Задаване на нови стандарти.

KONA Electric поставя нови стандарти в субкомпактния SUV сегмент със своята впечатляваща гама от най-съвременни интелигентни технологии. Насладете се на най-новата свързаност и интелигентни функции за удобство, подкрепени от авангардни системи за безопасност и помощ на водача.

Технология

Изпитайте най-новото.

 
 1. Мъж е хванал волана на Hyundai KONA Electric SUV.

  Двуекранен панорамен дисплей.

  Елегантно извитият панорамен дисплей разполага с два интегрирани екрана за високотехнологично изживяване и интуитивно използване: 12,3-инчов инфоразвлекателен сензорен екран и 12,3-инчово приборно табло.

 2. Снимка на head-up дисплея в Hyundai KONA Electric SUV.

  Проекционен тип head-up дисплей.

  Прожекционният head-up дисплей ви насочва безопасно през света, прожектирайки информация като упътвания или предупреждения директно в зрителното ви поле към пътя.

 3. Снимка на аудио системата e-Active Sound Design BOSE в Hyundai KONA Electric.

  Планиране на EV маршрут и откриване на зарядни точки.

  Насладете се на спокойствието винаги да знаете къде е следващото ви зареждане. Въведете дестинация и навигацията автоматично предлага точки за зареждане по маршрута.1

  Снимка на аудио системата e-Active Sound Design BOSE в Hyundai KONA Electric.

  Новият звук на електрическото шофиране.

  e-Active Sound Design на Hyundai и аудио системата BOSE генерират виртуален звук по време на шофиране, съобразен с купето, като се вземат предвид променливи като скорост, въртящ момент и ускорение.

  Дигитално свързан

  Извеждане на свързаността на следващото ниво.

  KONA Electric извежда свързаността на следващото ниво с новото поколение инфо-развлекателна система на Hyundai, наречена ccNC (Connected Car Navigation Cockpit), предлагаща усъвършенствана графика и перфектно единство между дисплеите. ccNC въвежда най-новата версия на Bluelink, включително пълни актуализации по въздуха на софтуера (OTA). За повече удобство KONA Electric може да се заключва, отключва и стартира чрез Hyundai Digital Key 2 Touch2 през смарт телефони или Apple Watch.3
  Смартфон с логото на Bluelink.

  Bluelink® услуги за свързаност в автомобила.

  Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.
  Мъж използва централния сензорен екран на Hyundai KONA Electric. 

  Винаги актуален с OTA софтуерна актуализация.

  Възползвайте се от непрекъснати актуализации на производителността и нови функции в автомобила чрез софтуерни актуализации по въздуха.
  Мъж изследва свързаността на Hyundai KONA Electric и отваря вратата със своя смартфон.

  Hyundai Digital Key 2 Touch.

  Новият Hyundai Digital Key 2 Touch позволява да използвате своя смартфон, за да заключвате и отключвате вратите, както и да стартирате автомобила, като го поставите в станцията за безжично зареждане.
  Amazon music screen inside the Hyundai KONA Electric.

  Amazon Music.4

  Стриймвайте своята любима музика и плейлисти с Amazon Music в KONA Electric.
  Екран на Amazon Music в Hyundai KONA Electric.

  Apple Car Play / Android Auto.

  Благодарение на Apple CarPlay™ и Android Auto™ може да дублирате приложенията и музиката от вашия смартфон върху големия екран.

  Безопасност

  Авангардна интелигентна технология.

  За допълнително спокойствие, KONA Electric е оборудвана с най-новото поколение Hyundai Smart Sense – нашите авангардни Усъвършенствани системи за подпомагане на водача. За първи път разполага и с Highway Driving Assist 2.0 – комбинация от Асистент за следване на лентата и Базиран на навигация интелигентен круиз контрол – той използва сензори и картовата база данни, за да позволи автономно шофиране, автоматично регулиране на скоростта и изпреварване на колите пред вас, когато е активиран Круиз контролът.
  1. Заснета отстрани Hyundai KONA Electric, движеща се по мост.

   Асистент за шофиране на магистрала (HDA 2.0).

   KONA Electric е оборудвана с Асистент за шофиране на магистрала (HDA 2.0), който използва сензори и картовата база данни, за да предложи Ниво 2 на автономно шофиране.
    
  2. Син Hyundai KONA Electric се движи по пътя.

   Асистент за избягване на челен удар 2.0 (FCA 2.0).

   Насладете се на по-висока безопасност с активна асистенция във волана за избягване на сблъсък в критични ситуации, пресичане на кръстовище, смяна лентата на движение и пътна маркировка за смяна на лентата.
    
  3. Монитор за следене на сляпата точка в приборното табло на Hyundai KONA Electric.

   Монитор за следене на сляпата точка (BVM).

   Сега можете да видите изгледите назад отляво и дясно в приборното табло. Камерите се активират чрез мигачите при смяна лентата на движение.
   1. Асистент за дистанционно интелигентно паркиране.

    Насладете се на лесно паркиране в тесни места с RSPA – Можете да движите KONA Electric напред и назад с помощта на бутоните на Smart Key, за да го управлявате – като стоите извън SUV-то.

   2. Асистент за избягване на сблъсък при изход назад от паркомясто (PCA-R).

    Ако бъде засечено препятствие от камерата за задно виждане или задните ултразвукови сензори, PCA ще покаже предупреждение и, ако е необходимо, ще задейства спирачките

   3. Монтирана в купето камера (ICC).

    Системата използва монтирана в купето камера, за да анализира лицето на водача и в случай на сънливост или невнимание предупреждава водача визуално и с предупредителен сигнал.

   4. Асистент за избягване на челен сблъсък със Завиване на кръстовище (FCA-JT)

    Следейки пътя с радар и камера, системата автоматично спира автомобила, когато засече внезапно спиране от предходната кола, или засече пешеходци и велосипеди на пътя. Когато завиване наляво на кръстовище, системата спира автомобила, ако има риск от сблъсък с насрещно движещ се автомобил

   5. Предупреждение за сблъсък в сляпата точка (BCW)

    Използвайки радар в долната част на задната броня, системата ви предупреждава за трафик в сляпата зона. Ако включите мигача в такава ситуация, системата ще акустична аларма и ще приложи спирачно усилие, за да предотврати сблъсък

   6. Асистент за поддържане лентата на движение (LKA)

    Използва предната камера за следене на пътните маркировки. В случай на непреднамерено напускане на лентата на движение, той ще ви предупреди и може да приложи усилие за противодействие на волана, за да насочи колата обратно към лентата на движение.

   7. Асистент за избягване на сблъсък с пресичащ отзад трафик (RCCA)

    Когато излизате на заден ход от зони с ниска видимост, системата не само ви предупреждава, ако отстрани се приближават автомобили – тя също така задейства автоматично спирачките

   1. 1
   2. 2
   3. 3
   4. 4
   5. 5
   6. 6
   7. 7

   Комфорт

   Интелигентна технология за устойчив начин на живот с електрическа мобилност.

   KONA Electric е оборудвана с широк набор от интелигентни функции за комфорт и авангардна интелигентна технология, която е толкова уникална, колкото е и удоволствието да я използвате. Автомобилът също така поддържа устойчив лайфстайлс електрическа мобилност чрез иновативната си функция V2L, която ви позволява свободно да използвате или зареждате всякакви електрически устройства, като електрически велосипеди, скутери или оборудване за къмпинг – докато сте в движение или на място.
   Технологията Vehicle-to-Load в KONA Electric зарежда електрически скейтборд.

   Технология Vehicle-to-Load (V2L).

   Можете да захранвате всяко устройство или да зареждате електрическо оборудване до 3,6 kW с вградения 230V контакт или двупосочния външен вход за зареждане.
   Интелигентната електрическа врата на багажника на Hyundai KONA Electric. 

   Интелигентна електрическа врата на багажника.

   Насладете се на лесно товарене. Задната врата се отваря автоматично, когато смарт ключът бъде разпознат за 3 секунди. Нещо повече, можете да персонализирате височината на отваряне.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.