единствен по рода си дизайн.

  2. On the side, the dynamic shoulder draws the eye into the strong graphic features, the powerful c-pillar form, and the sporty wedge-shaped profile.

   Отстрани.

   Отстрани стремителната линия на купето привлича погледа в силните графични характеристики, спортния клиновиден профил и уникалната С-колона.

  3. The all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV from the rear.

   Отзад.

   Стреловидните LED задни светлини са свързани с червена акцентираща линия. Разположени далеч отстрани, те подобряват визуалното впечатление за широчина.

   Изрази себе си. Твоята кола. Твоите цветове.

   Можете да избирате от общо девет екстериорни цвята, които да допълнят привличащия вниманието силует на изцяло новия BAYON, включително нов цвят: Mangrove Green. На всичкото отгоре опцията за двуцветен покрив и корпуси на огледалата в цвят Phantom Black ви позволява допълнително да персонализирате някои цветови комбинации, за да се изразите, за да създадете кола, идеално съобразена с вашия вкус.

   Интериор

   Освежаващо просторен.

   Седнете и се насладете на пътуването. Предоставяйки най-доброто в класа интериорно пространство с увеличено място за раменете, както и повече място за краката отзад в сравнение с предшественика си - дизайнерите на Hyundai създадоха нов дизайн на интериора с достатчъно пространство и удобство за всички. А що се отнася до комфорта използвахме много иновативни и естетически решения, за да се създаде въздушна, модерна атмосфера. Всичко това е гарнирано и с LED амбиентно осветление, придаващо изтъчен син акцент в пилотската кабина.

   1. Woman in the drivers seat of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV with panorama roof.

    Страхотна видимост и комфорт.

    Ще ви хареса по-високата позиция на седене, където комфортът върви ръка за ръка със стила - влизането и излизането от висококачествените текстилни седалки е приятно и лесно.

   2. The sleek and stylish dashboard inside of the the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Елегантно и стилно табло.

    Елегантните хоризонтални остриета придават на изпъкналото табло нестандартно стилен външен вид, подчертавайки плавния и широк дизайн.

   3. The sporty 4-spoke steering wheel inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Спортен волан с 4 спици.

    Ергономичен и спортен, на новия мултифункционален волан са разположени уредите за най-важните удобства на борда.

   4. The 10.25’’ centre touchscreen and digital cluster in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Два пъти по 10,25 инча

    10,25-инчовото дигитално табло и централният сензорен екран (10,25-инча) са визуално комбинирани за елегантен високотехнологичен външен вид и максимална използваемост.

    1. The brilliant 10.25” digital cluster inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Дигитално табло с размер 10,25".

     За още по-високотехнологичен външен вид в пилотската кабина, брилянтно ново 10,25-инчово дигитално табло показва основна информация за шофиране, където можете да я видите най-добре: отпред и от центъра. Можете да промените дисплея според вашите предпочитания: можете да покажете цифровата си скорост, енергийния поток (само 48V) или функциите SmartSense.

    1. 1
    1. The different drive modes of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV: Normal, Eco and Sport.

     Режими на шофиране.

     Променете режима според вашето настроение. В зависимост от избрания режим получавате модифицирана реакция на двигателя и променена геометрия на скоростната кутия за различно изживяване при шофиране. Цветовите схеми на дигиталното табло се променят в зависимост от избрания режим на задвижване. Синьо за Normal, зелено за Eco и червено за Sport..

    1. 1

    Фини интериорни акценти за релаксираща атмосфера.

    Вътре ще откриете усещане за простор и комфорт, което надхвърля всички очаквания. Тук пространството и технологиите се сливат в пълна хармония, поставяйки нови стандарти в сегмента с впечатляващата гама от модерни интелигентни технологии. С участието на чувствени форми, вдъхновени от водопади, в интериорa са използвани висококачествени меки на допир материали, извеждащи външния вид и усещането на ново ниво.

    1. The full black interior trim inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Черно.

     Вечната класика: опростена, но същевременно лъскава и стилна - окончателният избор за тези, които предпочитат класическия интериор.

    2. The Black interior trim features light grey fabric accents for the all-new Hyundai BAYON.

     Двутонално сиво.

     Двутоналното сиво решение на интериора се отличава със светлосиви акценти и контрастни шевове на седалките.

    3. The Dark Gray with Mangrove Green interior trim features for the all-new Hyundai BAYON crossover SUV.

     Черно / тъмно зелено.

     За почитателите на по-екстравагантните тенденции. В стилния черен интериор можете да намерите ексклузивни решения в Mangrive Green за щипка индивидуалност.

     The LED ambient lighting in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     LED Амбиентно осветление.

     Нощните разходки винаги правят шофирането специално. С фино LED амбиентно осветление в синьо, пилотската кабина на BAYOН достига нови висини в интериорния комфорт.

     Interior view of the back seats inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Създаден за комфорт.

     Комфортът и BAYON вървят ръка за ръка. Висококачествените седалки осигуряват максимален комфорт при всяко пътуване.

     Разгледайте повече от новия BAYON.

     Модерният дизайн отговаря на най-добрата в класа безопасност. Съвременните функции за свързване ви държат винаги на линия, докато сте на път. Новите опции за задвижване и трансмисия правят път за изискано и вълнушащо изживяване при всяко едно шофиране. Изцяло новият BAYON задава стандарти в сегмента.

     © 2024 Hyundai. Всички права запазени.