Оригинални аксесоари за индивидуален стил.

Отличителният дизайн на вашия нов BAYON вече казва толкова много положителни неща за вас. И можете да подобрите този ефект, като добавите своя избор от оригинални аксесоари на Hyundai. Всички са специално проектирани според същите взискателни стандарти на вашия BAYON. Така те не само изглеждат правилно, но и гарантирано ще пасват перфектно.

 1. The Hyundai BAYON interior with the adjustable armrest with storage box.

  Подлакътник с кутия за съхранение.

  Удобна поддръжка и удобно съхранение в едно. Този регулируем подлакътник разполага с удобно отделение за съхранение на малки предмети.
 2. The Hyundai BAYON trunk mat made from high-quality velour and BAYON logo.

  Стелка за багажника.

  Тази стелка, изработена по поръчка, поддържа багажника ви да изглежда като нов за по-дълго. Изработена от висококачествен велур и с логото BAYON.
 3. The Hyundai BAYON dog guard fitting perfectly between rear seatbacks and the roof.

  Транспорт за кучета.

  Прилягайки идеално между облегалките на задните седалки на BAYON и покрива, лесната за инсталиране решетка е проектирана за домашни любимци и обемисти товари.

  Вашите изключителни завършващи щрихи.

  Изберете подходящите цветни акценти за интериор, екстериор – или и двете. Имате избор между три отличителни цвята: Tomato Red, Aqua Turquoise и Phantom Black.

  Алуминиеви джанти.

  Нови експресивни алуминиеви джанти за Hyundai BAYON. Всички тези колела са проектирани и произведени, за да отговарят на най-високите стандарти на Hyundai. Един дизайн, два различни цвята. Изберете между 15" джанти Sejong в сребристо или графитено сиво или 16" джанти в сребристо или графитено сиво.

  И има още!

  И има още! Оригиналните аксесоари на Hyundai са създадени, за да ви помогнат да се насладите на още повече забавление и гъвкавост с вашия нов BAYON. Всички са прецизно изработени от висококачествени материали, така че да паснат перфектно на вашия автомобил. За повече информация се свържете с вашия Hyundai дилър.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.