5 Години Гаранция

Share

5 години неограничено спокойствие


Хубаво е да знаете, че в свят на ограничения все още има някои неща, които са неограничени. Може ли да си представите едно неограничено спокойствие? То идва стандартно с вашия автомобил Hyundai. Не само защото е конструиран според възможно най-високите стандарти за качество. А също и заради факта, че 5-годишната гаранция без ограничение на изминатия пробег*, с която идва автомобилът, е също толкова добре направена, колкото и самият автомобил.

• 5 години неограничен пробег
• 5 години пътна помощ
• 5 ежегодни здравни прегледа

Отидете до Луната и обратно и вашата гаранция, водеща на пазара, все още ще предлага нужното покритие.

eu_peace_of_mind_02062014

Услуги

5 години неограничен пробег

* 5-годишната гаранция на Hyundai с неограничен пробег важи само за автомобили Hyundai, които първоначално са били продадени от оторизиран дилър на Hyundai на краен клиент, както е посочено в условията на гаранционната книжка.
За краен клиент се приема физическо лице, компания или друг субект, който купува (i) нов автомобил Hyundai от упълномощен дилър на Hyundai, като покупката не е с цел препродажба, или (ii) автомобил Hyundai, закупен първоначално от упълномощен дилър Hyundai от физическо лице, компания или друг субект, като покупката не е с цел препродажба.
Автомобили, използвани като таксита или коли под наем, са покрити с 3-годишна гаранция от 100 000 км.
Акумулатори: 2 години (с изключение на литиево-йонната полимерна батерия на IONIQ, която идва с 8-годишна гаранция или до 200 000 км)

Моля, обърнете внимание на факта, че 5-годишната гаранция на Hyundai без ограничение на пробега бе наскоро променена. В зависимост от датата на производство, времето между началото и края на производствения процес и времето за съхранение, автомобилът все още може да е обект на старата гаранционна политика, както е посочено в правилата и условията на гаранционната книжка. Също така, приложимите правила и условия могат да се различават в различните страни. Моля, посетете националния уеб сайт на Hyundai или се консултирайте с местния дилър на Hyundai.

5 години пътна помощ


В случай, колкото и да е малка вероятността, че вашият автомобил Hyundai се повреди, пътната помощ е гарантирана за 5 дълги, спокойни години, независимо дали инцидентът възникне в родната ви страна или в чужбина.*
* Предлага се само в определени държави

5 ежегодни прегледи


Ежегодният здравен преглед улавя всеки малък проблем, преди да се превърне в големи проблеми, гарантирайки, че притежанието на автомобил Hyundai е безпроблемно и спокойно. Вашата здравна проверка покрива: двигател, скоростна кутия, управление, окачване, спирачна система.
Ежегоден преглед на състоянието на автомобила в течение на 5 години може да бъде променен за всяка друга сервизна програма*.
* Предлага се само в определени държави

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЗИ ЗА КРАЙНИ КЛИЕНТИ НА HYUNDAI


 


2 години гаранция за оригинални части


Hyundai предлага 2 години гаранция на всички оригинални части и аксесоари Hyundai.12-годишно покритие срещу корозия


Няма ограничения за продължителността, която ще предложим, за да ви осигурим спокойствие, затова в допълнение към нашата неограничена гаранция на пробега, всеки нов автомобил Hyundai е защитен също срещу корозия

 
     
 

До 5 години гаранция за лаковото покритие


По принцип предлагаме 5-годишна гаранция за лаковото покритие на всички модели - неограничен пробег*.
* Автомобилите, използвани като таксита или автомобили под наем, разчитат на гаранционно покритие от 3 години или 100 000 км.


Имайте предвид, че и трите гаранции са предмет на общите правила и условия, посочени в гаранционната книжка.

© 2018 Hyundai. Всички права запазени.