За нас

По отношение на индивидуалната мобилност хората очакват повече от обикновени удобни средства за придвижване. Днес досегашната идея за лек автомобил е остаряла. Тя вече отразява начина на живот на своя собственик и се е превърнала в неделима част от живота му. В същото време автомобилната промишленост преживява огромни промени.

Hyundai Motor Company се разрасна бързо, за да стане един от най-големите автомобилопроизводители, зад който стоят производствени мощности от световна класа и ненадминато качество.

Ние достигнахме точката, в която ни беше необходим качествен подход за представяне на по-големи идеи и адекватни решения на нашите клиенти. Това е една възможност да продължим напред и затова разработихме нов корпоративен слоган, който изразява нашата воля да направим голям скок напред.

Водени от новия си слоган и новото мислене, стоящо зад него, ние ще се превърнем в компания, която продължава да отправя предизвикателства към самата себе си, за да осигури нови възможности за хората и за планетата

Нагоре